• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ahh çok üzüldüm Allahım bebeğime bağışlasın. Bu hastalığın bu kadar ilerlediğine inanamıyorum. Kronik bir rahatsızlığı var mıydı ? Annem de şuan hastanede rabbim nerde şifa bekleyen varsa şifa versin inşallah amin
Amin canım vefat eden arkadaşımın vardı ama şimdi yoğun bakımda olan sapa sağlamdı hala inanamıyorum 😔
Allah senin ailene de şifa versin inşallah
Burdan yaz bence gören yasin okuyamasa bile ismen dua eder. Rabbim şifa versin inşallah bebeğine bağışlasın. Okurum ben yasin
Allah razı olsun canım düzenledim mesajı ismi Dilek

Sagol canim sizede gecmis olsun. Bizimki tam kizarikta degil ama gecmiyorda herseyi yiyordum ben o yuzden neden oldugunu pek tahmin edemiyorum insallah uzak durmak ise yarar. Kizlarimiz iyi olsunda ne yapalim yemeden duracagiz☺️😘
Sağol canım benim. 😘 bakalım benim kızın ki düzelecek mi görürüm bir iki güne. 😘 Aynen öyle canım en önemlisi onların sağlığı bekleriz bir süre daha. 😘 😍

Ne desem ne söylesem boş gibi geliyor rabbim korktugumuzdan emin eylesin bizleri,acil sifa versin hiç olmamışa cevirsin tüm hastalarımızi ,doktorları ilaçları rast gelsin
P perlasmom rabbim anacigina şifa versin bir hadiste hastalarinizi sadakayla tedavi edin diye buyuruyor peygamber sifasi için sizde sadaka verin aklıma ilk bu geldi ki bende korana oldugumda annem hemen vermişti rüyasınida görmüştü

İyiyim canım çok sağol 🤗 tuvalet eğitimine bir heves başladım ama benim bebiş artık ağırlaştığı için kucaktaki pozisyonda tuvalete tutmak çok zor oldu kollarım felç kalıyordu uzun süre tutunca 😅 iyice oturabilsin lazımlık alıp devam edeyim diye bekliyorum. Yeni yıkanabilir bebek bezi sipariş ettim onu deneyeceğim. Aklı iyice ermeye başladı yenidoğan dönemindeki kadar kolay alışacağını sanmıyorum, benim kız tuvaleti gelince sinyal de vermiyor çaktırmadan yapıveriyor 😂

Ek gıdaya ne ile başlayacaksın sen karar verdin mi? Ben yoğurt mu denesem ilk diyorum çünkü yemeğe ilgisi hiç yok ağzına versem yutmaz bile bu ne böyle diye bakar yutmadan tutar öyle 😂kolay yutabileceği bişey olsun alıştıkça taneli şeyler yedireyim diyorum

Haşlama süzgeci ve suluğu ikeadan aldım geri kalanı ebebekten beslenme ürünlerinde indirim vardı o zaman almıştım. Hepsi toplam 300 civarı tutmuştu 😊
Anladım canım bende çok merak etmiştim alıştı mı acaba diye 😊 hadi bakalım hayırlısı olsun. 🌸

Ek gıdaya ilk yoğurtla başlayacağım canım doktor da yoğurtla başla dedi. Sonra sebze püresi sonra meyve sonra da çorbalar dedi.. 💕 inşallah yoğurtla başlangıç yapacağız yani. Benim kız da verdiğim damlaları falan ilaçları geri çıkarıyor bazen kolay alışır mı sever mi bilmiyorum 😄 deneyip göreceğizz😍 Çok teşekkür ederim bende bugün yarın alışveriş yapacağım işime yaradı senin aldıkların sağol 😊

Hayırlı sabahlar.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Geçen hafta bir arkadaşım coronadan dolayı vefat etti.
Şimdi de çok yakın arkadaşım yoğun bakımda üstelik daha 1 hafta önce doğum yapmıştı.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa çok sevinirim ismi "Dilek"
Canım öncelikle başın sağolsun çok üzüldüm. Dilek arkadaşımıza da çok geçmiş olsun Rabbim evladına bağışlasın tez zamanda şifasını versin inşallah. Dualarım onunla olacak..

Annem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyor😔 hiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Çok geçmiş olsun kuzum kıyamam çok üzüldüm ya. Rabbim şifasını versin tez zamanda inşallah sizlere bağışlasın.. Dualarım annenle kuzum inşallah en kısa zamanda iyileşir..

Annem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyor😔 hiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Canımm çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. Günlümü ferah tut inşallah iyi olacak annen ve sen bize annenin iyileştiği haberini vereceksin 🙏 yemesi çok önemli buarada mutlaka yemek yesin. Geçen ay eşimin eniştesi corona oldu doktoru yemek yemezsen çıkarmam hastaneden diye zorladı baya. Atlattı çok şükür annende iyi olacak Allahın izniyle.

Çok çok geçmiş olsun mübarek günlerde rabbim şifasını versin inşallah 🙏🏻

Canım öncelikle başın sağolsun çok üzüldüm. Dilek arkadaşımıza da çok geçmiş olsun Rabbim evladına bağışlasın tez zamanda şifasını versin inşallah. Dualarım onunla olacak..
Sağolasın canım Allah razı olsun.
Rabbim hepizimi korusun evlatlarımızdan ayırmasın inşallah.

Hayırlı sabahlar.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Geçen hafta bir arkadaşım coronadan dolayı vefat etti.
Şimdi de çok yakın arkadaşım yoğun bakımda üstelik daha 1 hafta önce doğum yapmıştı.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa çok sevinirim ismi "Dilek".
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Rabbim diğer arkadaşını bebeğine bağışlasın inşallah atlatır. Rabbim şifa versin 🤲🏻

Hayırlı sabahlar.
Elimden tek gelen dua etmek ve sizlerden de dua istemek. Şifa için yasin okuyabilecek varsa çok sevinirim ismi "Dilek".
Çok üzüldüm. Vefat eden arkadaşının mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Dilek arkadaşın içinde dua edeceğim. Rabbim acil şifalar versin, evladına, ailesine bağışlasın 🙏 Tez vakitte kurtulsun inşallah bu hastalıktan..

Cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin insallah dualarimiz annenle iyi olcak insallah🙏🏼

Hayırlı sabahlar.
Mekanı cennet olsun Allah ailesine sizlere sabır versin inşallah. Çok geçmiş olsun Allah hayırlı acil şifalar versin. Yasin bende okurum canım.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah tüm hastalarımıza içinde sizlerinde ailesine Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin inşallah, korktuğumuza uğratmasın.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Rabbim diğer arkadaşını bebeğine bağışlasın inşallah atlatır. Rabbim şifa versin 🤲🏻
Amin çok sağolun Allah razı olsun.
Çok üzüldüm. Vefat eden arkadaşının mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Dilek arkadaşın içinde dua edeceğim. Rabbim acil şifalar versin, evladına, ailesine bağışlasın 🙏 Tez vakitte kurtulsun inşallah bu hastalıktan..
Amin canım sağolasın.
İnşallah ülkece en kısa zamanda kurtuluruz bu hastalıktan.
Mekanı cennet olsun Allah ailesine sizlere sabır versin inşallah. Çok geçmiş olsun Allah hayırlı acil şifalar versin. Yasin bende okurum canım.

Çok çok geçmiş olsun canım Allah tüm hastalarımıza içinde sizlerinde ailesine Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin inşallah, korktuğumuza uğratmasın.
Amiin inşallah Allah razı olsun canım.
_Lila _Lila Allah yavrusuna bağışlasın ya ne kadar zor :KK43:
Amin, evet çok zor daha kokusunu bile alamadı. Doğumdan önce pozitif çıkınca hiç vermemişler yanına 😔

İnsallah canim bizim de gecer bir an once 🙏Bizim alerji kesin degil ama belirtiler benziyor, iki hafta oldu diyete baslayali benim de. Mukusta azalma var, meme reddi de azaldi gibi. Ayni zamanda laktaz da kullaniyoruz ama hangisinin etkisi net degil. İki hafta daha diyet yapicam bakalim mukus biterse buyuk ihtimal alerji kesinlesecek. Kilo alimi nasil bebiste sizin, bizimki dusuk seyretti iki ay, diyet sonrasi 15 gunluk kontrole gittik dun yine az kilo alimi 😔
Kiloda sorun yok dedi doktorumuz iyi dedi eğer düşük seyrederse mama vericez dedi canım

Merhaba belirtieriniz neydi tam olarak yazar mısınız rica etsem
Bizim en büyük sorunumuz mukuslu kakaydi. Nerdeyse 1 buçuk ay geçmedi. Çok aşırı gaz sancısı vardı. Aşırı kusması ,Meme reddi ,kulak etrafında kuruluk , geniz akıntısı vardı. Şuan kuruluk azaldı hırıltı azaldı kusma azaldı. Gaz aynen devam ediyo maalesef sizde ne belirtiler var?

Bizim en büyük sorunumuz mukuslu kakaydi. Nerdeyse 1 buçuk ay geçmedi. Çok aşırı gaz sancısı vardı. Aşırı kusması ,Meme reddi ,kulak etrafında kuruluk , geniz akıntısı vardı. Şuan kuruluk azaldı hırıltı azaldı kusma azaldı. Gaz aynen devam ediyo maalesef sizde ne belirtiler var?
Mukuslu kaka var bizde. Hırıltı var kulak arkası döküntü vardı geçti. Çok büyük gaz problemimiz hiç olmadi kusma hiç olmadi ara ara cok hoplatirsak kusardı. Meme reddi var ama idrar yolu enfksiynu geçirdik ondan sonra başladı ama tam red sayılmaz bizim ki bazen güzel emiyo. Bi ara emerken karın bağırsak gurul guruldu. Relactaz kullanmaya başlayınca yok denilecek kadar azaldı

Mukuslu kaka var bizde. Hırıltı var kulak arkası döküntü vardı geçti. Çok büyük gaz problemimiz hiç olmadi kusma hiç olmadi ara ara cok hoplatirsak kusardı. Meme reddi var ama idrar yolu enfksiynu geçirdik ondan sonra başladı ama tam red sayılmaz bizim ki bazen güzel emiyo. Bi ara emerken karın bağırsak gurul guruldu. Relactaz kullanmaya başlayınca yok denilecek kadar azaldı
Doktor mu önerdi relactazi? Biz biogaia ve sap simplex kullanıyoruz ama pek fayda etmiyo sanırım.

Back