Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnis yazmışım kayıt yazicaktimNe kağıdı o canim
HoşbuldukHoş geldin aramıza
Benimde sata göre 3 aralikti sezeryan olucagim için Kasım olur diyordum ama ultraonda önce 8 sonra 10 Aralık oldu şu durumda yine Kasım sonu Aralık başı olurBir ayağımı da oraya mı atsam.
Kayınvalidemle konuşuyoruz telefonda, 3 aralık doğum görünüyor dedim. Ay yok sen kasımın son haftası doğurursun seni biliyorum diyor. Dedim anne vallahi aklımdan geçeni söyledin.
10 haftalıkken mi kayit açılıyor ben ebeme mesaj attim hastaneye kaydim açıldı diye :)Yalnis yazmışım kayıt yazicaktim
Normalde 4 gün 75 3 gün 50 idi. Bakalım 1 aya değil de 2 haftaya giderim.Doz biraz yüksek geldi bana
onu bende düşünüyorum canım hatta sezaryen olacağım için 38. Hafta olunca doğurayım diyorum.
Canim gunumuz ayni dun ogrendim bugun bende kan vermeye gittim 675 cikti henuz kese olmusmamistir diye gitmek istemedim cok az lekelenme yasiyorum suan sadece wc ye cikiyorum insallah tutunur bebisim. benim tsh 3 kusur cikti ama normal aralikta doktor bisey söylemedi seninkide normaldir.Bugün dr a gittim karından baktı kese oluşmuş ama çok yeni dedi tekrar kanla bakalım takip edelim dedi tüplerde filan olmasın gibi bilimler söyledi neyse kan verdim sonuç çıkmış bile 2 günden 552 olmuş güzel artmış sanki ne dersiniz?
Birde tsh baktı değerim 1,49 çıkmış nasıl bilen varmı ben hiç anlamıyorum
aslinda birazda utaniyorum tamam anasi babasi belli ama 4 erkegin icinde hamileyim demek3 ay olsun bekle canım
aaaaaa nazadin kralini ettim bugun de gececiyim calisiyorum midem allak bullakNazar etmeyin kendinize
Gebelik ögrendigin gün kendim istemiştim o zaman değerlerim tam sınırla normal çıkmıştı aradan 2 hafta geçti 11.8 e düşmüş canım başladım hemenBende olabilir normal de sınır da demir eksikligi bir ay bekleyeceğim mejbur
Prilam dr verdi doktor bana canım tamamen zararsizmis. O biraz rahatlatti sor bi doktoruna istersenBenim sürekli midem bulanıyor kusuyorum napcam ben böyle bilmiyorum
Canım ben karistirdim zaten 10 mm 1 cm yapıyor sağlıkla gelsinler inşallah benimki biraz erken olacak bazı sıkıntılarım var o yüzden maksimum 36 inşallah minumum 32 hayırlısı artıkBenim 7 haftalık ve 10mm biraz minnak bi bebiş sanırım seninki maşallah büyükmüş canım. Sağlıkla ilerlesinler de evet aynı gidiyoruz aynı anda da tek avazda doğuralım inşallah sağ salim ❤
Hosgeldin bence sirf aile hekimine gidebilirsin bende dun ögrendim son batim 22 mart vetam 675 cikti biraz lekelenme yasiyorum artisinin saglikli olup olmadigini gormen gerekiyo .Hanımlar meraba bende sarkma olmazda ınsaallah Aralık annesi gibi goruniyorum.Bat 21 marttı ama ilk testi ben gecen hafta carsamba silik ciktiginda öğrendm.Yani adete 1 hafta kala cikms oldu.Henuz doktora gitmeyi düşünmüyorum 7 haftaya girine kadar sizde durumlar nasıl? Coronodan dolayı galiba korkuyrm
Bende aynıyım canimBenim sürekli midem bulanıyor kusuyorum napcam ben böyle bilmiyorum
Hoş geldin canimMerhaba kızlar, henüz doktora gitmedim ama ben de Aralık annesi olucam inşallah. Bi kızım var yedi yaşında. 35 yaşındayım. Aranızda takılmaya geldim
Kedilerin kislerede iyi geldiğini duymustumHamilelikte karın ağrısı, sancı, bulantı çekenlere kedi tavsiye ediyorum. Resmen karnımda yatıp terapi uyguluyor hayvan hiçbir şeyim kalmıyor.
Banada zofer verdi iyi gelyor ama korkuyorum her gün icmeye doktor verdi aslındaPrilam dr verdi doktor bana canım tamamen zararsizmis. O biraz rahatlatti sor bi doktoruna istersen
Doktorundan ilaç isteyebilirsin canimBenim sürekli midem bulanıyor kusuyorum napcam ben böyle bilmiyorum