• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar 💙 hamile olan herkesi tebrik ediyorum Allah saglikli bebekler nasip etsin hepimize insaAllah.
Hamile olan kizlar lutfen dua edin bu ay ben de bekliyorum olursa inshaAllah aralik annesi olucam ❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benim de 7+2 çıktığında (bebek 3 gün ileri çıktı sata göre) , 1 cm cıktı,doktor bana normal dedi ama burdaki arkadaşlara göre düşük geldi ama sıkıntı yoktur doktor derdi ufak falan özellikle sordum nasıl diye uyumlu dedi.
benim de 7mm bana da normal dedi tam 7haftayız. Gün geçtikçe büyüyecek inşallah ben de mi küçük acaba demiştim doktorum normal deyince rahatladım 5haftalıkken gittiğimde 3mmdi.

Kızlar 2015 te Eylül annelerindeydim, Temmuzda doğum yapan arkadaşlar bile oldu, benim çocuğum da 42.haftada geldi, neredeyse Ekim e kayacakti :)

Merhaba benimde

Merhaba benim de son adet tarihim 22 marrtı. Ben de doktora 6 7 haftalıkken gitmeyi düşünuyorum. Bu sürede folik asit kullanıyormusun
Gunaydn ..ocaen mumy kullanıyorum ya da Solgar folic asit de aldm dönüşümlü kullanyrm2. Tedirgin olmayın gunlk 400 mcg folik asıt kulllanmk lazm zatrn butun tabletlerde de o miktar var.Saglkcym detay Biliyrm ondan.😘

Günaydın güzel anneler🤗
Sabah bulantı ile uyandım ama kahvaltı yapınca biraz geçti.
23 Nisan hepimize kutlu, mutlu, umutlu olsun En Büyük TÜRKİYE
İnşallah önümüzdeki sene bebislerle kutlamak nasip olsun :emir_bebek:
Günaydın canım. Bayramımız kutlu olsun
🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Kızzlar ben kendimi hamile değil de hasta gibi hissediyorum daha 2 gün önce bulantı falan yoktu bişe yiyemiyorum şimdi siz de hasta gibi mi hissediyorsunuz ? ☹️

Kızzlar ben kendimi hamile değil de hasta gibi hissediyorum daha 2 gün önce bulantı falan yoktu bişe yiyemiyorum şimdi siz de hasta gibi mi hissediyorsunuz ? ☹
Canım evet bu dönemler böyle olcakmış biraz. 3 ay bitince normale döncekmiş 😊 bir de tam mevsim geçişine denk geldik. Kadınlar bu aylarda halsiz olur zaten. Yani çifte halsizlik oldu bize 😊

Ben de hep yatmak istiyorum bi türlü yatamıyorum. Ayaktayken uykum geliyor yatağa yatıyorum 3saat dön dur. Sonra da başım ağrımaya başlıyor. Gece de uyuyamıyorum ya kızlar. Kaç kere kalktım gece. Sabahın 5i kkda dolaşıyordum.
Kimler benim gibi uykusuzluk sorunu çekiyor acaba?

Bide hamişler, fast food tüketeniniz var mı? Benim canım acayip çekiyor zararı olmazsa yiyebilirmiyim ki bazen? Siz yiyormusunuz?:KK51:

Bide hamişler, fast food tüketeniniz var mı? Benim canım acayip çekiyor zararı olmazsa yiyebilirmiyim ki bazen? Siz yiyormusunuz?:KK51:
1 defa yedim. Bir daha da aklıma gelmiyor çünkü midem şu anda kabul etmiyor. İyi ki yedim aklımda kalmadı dedim artık 😊😊

1 defa yedim. Bir daha da aklıma gelmiyor çünkü midem şu anda kabul etmiyor. İyi ki yedim aklımda kalmadı dedim artık 😊😊
Aşermek bu mu acaba? Bişey var aklımdan çıkmıyor yazmıyım burda şindi.
Kocam da işte ya akşama gelir anca 😔

Ben de hep yatmak istiyorum bi türlü yatamıyorum. Ayaktayken uykum geliyor yatağa yatıyorum 3saat dön dur. Sonra da başım ağrımaya başlıyor. Gece de uyuyamıyorum ya kızlar. Kaç kere kalktım gece. Sabahın 5i kkda dolaşıyordum.
Kimler benim gibi uykusuzluk sorunu çekiyor acaba?
Ben canım akşama kadar uykulu uykulu Leyla gibi dolaşıyorum gece yatınca kaç saat uyuyamıyorum normaldir sanki. Vücut ilk defa tanıştı bebekle🥰

Aşermek bu mu acaba? Bişey var aklımdan çıkmıyor yazmıyım burda şindi.
Kocam da işte ya akşama gelir anca 😔
Çok canın istediyse ye bence. Aklında kalmasın. Yiyince bir daha istemiyorsun zaten. Sipariş verme imkanın yok mu? Orada dükkanlar açık mı bilmediğimden 😊

Yedim ben canım nefsimi köreltecek kadar ama dokundu sanki gaz problemi çok oluyor zaten daha çok oldu. Sancısını çekmektense yememek iyisi

Ben de hiç sulu yemek yiyemiyorum eşim sürekli dışarda bir seyler aliyo evde kendimiz yapıyoruz ekmek arası filan ben de yiyemiyorum sulu yemek. Aç kalmaktan iyidir canım ne isterse onu ye meyve yemeye çalış bir şeydik olmaz Allahin izniyle

Kizlar mide bulantilari ne zaman geçer sizce 7+5 teyim. 10. Haftada mi geçer çok zor ya her gün mide bulantısı. Ilac da içiyorum ama tam rahatlatmadi.

Back