How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok moralim bozuk ya. Komşumuz geldi bu sefer boyu uzamış kilo almamış ama boyu uzamış dedi. Oğlumu severken küçük adam diye seviyo. Ya zaten şu kilo boy konusuna takigim biri iyi bir şey de dese bütün tepem atiyo. Gorumcemin oğlu oglumdan 20 gün büyük 3250 doğdu kaynanamda habire tosun gibi tosun gibi diyip duruyo. Yav ne yapim bu çocuk 2300 dogdu 5800 du 4.5 aylıkken olduysa anca 6000 kilo olmuştur.ne yapim çocuğa tarhana çorbası mı icireyim ne edeyim ya
Canım bence sen kafana takmayı bırak minik doğmuş zaten kuzu zorla birşey olmaz bebeğe kilo alsın diye yemek verilmez. Kimin ne dediğini boşver. Sağlıklı beslensin önemli olan o. Eğer ek gıdaya geçtiysen sebzeleri buharda haşlayıp zeytinyağı ekleyip verebilirsin tabii deneyerek alerji riskine karşı.

Merhaba,daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Kovid aşısı olan var mı? Bebeğim 4 buçuk aylık, emiyor, Bu akşam sinovac aşısı olacağım. Neler önerirsiniz,fikirleriniz neler? Bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen.

Öğretmenim asi cıktı ama biontec mı simovic mı karar veremedim

Oğluşlarını sünnet ettiren anneler, bugün 3. günü oğlumun. Pipisinin etrafı şiş ve sadece uç kısmı görünüyor. Sizinde böyle miydi? Yani dikişli kısım içeride duruyor hala. Doktoru normal böyle durması dedi ama ben yine yaptıran annelere de bir sorayım dedim ☺️

Canım bence sen kafana takmayı bırak minik doğmuş zaten kuzu zorla birşey olmaz bebeğe kilo alsın diye yemek verilmez. Kimin ne dediğini boşver. Sağlıklı beslensin önemli olan o. Eğer ek gıdaya geçtiysen sebzeleri buharda haşlayıp zeytinyağı ekleyip verebilirsin tabii deneyerek alerji riskine karşı.
Aynen daha başlamadim canım 4 5 gün sonra doluyo 5. Ayı doktorla görüşüp başlayacam hepsini 3 gün kuralı ile bakalim

Oğluşlarını sünnet ettiren anneler, bugün 3. günü oğlumun. Pipisinin etrafı şiş ve sadece uç kısmı görünüyor. Sizinde böyle miydi? Yani dikişli kısım içeride duruyor hala. Doktoru normal böyle durması dedi ama ben yine yaptıran annelere de bir sorayım dedim ☺️
Normal canım iyileşmesi yani bizim oğlanın iyileşmesi 2 hafta yi bulmuştu

Canım ilk günler şiş olması normal sunnet derisini geriye doğru ittire biliyonmu onemli olan bu benimkinin 4 hafta oldu pipisi şişti deriyi geriye itemedim dr gittim bi ilaç verdi onu kullanicam 15 gün sonra kontrol dr kendi ittirerek açtı kuzumun canı acidi ama ilerisi için bu gerekli yoksa ufak bi operasyon olmasi gerekecekti

Canım ilk günler şiş olması normal sunnet derisini geriye doğru ittire biliyonmu onemli olan bu benimkinin 4 hafta oldu pipisi şişti deriyi geriye itemedim dr gittim bi ilaç verdi onu kullanicam 15 gün sonra kontrol dr kendi ittirerek açtı kuzumun canı acidi ama ilerisi için bu gerekli yoksa ufak bi operasyon olmasi gerekecekti
Bugün 20 dk. Ilık suya oturtmaya başlayacağım doktor söyledi sonrasında geriye itecekmişiz. 3 gün sadece doktorun verdiği krem ve kantaron yağı sürdüm sürekli, akşam babası gelince banyo sonrası geriye itelim yumuşasın iyice diye düşündük. İlk seferi ben yapamam da babası yapacak 🙄 umarım canı acımaz 🙏
Kıyamam ya canı acımıştır tabi 😔 Senin oğlun nasıl şu an iyileşti mi artık?

Bende yaptrcaktım doğunca hemen ama benim sağlık sorunlarım bitmek bilmedi pıhtı attı bacagım kendimle ıgrastım şimdi ramazan sonrası düşünüyorum cok tedirginim ya ilk gun cok agladımı

Bizde de var alerji diyet yapıyorum . Meme reddi geçiyo canım 3 hafta olucak diyetteyim kakasida normale dönüyor yavaş yavaş. Sizinde geçer umarım biran önce 🙏
İnsallah canim bizim de gecer bir an once 🙏Bizim alerji kesin degil ama belirtiler benziyor, iki hafta oldu diyete baslayali benim de. Mukusta azalma var, meme reddi de azaldi gibi. Ayni zamanda laktaz da kullaniyoruz ama hangisinin etkisi net degil. İki hafta daha diyet yapicam bakalim mukus biterse buyuk ihtimal alerji kesinlesecek. Kilo alimi nasil bebiste sizin, bizimki dusuk seyretti iki ay, diyet sonrasi 15 gunluk kontrole gittik dun yine az kilo alimi 😔

Bugün 20 dk. Ilık suya oturtmaya başlayacağım doktor söyledi sonrasında geriye itecekmişiz. 3 gün sadece doktorun verdiği krem ve kantaron yağı sürdüm sürekli, akşam babası gelince banyo sonrası geriye itelim yumuşasın iyice diye düşündük. İlk seferi ben yapamam da babası yapacak 🙄 umarım canı acımaz 🙏
Kıyamam ya canı acımıştır tabi 😔 Senin oğlun nasıl şu an iyileşti mi artık?
Her dr işleyişi farklı bizim 2.gün sargı bezi (dr cikarrdi)ciktiktan sonra başladık itme hareketine ve krem surmeye kremi bi hafta kullanndim 4.gün banyo yaptırabilirsiniz dedi ve sık sık banyo dedi (ama ben yaptiramadim havalar soğuk gitti)dikisleri çabuk düşmesini sagliyomus banyo oyüzden bizim dikişler geç düştü ve dikiş yerlerinde minik bezeler ve iltihap oldu oda pipin şişmesi sebeb oldu işte şimdi tekrar bi krem kullanıyoruz 15 gün sonra kontrol var

Bende yaptrcaktım doğunca hemen ama benim sağlık sorunlarım bitmek bilmedi pıhtı attı bacagım kendimle ıgrastım şimdi ramazan sonrası düşünüyorum cok tedirginim ya ilk gun cok agladımı
Bende daha erken düşünüyordum ama çok gazlı bi oğlum olduğu için bu zaman kadar bekledim. İlk çişini yaparken ağlıyorlar diye okumuştum ama oğlum ne zaman yaptı anlamadım bile. Lokal anestezi oldu ama yine de sersemletti herhalde sünnet sonrası evde baya uyudu. İlk günü uyuyarak geçirdi. Hiç ağlamadı desem yeridir. Bende çok tedirgindim ama iyi geçti çok şükür. korkulacak birşey yokmuş ☺️

Hayırlı olsun canım 😊çabuk toparlar inşallah 🙏

kızlar selam nasılsınız?
kızımda meme reddi var yaklaşık bir haftadır sadece biberon alıyor memeye aldığım anda kıyamet kopuyor.
yaşayan arkadaşlar olmuştu neler yaptınız düzeldi mi?

kızlar selam nasılsınız?
kızımda meme reddi var yaklaşık bir haftadır sadece biberon alıyor memeye aldığım anda kıyamet kopuyor.
yaşayan arkadaşlar olmuştu neler yaptınız düzeldi mi?
Eğer biberon alıyorsa onu kesmeden meme reddinden kurtulmak biraz zor canım. Biberon verme bir süre tekrar alacaktır memeyi. Emzik veriyorsan onu da kesebilir veya azaltabilirsin. Benim kızımda zaman zaman almak istemeyebiliyor, bir ara tek meme emiyordu mesela, bir de çok sık teklif ettiysem de almak istemiyor en az 3 saat geçmesi gerek yoksa emmiyor, ama biberon ve emzik kullanmıyor o yüzden çok uzun sürmedi

Back