- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Çok teşekkür ederiz Buarada sana da çok geçmiş olsun umarım daha iyisindirGecmiş olsun inş bizde oyle atlatırız
Bende çok tedirgindim ama dediğim gibi bir sorun olmadı çok şükür, umarım sizde güzelce atlatırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederiz Buarada sana da çok geçmiş olsun umarım daha iyisindirGecmiş olsun inş bizde oyle atlatırız
Sağol canım benim bugün nihayet banyosunu da yaptırdık rahatladı çocuğum 3-4 güne daha da iyi olur inşallah. Şu sünnet işi hep tedirgin ettiği için ertelemiştim ama yaptırdık ya bi rahatladımHayırlı olsun canım çabuk toparlar inşallah
Uykudan uyanınca uyku sersemi verdim verdi yolda almıyor memeyi salyalar çok arttı bi patlatsa diş için jel kullanıyor musunuzBizim de 1 haftadır iyidi emmesi ama bizimde dişler fena ya büyük ihtimal dişten yapiyo
Biz hiç karton bardak kullanmadık 5 numaralı beze geçtim büyük alt giydirdim çıt çıt takmadık çoksa kucağa almadan atlattıkYa bizim de geçse de şu 2 hafta bir an önce bende rahatlasam 2 güne bir fotoğraf gönder demişti zaten doktor dün gönderdim, sordum normal dedi. Peki sen karton bardağı kaç gün kullandın?
Geçer inşallah İnan her saniye iyileşiyor zaman bizim yararımızaYa bizim de geçse de şu 2 hafta bir an önce bende rahatlasam 2 güne bir fotoğraf gönder demişti zaten doktor dün gönderdim, sordum normal dedi. Peki sen karton bardağı kaç gün kullandın?
Kuzum öncelikle kilo alımının iyi olmasına çok sevindim sanırım süt böyle yapıyo gerçekten ya. Benim kıza peynir yoğurt böyle dokunmadı en baştan beri hep tükettim. Sütü hiç tüketmedim korktum dokunur diye ama sütlaç yaptım iki gün önce iki gündür yedim resmen sabah akşam çok seviyorum diye. Kızımın vücudu kırmızı kırmızı oldu o dokundu muhtemelen çünkü bu zamana kadar hiç olmamıştı ve ondan farklı bir şey de tüketmedim bu ara. Ben de tatlı düşkünü oldum hamileliğimden beri özellikle sütlü tatlılara bayılırım. Uzak durmaya devam belli ki. Hemen dokundu çünkü..Bugun 4.ay kontrolumuz guzel gecti cok sukur gecen aya gore kilo alimi duzelmis. Geceleri uyandirmaya devam o yuzden ancak egzama gecmedigi icin 14 gun sut urunu diyeti yapicam. Bu arada alerji doktoru arastiriyorum ist anadolu yakasinda oneriniz varsa sevinirim. Sut urunu diyeti yapanlar tatli olayini nasil cozuyorsunuz emzirme beni tatli bagimlisi yapti ne yaparim bilemiyorum
Ben sadece irmik helvasi yedim iki haftadir, arada da hurma, kayisi kurusu vs atistiriyorum. Sutsuz kek, kurabiye tarifleri falan da var da ben yapamadim vakit olmadi. Diyet oncesi ben de sutlu tatli cok yiyordumBugun 4.ay kontrolumuz guzel gecti cok sukur gecen aya gore kilo alimi duzelmis. Geceleri uyandirmaya devam o yuzden ancak egzama gecmedigi icin 14 gun sut urunu diyeti yapicam. Bu arada alerji doktoru arastiriyorum ist anadolu yakasinda oneriniz varsa sevinirim. Sut urunu diyeti yapanlar tatli olayini nasil cozuyorsunuz emzirme beni tatli bagimlisi yapti ne yaparim bilemiyorum
Sagol canim sizede gecmis olsun. Bizimki tam kizarikta degil ama gecmiyorda herseyi yiyordum ben o yuzden neden oldugunu pek tahmin edemiyorum insallah uzak durmak ise yarar. Kizlarimiz iyi olsunda ne yapalim yemeden duracagizKuzum öncelikle kilo alımının iyi olmasına çok sevindim sanırım süt böyle yapıyo gerçekten ya. Benim kıza peynir yoğurt böyle dokunmadı en baştan beri hep tükettim. Sütü hiç tüketmedim korktum dokunur diye ama sütlaç yaptım iki gün önce iki gündür yedim resmen sabah akşam çok seviyorum diye. Kızımın vücudu kırmızı kırmızı oldu o dokundu muhtemelen çünkü bu zamana kadar hiç olmamıştı ve ondan farklı bir şey de tüketmedim bu ara. Ben de tatlı düşkünü oldum hamileliğimden beri özellikle sütlü tatlılara bayılırım. Uzak durmaya devam belli ki. Hemen dokundu çünkü..
Irmik helvasi sutsuz tereyagsiz yaptim bugun pek beceremedim heralde hosuma gitmedi tariflere bakayim bende sagol canimBen sadece irmik helvasi yedim iki haftadir, arada da hurma, kayisi kurusu vs atistiriyorum. Sutsuz kek, kurabiye tarifleri falan da var da ben yapamadim vakit olmadi. Diyet oncesi ben de sutlu tatli cok yiyordum
İyi Çok şükür kuzum sen nasılsın? Bende seni merak ediyordum tuvalet eğitimi veriyordun sanırım öyle hatırlıyorum nasıl gidiyor? bu koyduğun resim çok işime yarayacak çok teşekkür ederim sana bizde başlıyoruz 20 güne ek gıdaya garip duygular içindeyim
İyiyim canım çok sağol tuvalet eğitimine bir heves başladım ama benim bebiş artık ağırlaştığı için kucaktaki pozisyonda tuvalete tutmak çok zor oldu kollarım felç kalıyordu uzun süre tutunca iyice oturabilsin lazımlık alıp devam edeyim diye bekliyorum. Yeni yıkanabilir bebek bezi sipariş ettim onu deneyeceğim. Aklı iyice ermeye başladı yenidoğan dönemindeki kadar kolay alışacağını sanmıyorum, benim kız tuvaleti gelince sinyal de vermiyor çaktırmadan yapıveriyorCanım bir de ayıptır sorması ne kadar tuttu bunlar ve nereden aldın?
Jel değil de tetagil diye bi toz var eşime arkadaşı önermiş onu kullanıyorum ama çok aşırı değil 2 saatte bir kullanabilirsiniz yaziyo ama ben gün de 2 kere filan kullanıyorum şu an. O yüzden çok anlayamıyorum fayda edip etmediğiniUykudan uyanınca uyku sersemi verdim verdi yolda almıyor memeyi salyalar çok arttı bi patlatsa diş için jel kullanıyor musunuz
Bir emzirme danışmanı ile görüştüm dün gece uyku saatlerini söyledim. Bana demez mi gece 12ve 3te al emzir uykulu halde isterse de uyansın ama meme reddi ancak o şekilde çözülür diye. E ben bunu yaparsam iki gün sonra kızım buna alışacak ve kendi kalkacak o saatlerde. Kilo alımı normal olan bir bebeği uyandırmak saçma değil mi? Yani tek yol bu mu?Bizde öyleyiz kucağıma yatırır yatırmaz çığlık çığlığa ben dişe bağlıyorum bu durumu
Hayır ya ne alakası var ben bu zamana kadar bebeğimi hiç gece uykusundan uyandırıp emzirip veya da mama vermedim. Acıkınca kalkıyor zaten neden uyandırayım? Benim kızım meme reddi yaşadığımız zamanlarda geceleri de ağlıyodu emmemek için gece emer diye bişey yok yani. Sen mama vermeyi azalt ama açta bırakma en çok memeni ver sakin olduğu zamanlarda oyalarak konuşarak ver. Her fırsatta vermeye çalış ağlarsa bırak. Tutar geri o inşallah biraz sabret sadeceBir emzirme danışmanı ile görüştüm dün gece uyku saatlerini söyledim. Bana demez mi gece 12ve 3te al emzir uykulu halde isterse de uyansın ama meme reddi ancak o şekilde çözülür diye. E ben bunu yaparsam iki gün sonra kızım buna alışacak ve kendi kalkacak o saatlerde. Kilo alımı normal olan bir bebeği uyandırmak saçma değil mi? Yani tek yol bu mu?
Ahh çok üzüldüm Allahım bebeğime bağışlasın. Bu hastalığın bu kadar ilerlediğine inanamıyorum. Kronik bir rahatsızlığı var mıydı ? Annem de şuan hastanede rabbim nerde şifa bekleyen varsa şifa versin inşallah aminHayırlı sabahlar.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Geçen hafta bir arkadaşım coronadan dolayı vefat etti.
Şimdi de çok yakın arkadaşım yoğun bakımda üstelik daha 1 hafta önce doğum yapmıştı.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa özelden arkadaşımın ismini yazayım
Burdan yaz bence gören yasin okuyamasa bile ismen dua eder. Rabbim şifa versin inşallah bebeğine bağışlasın. Okurum ben yasinHayırlı sabahlar.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Geçen hafta bir arkadaşım coronadan dolayı vefat etti.
Şimdi de çok yakın arkadaşım yoğun bakımda üstelik daha 1 hafta önce doğum yapmıştı.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa özelden arkadaşımın ismini yazayım
Rabbim şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsunAnnem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyor hiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin