- 16 Mayıs 2016
- 165
- 227
- 103
Her türkü bitki çayını yasakladı canım sadece arada bir IhlamurKizlar size de adaçayını yasakladı mi doktorunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her türkü bitki çayını yasakladı canım sadece arada bir IhlamurKizlar size de adaçayını yasakladı mi doktorunuz
Cnm benım istah masallah acık :) bır defa sıparıs verdım virüs olmasa daha rahat olurda kesın... sıznlerınde göbegi cıktımı ben baya hamileyim artıkBide hamişler, fast food tüketeniniz var mı? Benim canım acayip çekiyor zararı olmazsa yiyebilirmiyim ki bazen? Siz yiyormusunuz?
Bende şimdilik bi şey yok canım bu ikinci sabahım her geçen gün biraz daha rahatlamış uyanıyorum çok şükürYalnız bende çarpıntı yaptı sanki prilam
benim ikinci bebe bu ilkinden kalma biraz gobek wardi ikincide daha erken belli olduise giderken ustume kocaman mont giyiyorum pantolonumun dugmesini acigorum yoksa sanci yapiyo simdiden boyleysek ilerisini dusunemiyorummmCnm benım istah masallah acık :) bır defa sıparıs verdım virüs olmasa daha rahat olurda kesın... sıznlerınde göbegi cıktımı ben baya hamileyim artık
Ben 50 kiloydum hiç tartılmadım daha ama göbeğim aynı gibiCnm benım istah masallah acık :) bır defa sıparıs verdım virüs olmasa daha rahat olurda kesın... sıznlerınde göbegi cıktımı ben baya hamileyim artık
Hiç sorma ben de çalışmaya alışmışım. Ama şu anda şirket çalıştırmıyor. 2 haftadır evdeyim ve napacağımı şaşırdımgece isten ciktim şu saate kadar uyudum 2 gun izinliyim ne sıkıcıymis ewde oturmak siz butun gun ewde napiyonuz ya
Yemin ederim depresyona girdim.doktorum metalarım ilacını önerdi eczacı eşine içmesin demiş.ne yapcağını sasirdimNapıcaz bu bulantıları günlerim mafoldu kendime gelemiyorum resmen
1 2 aya kadar tamamen cikicam isten ya ben ewde naparim örgu falan orerim heralde allah yardimcimiz olsun yaHiç sorma ben de çalışmaya alışmışım. Ama şu anda şirket çalıştırmıyor. 2 haftadır evdeyim ve napacağımı şaşırdım
Canım ben de cekiyorum gece dönüp duruyorum yine uyuyorum gece ara ara kalkarak ama sabah cok erken uyanıyorum 6-6,30 gibi.Tüm gün yatıyorum hiç birşey yapmadanBen de hep yatmak istiyorum bi türlü yatamıyorum. Ayaktayken uykum geliyor yatağa yatıyorum 3saat dön dur. Sonra da başım ağrımaya başlıyor. Gece de uyuyamıyorum ya kızlar. Kaç kere kalktım gece. Sabahın 5i kkda dolaşıyordum.
Kimler benim gibi uykusuzluk sorunu çekiyor acaba?
Ben virüs geçince başlıcam çalışmaya garip olcak bakalım nasıl olcak1 2 aya kadar tamamen cikicam isten ya ben ewde naparim örgu falan orerim heralde allah yardimcimiz olsun ya
Evet canım diyorumki uyusam 2 ay sonra uyansam bu bulantılar geçmiş olsaKızzlar ben kendimi hamile değil de hasta gibi hissediyorum daha 2 gün önce bulantı falan yoktu bişe yiyemiyorum şimdi siz de hasta gibi mi hissediyorsunuz ? ☹
Hangi ilaç canım markası neKizlar mide bulantilari ne zaman geçer sizce 7+5 teyim. 10. Haftada mi geçer çok zor ya her gün mide bulantısı. Ilac da içiyorum ama tam rahatlatmadi.
Benimde ikinci gebeliğim ondan erken çıktı bir arkadaşım da öyle oldu 2 aylıkken kocaman göbeği vardibenim ikinci bebe bu ilkinden kalma biraz gobek wardi ikincide daha erken belli olduise giderken ustume kocaman mont giyiyorum pantolonumun dugmesini acigorum yoksa sanci yapiyo simdiden boyleysek ilerisini dusunemiyorummm
Merhaba biz galiba aynı zamanlardayız benim de ilk o yüzden hiç fikrim yok adet sancısı gibi alt karnım ağrıyor, tabi her zaman aynı şiddette değil, şimdi sizinkini okuyunca normal herhalde dedimMerhaba guzel hamisler benim dun baya kasik ve bel agrim vardi , ozellikle uzun sure ayakta kalinca oluyor, ama sukur bugun daha iyiyim, kabizlik bende de oluyor maalesf, ben folik asit olarak solgarin folik asitini folacin kullaniyorum kizimda da onu kullanmistim, mide bulantim yok kizimda da pek olmamisti sadece 6-7. Haftadan 12-13. Haftaya kadar araba tutuyordu sadece , umarim bunda da olmaz, simdilik bu kadar
Evet 2.5 altıymış başka doktor 2nni altı demişti bugun kendi doktorum geldi 2.30 çıktı değerlerimiz iyi dedi ama hergün yarım hap içiyordum 2 günde bire düştü yarım hap şeklinde. İlaçla dengeleniyor anladım he rşeyin bir çözümü oluyor inşallah güzel haberler alınSanirim öyleymis 2 bucugun altindakiler normal olarak degerleniyomus dun aile hekimindekiler bisey söylemedi doktordayim suan betama tekrar bakiliyo arti kan uyusmazligi var
Canım arada adet ağrısı gibi ağrı bende de oluyor, çoğu yerde okuduğuma göre rahimin genislemesi sebebiyle oluyormus.Merhaba biz galiba aynı zamanlardayız benim de ilk o yüzden hiç fikrim yok adet sancısı gibi alt karnım ağrıyor, tabi her zaman aynı şiddette değil, şimdi sizinkini okuyunca normal herhalde dedim ☺