- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
- 333
12 gün sonra 6 aylık olacak dün yogurt tattirdim bende. Cok heyecanlandı yavrum kaşıkla bi yiyecek verince5 aylık ek gıdaya geçen var mı ? Bebeğim 5 ay 10 günlük 2 defa buharda pişmiş havuc tattırdım ama öğürdü ve boğuluyormuş gibi yaptı korktum. Acaba daha hazır değil mi ? Bizim zamanlarımızda başlayan var mı bebekleriniz yutabiliyor mu mamayı ? Aslında 6 ayda başlanıyor biliyorum ama bu ara geceleri de çok sık uyanıyor acaba acıkıyor mu diye düşünerek tadımlara başlıyım dedim ama yutamadığı için vermiyorum
Maşallah ya ne güzel. Benim oğlum cok sık uyanıyor.Benimki bıraktı sanırım 5-6 gecedir hiç kalkmıyor. Akşam 7.30 gibi uyuyor sabah 6.30 gibi abcak uyanıyor banada erken geldi ama
Çok yoruyor bu durum ve mutsuz ediyor.. bazen onun için bile birşey yapmama izin vermiyor. Ben yazlığa geldim. Eşim sadece haftasonlari gelebiliyor.. genelde yalnızım. Evdeyken akşamları eşime verir yapardım işlerimi ama sindi o da mümkün değil.. söylemediğim şarkı yapmadigim şaklabanlık kalmıyor ama malesef tek başına durmuyor ben diğer odaya gidip birşey alıp geliyorum onda bile ağlıyor.. çok zorlaniyorum neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum. Üzülmesin ağlamasın diye bu güne kadar çok çaba sarfettim ama anlıyorum ki keyfi ağlıyor.. kucağa gelince susuyor.. ınsallah geçer bu süreç.. kucağımda taşımaktan bahçeyi geçirmekten bileğim acımaya başladı..
Cok kucağa alınca alışıyor bence, gecen ablam geldi biraz kucağına fazla aldı onu görünce kollarını açıp ağlıyor kucağına al gezdir diye. Ben cok gezdirmiyorum normalde yattığı yerde oynamasına alıştırmayın çalışmıştım. Neyse ki ablam gidince unuttu.