• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Testini silik de olsa pozitif görenler, betasını ölçtürüp hamile olduğunu öğrenen annecikler topiğimize hosgeldiniz. Hayırlı olsun. Inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağ salim doğumlarla bebişlerimize kavuşuruz. :anneadayı::KK200:
Bu arada kesesini, kesedeki mercimeğini görenler, pıt pıtlarını duyanlara da hayırlı olsun. :halay::halay:
Ben buralardaydım ama nedense okuyup sevincinizi içimde paylaşıyorum karantinada olmak ruh halimi durağanlaştırdı biraz katılamadım o yüzden bu ara. Bir de yarın 23 nisan olduğu için öğrencilerimden video foto vs geliyor onları toparlamamız istendi okul idaresinden onunla uğraştım.

Biz tıpırcığımla biraz alıştık artık birbirimize. Sabahları azıcık bulantım olmakla birlikte ne kadar erken kahvaltı yapıp mideyi doldurabilirsem o kadar rahat oluyorum farkettim ki aç kaldıkça bulantım oluyor. Biliyorum daha çok küçükler ama alt karın bölgemde ben hissediyorum artık pıt pıt. Gaz hareketinden farklı bir hareketlenme farkına varıyorum. Sizde de var mı hisler? Ilk çocuğumu 13. Haftada hissetmeye başlamıştım yani biliyorum farkını. 🙈

ben bugun bi yazi okudum taze hindistan cewizi meywesini suyuyla tuketmek hem bebege iyi geliyomus hemde annenin bulantilarini kesiyonus aksam aldim marketten ama henuz denemedim calusihorum sabah ewe gittigimde denicem bakalim
Dene iyi gelirse haber ver 😭
Kızlar yarım cay bardağından az suya limon sıkıp içmeyi deneyin. Biraz bastırır midenizi. Nane limon da iyi gelir ayrıca

Canım ben karistirdim zaten 10 mm 1 cm yapıyor 🙈🙈 sağlıkla gelsinler inşallah benimki biraz erken olacak bazı sıkıntılarım var o yüzden maksimum 36 inşallah minumum 32 hayırlısı artık 😊
İnşallah 36 gelir canım 32 birazcık erken sanki. Sağ salim gelsinler tüm bebişler birer birer. :emir_bebek:

Benim de 7+2 çıktığında (bebek 3 gün ileri çıktı sata göre) , 1 cm cıktı,doktor bana normal dedi ama burdaki arkadaşlara göre düşük geldi ama sıkıntı yoktur doktor derdi ufak falan özellikle sordum nasıl diye uyumlu dedi.
Beniim de 1 sm. Sonra baktım googledan kaç mm oluyor 7haftalık bebekler, 9ila 13mm arası oluyor yazıyordu. Rahatladım 🤗

Testini silik de olsa pozitif görenler, betasını ölçtürüp hamile olduğunu öğrenen annecikler topiğimize hosgeldiniz. Hayırlı olsun. Inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağ salim doğumlarla bebişlerimize kavuşuruz. :anneadayı::KK200:
Bu arada kesesini, kesedeki mercimeğini görenler, pıt pıtlarını duyanlara da hayırlı olsun. :halay::halay:
Ben buralardaydım ama nedense okuyup sevincinizi içimde paylaşıyorum karantinada olmak ruh halimi durağanlaştırdı biraz katılamadım o yüzden bu ara. Bir de yarın 23 nisan olduğu için öğrencilerimden video foto vs geliyor onları toparlamamız istendi okul idaresinden onunla uğraştım.

Biz tıpırcığımla biraz alıştık artık birbirimize. Sabahları azıcık bulantım olmakla birlikte ne kadar erken kahvaltı yapıp mideyi doldurabilirsem o kadar rahat oluyorum farkettim ki aç kaldıkça bulantım oluyor. Biliyorum daha çok küçükler ama alt karın bölgemde ben hissediyorum artık pıt pıt. Gaz hareketinden farklı bir hareketlenme farkına varıyorum. Sizde de var mı hisler? Ilk çocuğumu 13. Haftada hissetmeye başlamıştım yani biliyorum farkını. 🙈
ben de ilk cocugumu 14. haftada hissetmistim ama bunda pit pit pit bisey atiyo sanki bende hissetmistim 🙈

Hosbuldm.Bende gebelik testinde gun gün koyulasmayi izlemekle yetindim.Aile hekimm de aşırı yoğun oluyor,ilk özelde bi hekime gidecgm. Sizin de hayrli olsn.Bu arada benm de yas 31 2 gebeligm .ilkinde bende lekelenme kanama yasadim hamdolsn bi sıknti olmadı.Ins.siz de olmaz
Insallah gece akintili gelince dun direk hastaneye gitmek zorunda kaldim igne vurdular cok sukur suan bisey gorunmuyo bugun tekrardan gidecegim kontrole. Benim ilk gebeligim gecikmenin besinci gunundeyim insallah tutunur 😘

gunaudn arkadaslar size mide bulantisi icin doktorhmun bi onerisini paylasicsm bliyorsunuz benim cok oluyor. hani su diyet form biskuviler var ya. tahta gibi. yataginizin ucuna biraz su ile o biskyvilerden koyun uyandiginizda yataktan kesinlikle kalkmamak onemli. yataktan kalkmadan hemen agzniza o biskuviden atin agzniz kuru oldugu icin gecmesi zor oluyor ama tikanmadikca su icmeyn . bi sure yatakta bekleyp snra kahvalti edin. daha iyi oluyor. bilgnize:anneadayı::KK200:

ama ben solda hissettim hareket doktora gittigimde bebek solda dedi
Bende sagda hissettim pit pit biseyler atti bayagi bakalim bugun gorunurmu bilmiyorum erken ama lekelenmeden dolayi gitcem siz kacta gormustunuz keseyi 4 4 deyim

Bende sagda hissettim pit pit biseyler atti bayagi bakalim bugun gorunurmu bilmiyorum erken ama lekelenmeden dolayi gitcem siz kacta gormustunuz keseyi 4 4 deyim
Ben de sağda hissediyorum dün 4+3 düm kese göründü seninde görülür.ama idrara sıkışık olursan daha iyi oluyo hemen görülüyo

Canim gunumuz ayni dun ogrendim bugun bende kan vermeye gittim 675 cikti henuz kese olmusmamistir diye gitmek istemedim cok az lekelenme yasiyorum suan sadece wc ye cikiyorum insallah tutunur bebisim. benim tsh 3 kusur cikti ama normal aralikta doktor bisey söylemedi seninkide normaldir.
Tsh trioitti dimi yanlış hatırlamıyorsam benim 2.88 Di hafif kanlı akıntım vardı doktor trioit ilacına başladı genelde 2nin altını iyi kabul ediyorlarmış

Tsh trioitti dimi yanlış hatırlamıyorsam benim 2.88 Di hafif kanlı akıntım vardı doktor trioit ilacına başladı genelde 2nin altını iyi kabul ediyorlarmış
Sanirim öyleymis 2 bucugun altindakiler normal olarak degerleniyomus dun aile hekimindekiler bisey söylemedi doktordayim suan betama tekrar bakiliyo arti kan uyusmazligi var

Ben de sağda hissediyorum dün 4+3 düm kese göründü seninde görülür.ama idrara sıkışık olursan daha iyi oluyo hemen görülüyo
Az once bende gordum ama doktor biseu söylemedi emin olmak icin kan degerinden sonra konusmak istedi canim

gunaudn arkadaslar size mide bulantisi icin doktorhmun bi onerisini paylasicsm bliyorsunuz benim cok oluyor. hani su diyet form biskuviler var ya. tahta gibi. yataginizin ucuna biraz su ile o biskyvilerden koyun uyandiginizda yataktan kesinlikle kalkmamak onemli. yataktan kalkmadan hemen agzniza o biskuviden atin agzniz kuru oldugu icin gecmesi zor oluyor ama tikanmadikca su icmeyn . bi sure yatakta bekleyp snra kahvalti edin. daha iyi oluyor. bilgnize:anneadayı::KK200:
Çok iyiymiş. Tam da ihtiyacım olan bir bilgi. Diyet form bisküvi derken neyi kastettin canım? Türkiyede değilim de anlamadım dediğini. Fotosu varsa yollayabilirmisin belki bizim burda da vardır

Bizden de müdür istedi 23 nisan ile ilgili şeyler 🙈 keyifle yapıyoruz biz de.💚💚 Yok ya asla hissetmiyorum ben bebegimi:(. Doktorum daha hissedemezsin demişti. Göğsüm acımasa gebe olduğumu unutuyorum 🙈

Back