• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Haftamız aynı canım. Ama benim bebek 10mm yazıyor. Gün farkından olabilir mi? Bana tam 7 haftalık dedi. Bana da kan sulandırıcı verdi zaten göbekten iğne oluyordum yine pıhtılaşma varmış bi ilaç daha yazdı. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği 🤰
Gün farki olabilir canım,bir de doktorun olctugu yere göre de değişir her yeri eşit değil sonucta. İnşallah sağlıkla ilerler ❤️

Doz biraz yüksek geldi bana

onu bende düşünüyorum canım hatta sezaryen olacağım için 38. Hafta olunca doğurayım diyorum. 😀

2 konuda birden mi devam etsen acaba 😂 ama uzun zamandır burdayız ya şimdi onların içine girmek alışmak zor olur ya 🤷 ben de belki sezeryan olucam ama erken de olsa yine aralık oluyor benim. 🤗

2 konuda birden mi devam etsen acaba 😂 ama uzun zamandır burdayız ya şimdi onların içine girmek alışmak zor olur ya 🤷 ben de belki sezeryan olucam ama erken de olsa yine aralık oluyor benim. 🤗

Bir ayağımı da oraya mı atsam. 😀😀
Kayınvalidemle konuşuyoruz telefonda, 3 aralık doğum görünüyor dedim. Ay yok sen kasımın son haftası doğurursun seni biliyorum diyor. 😀 Dedim anne vallahi aklımdan geçeni söyledin. 😀😀

Kayınvalidemle konuşuyoruz telefonda, 3 aralık doğum görünüyor dedim. Ay yok sen kasımın son haftası doğurursun seni biliyorum diyor. 😀 Dedim anne vallahi aklımdan geçeni söyledin. 😀😀
Yay burcu olacak zaten kasım sonları da olsa 😍 bişey değişmiyor. Babam yay, yay burcunu seviyorum :KK36: bi kapıdan bak gel o konuya baktın sarmıyor burdan devam edersin boşverirsin orayı 😂

Yay burcu olacak zaten kasım sonları da olsa 😍 bişey değişmiyor. Babam yay, yay burcunu seviyorum :KK36: bi kapıdan bak gel o konuya baktın sarmıyor burdan devam edersin boşverirsin orayı 😂

Hayatımda 1 yay tanıyorum o da amcam. 😀 Gördüğüm en neşeli insan. 😀 Ve de en kararlı. 😀 Bir selam vereyim o gruba da ben. 😀

Ben de aynı durumdayım. 2 aralık görünüyor normalde 😁😁 aklımdan geçiyor kasımda da olma ihtimali var diye

Judy_K Judy_K biraz uğraşırsan yüklenir belki😅 bana vermedi doktor o yüzden merak ediyorum😊
Niye vermedi? Nasıl doktorlar var yaa. Ben şaşkınlıktan bön bön bakarken benim doktorum istersen senin için kayda alayım dedi 😂 uğraşcam canım başarabilirsem etiketlerim adını 🤗

Back