Valla ben de olmak üzereyim oğlum çok ememiyor sutum de çok sağmakla da olmuyo ne yapacağımı şaşırdım artıkYa kizlar ben mastit oldum aslında tam değil ama ateş bulantı memede ağrı var iki kere sağdım memeye masaj yaptım inş faydası olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de olmak üzereyim oğlum çok ememiyor sutum de çok sağmakla da olmuyo ne yapacağımı şaşırdım artıkYa kizlar ben mastit oldum aslında tam değil ama ateş bulantı memede ağrı var iki kere sağdım memeye masaj yaptım inş faydası olur
Evet bizde de öyle maalesef 30 dakika sonra uyanıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum yada 30 daikaka da bir sağa sola dönderip sallıyorum hemen çok fazla işe yaradığını görmedim ama 1 hafta deniycez böyle bakalımbu gunduz uykularini uzatmaya bende calisiyorum yarim saat sonra gozleri aciyo bir iki kere devam uyudu sadece
Vallahi şu an odaklandığım tek şey uykusu. Başka bişey düşünmüyorum şu aralar. Dediğin gibi başlarsa daha zorYa dönerler bakalım bide bunu takmayalim kafamıza zaten emeklemeye bi baslarlarsa artık yerimizde de oturamayiz.
Evet bizde de öyle maalesef 30 dakika sonra uyanıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum yada 30 daikaka da bir sağa sola dönderip sallıyorum hemen çok fazla işe yaradığını görmedim ama 1 hafta deniycez böyle bakalım
Benim kiz da gunduz maksimum 40 dk uyuyor ama o 30-40 dk icinde de uyaniyor, tekrar sallayip uyutmam gerekiyor. Uzun uyutabilen arkadaslar isin sirrina paylasirsa cok makbule gecer bizimki uyaninca da huzursuz oluyor uykusunu alamadigindan 1 saat sonra tekrar uyumak istiyor, tum gunum uyutmakla ve uyanirsa mudahale etmek icin yaninda durmakla geciyor maalesef. İse baslayinca nasil olacak bilmiyorumbebekler uykuya gecmekten korkarmis guvende hissetmezlermis o yuzden yarim saat sonra falan uyanirlarmiski kontrol ederlermis hersey biraktiklari gibimi diye o yuzden nasil uyuduysa oyle bulursa devam edermis bu toeride ama pratikte benim kiz apayni durum olmasina ragmen devam uyumuyo genelde bir iki kere uyutabildim. Bugun uc kere yarim saat uyudu ama en az bir kere daha uzun uyumaliydi o yuzden iki kere aglama krizine girdik cok uykusu vardi ah ah. Ayni saatlerdede uyutmaya calisiyorum muzikle uyuyor emzikle uyuyo ayni olsada bilmiyorum neden uyuyamadi devam yarin denemere devam
Pratik yapmanın faydası varmı.Biz dönemeyen annelerin bebisleri tombik anlaşılan kimse yazmadı kilosunu dönerler inşallah biraz daha guclenince. Bende arada pratik yaptırıyorum ama desteksiz dönemiyor.
Canım ben evde temizliğimi parça parça yapıyorum..Benim kiz da gunduz maksimum 40 dk uyuyor ama o 30-40 dk icinde de uyaniyor, tekrar sallayip uyutmam gerekiyor. Uzun uyutabilen arkadaslar isin sirrina paylasirsa cok makbule gecer bizimki uyaninca da huzursuz oluyor uykusunu alamadigindan 1 saat sonra tekrar uyumak istiyor, tum gunum uyutmakla ve uyanirsa mudahale etmek icin yaninda durmakla geciyor maalesef. İse baslayinca nasil olacak bilmiyorum
Benim ki bir ara epey azaldı. Ama bu bir haftadır ne oldu bilmiyorum epey çoğaldı.Kızlar sizlerinde günlük değiştirdiğiniz bez sayısı azaldı mı?
Pratik yapmanın faydası varmı.
Benim kızımın tek yaptığı ayak çırpması.
O kadar çok merak ediyorum ki kızım ne zaman dönecek emeklicek
Benim evim çok dar.ayaklarini ve dizlerini kesfetmesini sagla canim ben eliyle once dizlerini sevdirdim ayaklarini goturdum simdi kendi yapiyo donmesi icinde sevdigi oyununu kitabini falan koyuyorum uzanmaya calissin diye. Simdide emeklemek icin tesvik ediyorum. Biz zaten butun gun yerdeyiz neredeyse
Bebeği yere koy yerden güç alsın yerden der büyüklerimizBenim evim çok dar.
Kombileri kapattık.
Yer soğuk ne kadar kadın şeyler koyup üzerine koysamda soğuk oluyor. Kızım ya kucağımda oluyor. Yada sallamalı beşikte. Acaba bu yüzden mi kızımda daha birşey yok. Mesela ayaklarını çok hızlı çırpıyor çok hareketli
Benim evim çok dar.
Kombileri kapattık.
Yer soğuk ne kadar kadın şeyler koyup üzerine koysamda soğuk oluyor. Kızım ya kucağımda oluyor. Yada sallamalı beşikte. Acaba bu yüzden mi kızımda daha birşey yok. Mesela ayaklarını çok hızlı çırpıyor çok hareketli
Yatırıyorum hiç sevmiyor ağlıyor hemen. Canım ben ev arıyorum. 73 m2 keşke elime geçse 3 odalı arıyorum. Kaldığım yerde ev yok. Olanlar da yabancıya vermiyorlar burda. Bekliyorum inşaallah denk gelirde temiz bir evim olur. Balkonlu olsa daha iyi olur. Benim evim 45 m2 eşimin bekarlık evi. Yatak odamın tamamını yatağım kaplıyor. Kapı açılacak kadar yer var. Elbi dolabımda içimde yatağa bitişik açılmıyor bile. Bir tek mutfağım rahat. Bir benim evim rubuvetli. Küfleniyor hep. Şimdi bu yazımı okuyanlar neden bu hayatı yaşıyorsun diye sormak ister. Eşim de bende ev bakıyoruz ama bize uygun ev yok. Olanlar çok pahalı. Bir kısmıda yabancıyız diyr vermek istemiyor. Bize verenler ise evler yine kücük dar. Ben girmek istemiyorum. Allahım bu mübarek gunde inşaallah hayırlı bir kapı açarbenim evimde dar 70 m2 malesef almanyada cogunlukla boyle. Yere yatirman lazim aradada olsa bile. Krabbelmatte alabilirsin ondan soguk gecmiyo. Mesela karninin ustune yatirmiyomusun?
benim evimde dar 70 m2 malesef almanyada cogunlukla boyle. Yere yatirman lazim aradada olsa bile. Krabbelmatte alabilirsin ondan soguk gecmiyo. Mesela karninin ustune yatirmiyomusun?
15 gün sonra türkiyeye gideceğim inşaallah kızım orda daha iyi olurBebeği yere koy yerden güç alsın yerden der büyüklerimiz
15 gün sonra türkiyeye gideceğim inşaallah kızım orda daha iyi olur
Yatırıyorum hiç sevmiyor ağlıyor hemen. Canım ben ev arıyorum. 73 m2 keşke elime geçse 3 odalı arıyorum. Kaldığım yerde ev yok. Olanlar da yabancıya vermiyorlar burda. Bekliyorum inşaallah denk gelirde temiz bir evim olur. Balkonlu olsa daha iyi olur. Benim evim 45 m2 eşimin bekarlık evi. Yatak odamın tamamını yatağım kaplıyor. Kapı açılacak kadar yer var. Elbi dolabımda içimde yatağa bitişik açılmıyor bile. Bir tek mutfağım rahat. Bir benim evim rubuvetli. Küfleniyor hep. Şimdi bu yazımı okuyanlar neden bu hayatı yaşıyorsun diye sormak ister. Eşim de bende ev bakıyoruz ama bize uygun ev yok. Olanlar çok pahalı. Bir kısmıda yabancıyız diyr vermek istemiyor. Bize verenler ise evler yine kücük dar. Ben girmek istemiyorum. Allahım bu mübarek gunde inşaallah hayırlı bir kapı açar
Bizde ateş falan olmadı canım ama her ihtimale karşı calpol vermiştim ben. Geçmiş olsunKızlar hayırlı günler.
Bugün 4. Ay aşılarımızı olduk ateş yapıyor mu yaptıranlar cevap verirse çok sevinirim.
Bir de verdikleri demir ilacını kullanmak istemiyorum ocean alacam bunu kullananlar ne kadar kullanıyorsunuz?
Teşekkürler Huzursuz olana kadar bekliyim bendeBizde ateş falan olmadı canım ama her ihtimale karşı calpol vermiştim ben. Geçmiş olsun