Amin canım. İnşallah kucağımıza aldığımız günün müjdesini verelim birbirimizeSüper maşallah. Allah tamamına erdirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım. İnşallah kucağımıza aldığımız günün müjdesini verelim birbirimizeSüper maşallah. Allah tamamına erdirsin
Amin canım hepimize inşallahHadi gözün aydın.. rabbim sağlıkla sihhatle kucagina almayi da nasip etsin :)
Allah razı olsun canım hepimiz inşallah dağ salim kucağımıza alalım minikleriÇ
gözünüz Aydın cnm allah kucağınıza almayı nasip etsin
MaşaAllahGünaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim
Bi sonraki randevum 1ay sonra cinsiyet için inşallah tahliller yapıldı bi kaç tane. Kan pıhtılaşmam varmış bi ilaç yazdı doktor göbekten de iğne oluyordum zaten. Böyle. Diğer herşey yolunda dedi çok şükürBebişlerinin kalp atışlarını duyanların gözü aydın olsun darısı sırada bekleyen annelere inşallah doktorlarınız bir sonraki randevuyu ne zamana verdi birde kan testleriniz yapıldı mı arakadaslar ?
Rabbim herkese nasip etsin o sesi duymayı canım. Mübarek Ramazan da geliyor. İnşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsünNe guzel Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim de haftaya cuma 1 mayista insallah bende o guzel melodiyi duyabilirim. Ilkinde duyamamistim insallah bunda duymak nasip olur
Hoşbulduk :) yaşım 26 2. Çocuk Ankara Muhtemel D.T 23.12.2020 kilo:56Merhaba hoş geldin aramıza bilgilerini msj atabilir misin ekliyeyim
20 mayısa verdi canım. Ben beta için sağlık ocağına gittiğimde başka değerlerde bakıldığını söyledim onlara baktı eksikler varmış kendi istediklerini de ekledi bunları yaptır ama acelesi yok virüsten dolayı. randevundan önce yaptırsan olur dedi.Bebişlerinin kalp atışlarını duyanların gözü aydın olsun darısı sırada bekleyen annelere inşallah doktorlarınız bir sonraki randevuyu ne zamana verdi birde kan testleriniz yapıldı mı arakadaslar ?
Masallah kuzuya cok sevindim duyabilmeneGünaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim
Gozun aydin kuzum daha tekmelerinide gorecegiz insalahHerkese merhaba güzel anneler
Bugün benim de kontrolüm vardı, Rabbime şükürler olsun ben de duydum fasulyemin kalp atislarini. ❤Mucize gibi birşeydi gerçekten. Tam 7 yıl dile kolay, sabırla bekledim... Rabbim hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah
İnşallah canımGozun aydin kuzum daha tekmelerinide gorecegiz insalah
Çok sağol canım benim. Aynı gidiyoruz sanıırım. Sana kaç haftalık dedi doktor?Masallah kuzuya cok sevindim duyabilmene
Maşallah canım çok sevindimmm Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallahHerkese merhaba güzel anneler
Bugün benim de kontrolüm vardı, Rabbime şükürler olsun ben de duydum fasulyemin kalp atislarini. ❤Mucize gibi birşeydi gerçekten. Tam 7 yıl dile kolay, sabırla bekledim... Rabbim hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah
7+3 dedi canim döngüm 32 gun ondan normal dedi 3 nisanda 4+3 demisti tahminenÇok sağol canım benim. Aynı gidiyoruz sanıırım. Sana kaç haftalık dedi doktor?
Haftamız aynı canım. Ama benim bebek 10mm yazıyor. Gün farkından olabilir mi? Bana tam 7 haftalık dedi. Bana da kan sulandırıcı verdi zaten göbekten iğne oluyordum yine pıhtılaşma varmış bi ilaç daha yazdı. İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliğiMuayene ile ilgili detayları da yazayım;
Hafta olarak 7+2, bebek 11,8 mm yazıyor ultrasonda
Kan sulandırıcı iğneye, coraspine devam, Crinone vajinal jel 15 gün daha kullanicam, sonra onu bırakıp 3 günde bir progesteron iğneye basliycam kalçadan. Sabahları özellikle çok bulantım oluyor dedim. İnofolic combi kullanıyordum onu biraktirdi başka bir ilaç yazdi bu hem bulantıya iyi gelir, hem de içinde folic asit var dedi. Tahlil için liste verdi, pazartesi veya salı günü sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. 2 hafta sonra da tekrar kontrole çağırdı.
Bana da 7 hafta dedi ama gününü demedi canım. Bide bebek kaç mm sende?7+3 dedi canim döngüm 32 gun ondan normal dedi 3 nisanda 4+3 demisti tahminen
12.6 mm canim normalmi acaba bilemedimBana da 7 hafta dedi ama gününü demedi canım. Bide bebek kaç mm sende?