- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
Canım evinin bahçesi olsun müstakil yani. Almanyada alacağın evde değer olmalı. En az bahçesi olmalı.anladim canim sizin ev beya kucukmus. Almanyada bu ev bulma sorunu malesef var, ev var ama odenebilecek ev az. Bir eve kac kisi talip oluyor. Bizde kendi evimizi almak istiyorum ama cok zor ya talipli cok ev az. Birazda sans gerek gercekten. InsAllah en kisa zamanda bulursunuz. Evt bazi bebekler sevmez karin ustu yatmayi ama yatikca alisiyorlar. O zaman arada yataginiz ustune koy
Canım benim bebeğim beş buçuk aylık ben ikinci ayından beridir baya katı bı diyet yaptım ama kakası hala düzelmedi,üstelik ikinci ay asisindan sonra çoklu gıda alerjisine döndü. Kusmamiz çok siddetliydi egzema pişik huzurauzluk agalama krizleri uykusuzluk ne ararsan vardı. Kakası arada dokunan bir şey yesem yine mukuslaniyor. Kusma da eskiye nazaran azaldı ama yine dokunan bir şey yesem artıyor. Kilo zaten alamıyor gibi bir şey mama raporu çıkardık ama onu da içmiyor . Artık alıştım ben de çok takmıyorum açıkçası elimden geleni yapıyorum ama bu kadar oluyor ben de tombik bebek çok severim ama kısmetBen de aynı durumdayım, sadece ilk iki ay iyi kilo aldı, ondan sonra 500 gramı bile zor yakaladık. Kilodan ziyade kafa çevresinde de gelişim azalıyor, çok üzülüyorum. Ben de sürekli emziriyorum ama fayda etmiyor. Doktor keçi sütlü mama verdi ama alerji yaptı o da döküntü oldu vücudunda. Alerjik mama verebilir belki. 3 hafta oldu diyette ama hala kaka mukus durumu da iyileşmedi, ishal gibi de yapıyor. Ne zormuş bu alerjik durumlar
İnşallah canım istediğiniz gibi bir ev bulutsunuz benimde evim küçük 2 çolukla zor sığıyorum altım dükkan yerlerim senin gibi soğuk oluyor ben yatağın üzerinde döndürmeye çalışıyorum biraz daha ısınsın hava yere yorgan serip üstüne Atıcam birde kanapemin yastıklarını çıkardım oraya da koyuyorumYatırıyorum hiç sevmiyor ağlıyor hemen. Canım ben ev arıyorum. 73 m2 keşke elime geçse 3 odalı arıyorum. Kaldığım yerde ev yok. Olanlar da yabancıya vermiyorlar burda. Bekliyorum inşaallah denk gelirde temiz bir evim olur. Balkonlu olsa daha iyi olur. Benim evim 45 m2 eşimin bekarlık evi. Yatak odamın tamamını yatağım kaplıyor. Kapı açılacak kadar yer var. Elbi dolabımda içimde yatağa bitişik açılmıyor bile. Bir tek mutfağım rahat. Bir benim evim rubuvetli. Küfleniyor hep. Şimdi bu yazımı okuyanlar neden bu hayatı yaşıyorsun diye sormak ister. Eşim de bende ev bakıyoruz ama bize uygun ev yok. Olanlar çok pahalı. Bir kısmıda yabancıyız diyr vermek istemiyor. Bize verenler ise evler yine kücük dar. Ben girmek istemiyorum. Allahım bu mübarek gunde inşaallah hayırlı bir kapı açar
Benim ki en alt kat. Altı killer. 2 çocukla daha zordur canım ya.İnşallah canım istediğiniz gibi bir ev bulutsunuz benimde evim küçük 2 çolukla zor sığıyorum altım dükkan yerlerim senin gibi soğuk oluyor ben yatağın üzerinde döndürmeye çalışıyorum biraz daha ısınsın hava yere yorgan serip üstüne Atıcam birde kanapemin yastıklarını çıkardım oraya da koyuyorum
Ben de sutten sonra yumurtayı da kestim. Kaka hala mukuslu bir ay olacak neredeyse. Keşke tespit edilebilse neye alerji olduğu. Bu ayki kilo alımına göre alerji maması verebiliriz demişti doktor ama benim kız anne sütünü bile zor içiyor. Dediğin gibi diyete devam edip kendimizi zihnen yıpratmamamız gerekiyor. Allah kolaylık versin hepimizeCanım benim bebeğim beş buçuk aylık ben ikinci ayından beridir baya katı bı diyet yaptım ama kakası hala düzelmedi,üstelik ikinci ay asisindan sonra çoklu gıda alerjisine döndü. Kusmamiz çok siddetliydi egzema pişik huzurauzluk agalama krizleri uykusuzluk ne ararsan vardı. Kakası arada dokunan bir şey yesem yine mukuslaniyor. Kusma da eskiye nazaran azaldı ama yine dokunan bir şey yesem artıyor. Kilo zaten alamıyor gibi bir şey mama raporu çıkardık ama onu da içmiyor . Artık alıştım ben de çok takmıyorum açıkçası elimden geleni yapıyorum ama bu kadar oluyor ben de tombik bebek çok severim ama kısmet
Yatağın üstüne koy dondurme hareketi yaptır youtubede var çok faydasını görürsün. Bizimkide tembeldi alıştırma yapa yapa şimdi kendi dönüyor artık kollarinin güçlenmesi için öyle yatirman gerekBenim ki en alt kat. Altı killer. 2 çocukla daha zordur canım ya.
Benim ki en alt kat. Altı killer. 2 çocukla daha zordur canım ya.
Evet kızım da öyle. Sıcaklığa göre kıyafetlerini inceltiyorum. Rahatlasın diye. Gün içinde de ıslak bezle siliyorum yüzünü boynunu. 2 günde 1 de banyo yapıyoruz. Rahatlatıyor epeyGünaydın kızlar. Bir şey soracağım benim eşimin teni aşırı hassas eşimin yeğenleride böyle ve malesef ki oğlum sa babasına çekmiş sanırsam 2 3 gündüz sıcaktı ve çok aşırı kilosu olmamasına rağmen isilik gibi bir şey oldu vücudu nokta nokta oldu bu sabah baktım geçmiş ama yine de doktora goturecem ben var mı acaba sizde de sıcaktan etkilenen
Yatağın altına evde kullanmadık battaniye yorgan ne varsa koy sonra üstüne bebeğin kendi yatağını koy ben böyle çözüm bulmustumArkadaşlar bebeğim 5 aylık olacak, park yatağın üst katını çıkardık ama bu sefer de çok alçak oldu, park yatak kullananlardan yatağı biraz yükseltmek için çözüm bulabilen var mı
Canım evinin bahçesi olsun müstakil yani. Almanyada alacağın evde değer olmalı. En az bahçesi olmalı.
Allah razı olsun çok hoş ay çok sevindim görünceEvt canim hep bahceli bakiyorum insAllah en kisa zamanda buluruz
videoya daha once bakmamistim ama bende boyle yapiyorum
Canım uykusu çok geldiğinde uyku aralığını çok açtığımızda bizimki de öyle yapıyor deli gibi ağlıyor sanki bi yerine bişey olmuş gibi. Belki uykusu çok geldiği için uyuyamadığı için ağlamış olabilirBu saat oldu uyumamak icin direniyor ayağımda salliyorum kendini kasiyor bi agliyor ki etinden et koparmisiz şimdi babasıyla evde volta atıyorlar bakalım uyuyacak mi bugün huy değiştirdi velet
Hamak salincagimiz var onda bile sallanmak istemiyo bazen babasiylacarsafta saklıyoruz cok mizildaniyo bu ara 4.ay zormuş ciddenBu saat oldu uyumamak icin direniyor ayağımda salliyorum kendini kasiyor bi agliyor ki etinden et koparmisiz şimdi babasıyla evde volta atıyorlar bakalım uyuyacak mi bugün huy değiştirdi velet
Merhabalar Almanya da bebeklere hangi aşılar yapılıyor? Türkiye de zorunlu aşılar dışında rota, menenjit var. 3-5-15. aylarda. Rotarix, nimenrix ve bexero. Almanya da bu aşılar var mi ücretli mi buradaki gibi? Yoksa bu hastalıklar bizim ulkemizde mi.var?benim evimde dar 70 m2malesef almanyada cogunlukla boyle. Yere yatirman lazim aradada olsa bile. Krabbelmatte alabilirsin ondan soguk gecmiyo. Mesela karninin ustune yatirmiyomusun?
Dpgum parasındna bahsediyosun snaıırm. Canım ilk 1370 yattı sonra emzirme odeneği 202 tl yattı daha sonra 7130 tl yattı diğer dogum yardımı ıcın basvurmadım 300-400 tl olan varya dogum parası onu almadım yanı ugrasmadımKizlar gecici is gorememezlik odenegi alan oldu mu? Olduysa ayip olmazsa ne kadar aldiniz? Benim hesabima gore eksik yattida ondan merak ettim nerden ogrenebiliriz acaba
Daha okadar aşırı sıcaklar yok büyük ihtimal hassas vücuduGünaydın kızlar. Bir şey soracağım benim eşimin teni aşırı hassas eşimin yeğenleride böyle ve malesef ki oğlum sa babasına çekmiş sanırsam 2 3 gündüz sıcaktı ve çok aşırı kilosu olmamasına rağmen isilik gibi bir şey oldu vücudu nokta nokta oldu bu sabah baktım geçmiş ama yine de doktora goturecem ben var mı acaba sizde de sıcaktan etkilenen
Merhaba.bwnim bebegım 1 aylıktan beridir 30dklık uykular yapıyor yani 4.ay atagıyla ilgili değil benimki uzuuun uzuuun arastırmalarım sonucuEvet bizde de öyle maalesef 30 dakika sonra uyanıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum yada 30 daikaka da bir sağa sola dönderip sallıyorum hemen çok fazla işe yaradığını görmedim ama 1 hafta deniycez böyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?