• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam canim, patronuma hamile oldugumu aciklamam lazim cünkü korona nedeni ile hamile olanlarin ofise gelmeleri yasak. Bugun ev doktorum ile de konustum evde kal dedi o da. Adam da pazartesine kadar izin almış bügün. Eşim sürekli ara adami diyor ama ben kendimi daha tam bu konusmaya hazir hissetmiyorum.
Canim ben de isverene dun soyledim. Kurumsal biyerde calisiyorum ama ofise gelip gidiyorum evden calisma imkanim olmasina ragmen bu sisteme geçirmediler. Hamileler icin ayri bi uygulama bulunmuyor bu tamamen isvereninle alakali bir durum su an. Doktorun durumunun kritik olduğuyla ilgili bi rapor yazar onu bilemem ama normal gebelikleree homeofis calis deme zorunlulugu yok hatta ucretsiz izne cikarabilir risk almamak için, bu da maasindan kesilecek demek olur. Bütçenizi olumsuz etkilerse ona gore düşün taşın oyle konuş bence

Ben duzgun adet gormedim hicbizaman ,2 yldr evliyim bisey yok, bu ay ilk kez sogan suyu denedm , virusten dolayi yumurta takibi de yapamadm, sadece nebilym cok umutluyum inanarak ictim sogan suyunu🙏🏻 sat tan buyana 31ci gunumdegim, 24cu gunumde minik cok minik bi kanama oldu bende 1 damla olur olmaz yani, bu yerleshme ola bilirmi? Kizlar yasadiiz mi boyle bisey?
Artik test yapsan cikar bence, ben de hamişim ama yerlesme kanamasi olmadi o gercekten az sayida kiside olan bisey ona bakarak yola cikma bi test yap derim

Canim ben de isverene dun soyledim. Kurumsal biyerde calisiyorum ama ofise gelip gidiyorum evden calisma imkanim olmasina ragmen bu sisteme geçirmediler. Hamileler icin ayri bi uygulama bulunmuyor bu tamamen isvereninle alakali bir durum su an. Doktorun durumunun kritik olduğuyla ilgili bi rapor yazar onu bilemem ama normal gebelikleree homeofis calis deme zorunlulugu yok hatta ucretsiz izne cikarabilir risk almamak için, bu da maasindan kesilecek demek olur. Bütçenizi olumsuz etkilerse ona gore düşün taşın oyle konuş bence

Cok sagol canim. Bizde homeofise uygulanmakta ve risk grubu ve hamile olanlara evden calisma imkanini sunuyor isverenim. Adam gecen sene eger öyle birsey söz konusu olursa bana gelebilirsin demisti. Bunlar korona pandemisi öncesi idi. Bu aralar ama biraz tuhaf davraniyor baska hamile arkadaslar hakkinda konusuyor durumdan dalga gecer gibi

Selam canim, patronuma hamile oldugumu aciklamam lazim cünkü korona nedeni ile hamile olanlarin ofise gelmeleri yasak. Bugun ev doktorum ile de konustum evde kal dedi o da. Adam da pazartesine kadar izin almış bügün. Eşim sürekli ara adami diyor ama ben kendimi daha tam bu konusmaya hazir hissetmiyorum.
Bence ara ve söyle, ben de açıklamamıştım, devletteyim iki kere gittim, geçen hafta müdürüm bu haftanın programına beni yazacakti söyledim, gitmedim, sen de söyle gitme canım, risk sonuçta

Merhaba kizlar. Herkese hayirli ugurlu olsun sagsalim kucagimiza almak nasip olur insallah. Henuz yeniyim daha ikinci denemedeydim hic beklemiyodum Bat 18 nisandi 19 unda lekelenme oldu ben hasta oldum sandim ama hic bi sekilde kanamaya cevirmedi bende suphelendim dun testimde pozitifi gordum bugunde betam 675. Yanliz bugun cok az ara ara lekelenme oldu aile hekimim wc haricinde kalmami önermedi böyle bi durum yasayan varmi ?
Bu arada listeye benide eklermisiniz? Son bat 22 mart. Yasim 25 kilom 53 tokatta yasiyorum.

hoşgeldin canım nisan ayı topiğinden hoşgeldin ☺️

Cok sagol canim. Bizde homeofise uygulanmakta ve risk grubu ve hamile olanlara evden calisma imkanini sunuyor isverenim. Adam gecen sene eger öyle birsey söz konusu olursa bana gelebilirsin demisti. Bunlar korona pandemisi öncesi idi. Bu aralar ama biraz tuhaf davraniyor baska hamile arkadaslar hakkinda konusuyor durumdan dalga gecer gibi
Boşver ne derse desin, gelir üstüne kusarim de, 3 sene önce benim ablam çok delirtti köründe demişti 😄

Bence ara ve söyle, ben de açıklamamıştım, devletteyim iki kere gittim, geçen hafta müdürüm bu haftanın programına beni yazacakti söyledim, gitmedim, sen de söyle gitme canım, risk sonuçta

cuma günü arayacağım patronumu sabah. Adam izin almış şimdi arasam tuhaf olur bence

Kizlar az önce lavaboda kahve lekelenme yaşadım ,göbekten iğne ve progestan hap kullanıyorum zaten acaba doktora gitsem mi acilde bakarlar mi korkuyorum dua edin nolur

Artik test yapsan cikar bence, ben de hamişim ama yerlesme kanamasi olmadi o gercekten az sayida kiside olan bisey ona bakarak yola cikma bi test yap derim
Aynen yerleşme kanaması her hamilelikte olan birşey değil, yerleşme kanaması gecikmeden sonra oluşabiliyor zaten genellikle, rahime yerleşme evresi gecikince olan birşey çünkü 2 haftalık var yok o sırada yerleşme 3. haftada oluyor bu dediğim hafta döllenme haftası bu arada fetal hafta.

Bebişlerinin kalp atışlarını duyanların gözü aydın olsun darısı sırada bekleyen annelere inşallah :KK200: doktorlarınız bir sonraki randevuyu ne zamana verdi birde kan testleriniz yapıldı mı arakadaslar ?
Benim randevum 12 Mayıs bütün kan ve idrar tahlillerim yapılmıştı şimdi tekrar idrar tahlil ve kültürü istedi enfeksiyondan ötürü

Günaydınlaaaarrrrr :21:
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr :KK37: ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah :KK36: 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş 😍 doktorum herşey yolunda dedi çok şükür :dua:
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim :KK54:
Çok sevindim canım gözün aydın benimde 7+2 günlük bugün aynı gidiyoruz.. Benim doktor bebek boyutu için 1. 8 cm dedi canım sonra sizler böyle yazınca aklım karıştı netten baktım 7 haftalık bebek 1 cm 2 cm oluyormuş mm değil yani buyuyorlar artik zeytin kadar olmus 🥰🥰

Ben yaptirdim canım bendende istemicekti ama bi yapsak mi dedim ole yapti
Hiç aklıma gelmedi vitamin var mı dedi var dedim tamam o kadar hiç birşeye bakilmadi 10 haftalıkken sağlık ocagna gidicem kağıt için o zaman yaptırırım kontrol için farklı doktora gecicem büyük ihtimalle

Ne güzel benden hiç istemedi ben doktoru değiştireyim en güzeli galiba

merhaba canım benimkide istemedi. Testler istemem lazım ama şimdilik tsh a bakalım Biraz ortalık durulsun hepsini yapıcaz dedi. Koronadan ötürü. ☹☹☹Doktorum da iyi bi doktor.Acelesi yok sanırım. Belki seninkide koronadan ötürü istememiştir.
Bi de listeye ekler misin benide o kadar yazıyorum listeye ekletmemişim kendimi.
29 yaşındayım. İlk çocuğum. İstanbulda yaşıyorum. 3 aralık tahmini doğum.

Ne güzel benden hiç istemedi ben doktoru değiştireyim en güzeli galiba
Tabiki de bu testlerin yapılması gerek bende çok az demir eksikliği göründe onun içinde günde 1 tane içeceğim bir hap verdi en azından erkenden önlemini alırsın varsa bir sıkıntı... yoksa da için rahat eder canım

merhaba canım benimkide istemedi. Testler istemem lazım ama şimdilik tsh a bakalım Biraz ortalık durulsun hepsini yapıcaz dedi. Koronadan ötürü. ☹☹☹Doktorum da iyi bi doktor.Acelesi yok sanırım. Belki seninkide koronadan ötürü istememiştir.
Bi de listeye ekler misin benide o kadar yazıyorum listeye ekletmemişim kendimi.
29 yaşındayım. İlk çocuğum. İstanbulda yaşıyorum. 3 aralık tahmini doğum.
Burda bazı arkadaşlar yaptırınca neden istemedi diye sorguladım haliyle ☺️ ama yinede sevmedin doktoru bulunduğum yerde tek doktor ve yoğun bir merkez ondan mı bilmiyorum ,tmm eklerim cnm

Back