- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Doktorum zofer verdi ama her gün icmeye korkuyorumDoktorundan ilaç isteyebilirsin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum zofer verdi ama her gün icmeye korkuyorumDoktorundan ilaç isteyebilirsin canim
Insallah yerlesmedir. Kanama değil de leke şeklindeyse olabilir sanirim. Ben yaşamadım ama okuduğum makalelerde öyle okuyordum. Tarihler de uygun görünüşe göre. Ama en sağlamı tabiki test. Bir keresinde regliyken betam 400 cıktı benim. Çok şaşırdım. Ama ertesi günü 0 cıktı. Ona da ayrı şaşırdım:) bence bir test yapın yarınBen duzgun adet gormedim hicbizaman ,2 yldr evliyim bisey yok, bu ay ilk kez sogan suyu denedm , virusten dolayi yumurta takibi de yapamadm, sadece nebilym cok umutluyum inanarak ictim sogan suyunu sat tan buyana 31ci gunumdegim, 24cu gunumde minik cok minik bi kanama oldu bende 1 damla olur olmaz yani, bu yerleshme ola bilirmi? Kizlar yasadiiz mi boyle bisey?
Napıcaz bu bulantıları günlerim mafoldu kendime gelemiyorum resmenHoş buldum ilk kızımda da bulantım vardı. Bunda da başladı. Bir haftada 1,5 kilo vermişim. Bulantılı dönem bitince gerisi çok rahat ama bi bitse
Hosbuldm.Bende gebelik testinde gun gün koyulasmayi izlemekle yetindim.Aile hekimm de aşırı yoğun oluyor,ilk özelde bi hekime gidecgm. Sizin de hayrli olsn.Bu arada benm de yas 31 2 gebeligm .ilkinde bende lekelenme kanama yasadim hamdolsn bi sıknti olmadı.Ins.siz de olmazHosgeldin bence sirf aile hekimine gidebilirsin bende dun ögrendim son batim 22 mart vetam 675 cikti biraz lekelenme yasiyorum artisinin saglikli olup olmadigini gormen gerekiyo .
Yazmayı unutmuşum dün bana da prilam dr verdi 4 gündür ilk defa daha rahat uyandım ve normal sulu bi yemek yiyebildimPrilam dr verdi doktor bana canım tamamen zararsizmis. O biraz rahatlatti sor bi doktoruna istersen
Hoşbulduk inşallah güzelce devam eder sürecimizYeni gelen hamiş anneler hepiniz hoşgeldiniz, iyibki geldiniz
Aynen... Eskisinden daha az yiyorum ama 3 günden önce tuvalete çıkamıyorum.Kızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
ben kullaniyorum canim doktora sordum yariya bol gunluk yarim ic dediArkadaşlar sağlık ocağina test yaptırdım ve 5 haftalık hamileymişim. Malum sokağa çıkma yasağından dolayı bu hafta doktora gidemeyeceğim için sağlık ocağı doktoru FOLİBOL 5 MG yazdı. Kullanan var mı? İnternette ağır bir ilaç falan yazıyor. Tedirgin oldum. Aranızda kullanan var mı ya da size hangi folik asidi yazdılar.
Merhaba benimdeHanımlar meraba bende sarkma olmazda ınsaallah Aralık annesi gibi goruniyorum.Bat 21 marttı ama ilk testi ben gecen hafta carsamba silik ciktiginda öğrendm.Yani adete 1 hafta kala cikms oldu.Henuz doktora gitmeyi düşünmüyorum 7 haftaya girine kadar sizde durumlar nasıl? Coronodan dolayı galiba korkuyrm
Merhaba benim de son adet tarihim 22 marrtı. Ben de doktora 6 7 haftalıkken gitmeyi düşünuyorum. Bu sürede folik asit kullanıyormusunHanımlar meraba bende sarkma olmazda ınsaallah Aralık annesi gibi goruniyorum.Bat 21 marttı ama ilk testi ben gecen hafta carsamba silik ciktiginda öğrendm.Yani adete 1 hafta kala cikms oldu.Henuz doktora gitmeyi düşünmüyorum 7 haftaya girine kadar sizde durumlar nasıl? Coronodan dolayı galiba korkuyrm
burada o çok konuşuldu, folibiol mg olarak fazla, gereksiz. çoğumuz parayla alınanlardan kullanıyoruz. ben mesela folactive kullanıyorm ve gayet memnunum.Arkadaşlar sağlık ocağina test yaptırdım ve 5 haftalık hamileymişim. Malum sokağa çıkma yasağından dolayı bu hafta doktora gidemeyeceğim için sağlık ocağı doktoru FOLİBOL 5 MG yazdı. Kullanan var mı? İnternette ağır bir ilaç falan yazıyor. Tedirgin oldum. Aranızda kullanan var mı ya da size hangi folik asidi yazdılar.
Folbiol 5 mg mi seninde kullandıģın canım. Bana bir şey demedi bugün bütün içtimben kullaniyorum canim doktora sordum yariya bol gunluk yarim ic dedi
Tedirgin oldum şimdi. Kullanmayayım bari. Teşekkür ederimburada o çok konuşuldu, folibiol mg olarak fazla, gereksiz. çoğumuz parayla alınanlardan kullanıyoruz. ben mesela folactive kullanıyorm ve gayet memnunum.
Teşekkür ediyorumben kullaniyorum canim doktora sordum yariya bol gunluk yarim ic dedi
Az az sık sık yemeye çalışıyorum şimdilik, başucumda leblebi paketi şimdilik böyle idare ediyorum. Daha da artarsa napıcam bilmiyorum, ilaç içmek de istemiyorum, inşallah mecbur kalmamNapıcaz bu bulantıları günlerim mafoldu kendime gelemiyorum resmen
Bende virusten dolayi ogrenince esimi yollamistim eczaci onu vermis doktorlarda bunu yaziyo diye 10 gun kadar bende 1 tane kullandim doktora gec gittim malum doktora sordum digerlerine gore yuksek iki gundebirmi iceyim dedim yariya bol gunluk yarim is dedi fazlasida zararmis ozamandan beri yarim iciyorum ben karar seninFolbiol 5 mg mi seninde kullandıģın canım. Bana bir şey demedi bugün bütün içtim