Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada 20 Mayıs dedi doktorum ama ne kan istedi ne sordu aklıma takıldı yapılması gerekir di diye doktoru begenmedim zaten20 mayısa verdi canım. Ben beta için sağlık ocağına gittiğimde başka değerlerde bakıldığını söyledim onlara baktı eksikler varmış kendi istediklerini de ekledi bunları yaptır ama acelesi yok virüsten dolayı. randevundan önce yaptırsan olur dedi.
Ben yaptirdim canım bendende istemicekti ama bi yapsak mi dedim ole yaptiBanada 20 Mayıs dedi doktorum ama ne kan istedi ne sordu aklıma takıldı yapılması gerekir di diye doktoru begenmedim zaten
SagolasinnnEkledım canm
Benim pzartesiydi 6+0 di. Ben de çok az duydum daha yeni yeni atmaya başlamış dedi 20 sine randevum varSenin de duyulur canım benim ne zaman randevun
Ne guzel :))Ben doktora sordum. Dedim yaşımin bir etkisi var mi çocuğun tutunmasına, hani hormonlar falan. Dedi yok. Hormon takviyesi falan verir sandi m. Hicbir şey gerek görmedi. Dedimki ben buyutmusum biraz yaşım ileri falan diye önümüzdeki hafta 3. kontrol var. Ve zaman geçsin diye yazlığa gidiyorum. Orda zaman geçer. Evde geçmiyor:)Evet benim de ilk 36 yaş :)
Ay evet onu bende sordum hatta çocuk düşünüyoruz diye sorduğumda daha hamile değilken yaşım ileri ya dediğimde ne var yaşında çok normal dedi hiç test yapma gereği bile duymadı zaten korunma bittikten 3 ay sonra gebelik oluştu. O yüzden kafaya hiç takmadım ben.Ne guzel :))Ben doktora sordum. Dedim yaşımin bir etkisi var mi çocuğun tutunmasına, hani hormonlar falan. Dedi yok. Hormon takviyesi falan verir sandi m. Hicbir şey gerek görmedi. Dedimki ben buyutmusum biraz yaşım ileri falan diye önümüzdeki hafta 3. kontrol var. Ve zaman geçsin diye yazlığa gidiyorum. Orda zaman geçer. Evde geçmiyor:)
Hakkinda hayirlisi olsun canim umarim guzel haberlerini alirizSelam kızlar hamile olan herkesi tebrik ediyorum Allah saglikli bebekler nasip etsin hepimize insaAllah.
Hamile olan kizlar lutfen dua edin bu ay ben de bekliyorum olursa inshaAllah aralik annesi olucam ❤
Ne icin arıcan patronu anlamadim kuzumBugün ev doktoruma gittim ve bütün hafta için rapor aldım. Patronum pazartesine kadar izin almış eşim de sürekli diretiyor ara adamı diye. Sız olsaydınız ne yapardınız?
Hoş geldin aramızaMerhabalar. Ben 2019 Şubat annelerindenim. Dün hamile olduğumu öğrendim. Malum durumlardan doktora gittikten sonra net belli olur ancak sanıyorum ki Aralık annesi olacağım. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah❤
Ne icin arıcan patronu anlamadim kuzum
Zaten rapor almissin. Patronuna rapor aldigini ve hangi sebepten oldugunu açıklayabilirsin. Geciktirmenin kimseye faydasi olmaz.Selam canim, patronuma hamile oldugumu aciklamam lazim cünkü korona nedeni ile hamile olanlarin ofise gelmeleri yasak. Bugun ev doktorum ile de konustum evde kal dedi o da. Adam da pazartesine kadar izin almış bügün. Eşim sürekli ara adami diyor ama ben kendimi daha tam bu konusmaya hazir hissetmiyorum.