• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Annem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyor😔 hiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Çok çok geçmiş olsun. Allah anneciğini sana sevdiklerine bağışlasın inşallah 🙏🏼

Hayırlı sabahlar.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Geçen hafta bir arkadaşım coronadan dolayı vefat etti.
Şimdi de çok yakın arkadaşım yoğun bakımda üstelik daha 1 hafta önce doğum yapmıştı.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa çok sevinirim ismi "Dilek".
Başınız sağolsun
Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın
Arkadaşınızı da Allah bebeğine bağışlasın inşallah 🙏🏼 Dua edeceğim.

Annem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyor😔 hiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Canim çok geçmiş olsun. Inşallah biran önce iyi olur annen 🤲

Kızlar bir şey soracam 🙈 galiba artık sutum yetmiyor ya da benim oğlan doymuyor. Ben de 2 3 defadır kasik mama yapıyorum doktor mama takviyesi vermişti zaten ama içmedi. Ben de formül mamanin içine kasik mama katip biraz kıvamlı yapıyorum kaşıkla veriyorum cok guel yiyiyo peşine uyuyo. Uykuda da emzirdim baya emdi sonra uyudu. Yanlış mı yapıyorum sizce ama ne yapabilirim ki doymuyo galiba 2 gündür sürekli miz miz

Hayırlı sabahlar.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Geçen hafta bir arkadaşım coronadan dolayı vefat etti.
Şimdi de çok yakın arkadaşım yoğun bakımda üstelik daha 1 hafta önce doğum yapmıştı.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa çok sevinirim ismi "Dilek".
Ölen arkadaşina Allah rahmet eylesin.
Doğum yapan arkadaşina da Rabbim şifa versin bebeğine bağişlasin inşallah.
Bu hastalik mahvetti herkesi tez vakitte bi mucize olsun bitsin gitsin insallah😔

Kizlar cerezetta kullanan var mi aranizda? Bir hafta arayla iki kez adet oldum bu ay kullanmayi biraktim doktor verdi

ay hic takma kafana. Her benegim gelisimi kendine ozeldir. Benim kizimda biraz tombik ama boyu uzun kayinvalidem mama yedigi icin oldu diyor ki asla alakasi yok bende tombikmisim ve bir gram mama yememisim.
Seninkinin aksine benim kayinvalidemde kizim daha iki aylikken bir iki aya yemek suyu veririsin dedi. Dedim yok asla vermem helle yemek suyu icinde salcasi tuzu baharati. Ama X, Y ve Z verdim sunu bunu. 20 gunluk cocuga kuru fasulye falan vermis. 4 aylik cocugua makarna falan. Asla vermem, verdirmem. Allahtan ayri ulkedeyiz verme desemde gizliden veriridi. Normalde asla birseye karismaz cok iyi biridir. Ama bebege yemek vermeye merakli. O yuzden yanina gittigimizde kizimi belli yasa kadar kv tek birakmiycam.
Simdi hasliyorum sebzeyi sonra icine bir tatli kasigi yag koyup veriyorum
Bebeklerin sindirim sistemi bizimki gibi calismiyomus kizlar bi videoda izledim.o nedenle 6 ay sadece anne sutu oneriliyo.yazik niye eziyet edelim sonra niye agliyo huysuzluk yapiyo diye dusunuyoruz

Ölen arkadaşina Allah rahmet eylesin.
Doğum yapan arkadaşina da Rabbim şifa versin bebeğine bağişlasin inşallah.
Bu hastalik mahvetti herkesi tez vakitte bi mucize olsun bitsin gitsin insallah😔
Sağol canım Allah razı olsun.
İnşallah ya hasta olmayanlar da zaten psikolojik olarak yeterince etkilendi. Biteceğine dair pek umudum da kalmadı daha kaç yıl böyle gider bilmiyorum.

Herkese merhaba, ek gıdaya başlayan anneler ilk ne ile başladınız. Bir günde neler veriyorsunuz ve miktarı hakkında Bilgi verebilir misiniz.

Ahh kuzum cok üzüldüm:( insallah kısa sürede saglicakla taburcu olur rabbim sifa versin :(

Hayırlı sabahlar.
Allah sabır versin

İnşallah rabbim safi ismi hürmetine sifa versin

Genelgede ihtiyaç halinde memur göreve çâğrılabilir diye bir madde varmış öğretmenler bu kapsamda değerlendirmeye alınıyor idari izin uygulanmiyormuş. Bize de ilçeden uyarı mesaji geldi çok dilekçe veren olmuş. Benim de bugün bitti raporum yarın doktora gideceğim bayrama kadar rapor alabilirim inşallah
Ben de çok sevinmiştim fakat yöneticiler hariç ibaresi varmış malesef göreve başladım. Esnek çalışma biterse tekrar rapor alacagim.

İnşallah rabbim safi ismi hürmetine sifa versin
Allah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...

Allah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Başın sağolsun canım, Allah sabır versin

Back