• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydınlaaaarrrrr :21:
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr :KK37: ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah :KK36: 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş 😍 doktorum herşey yolunda dedi çok şükür :dua:
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim :KK54:
Süper maşallah. Allah tamamına erdirsin 😍🙃😊💚👏

Ben doldurmuştum ama eklenmedim. Adim esra yaşım 25 ilk çocuğum 60 kilo ile hamile kaldım sakarya da yasiyorum

Cildin alt katmanlarına kadar inmeyen bakım ürünlerinin zararı olmaz ki kokusu olmayan kremler sonuçta hani buram bırak koklasak neyse. Ki ben güneş kremi olmadan pencereden bile baksam leke oluyor sürmezsem muhtemelen benek benek olurum. Oje de tırnağa sürüldüğü için emilen bir ürün değil aslında sadece koklamayın demişler genelde araştırmalarımda
Burda da bir ark konuşmuştuk güneş kreminin kana geçerek bebeğe zarar verdigini duymuştum insan tereddüt ettim ama doktorum sıkıntı yok deyince rahatladım hamileler için özel kremler var çünkü benim kullandığım günlük hayatimda kullandığın ürün tabi hamilelikte leke daha çok oluyor kullanmak gerek

Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr :KK37: ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah :KK36: 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş 😍 doktorum herşey yolunda dedi çok şükür :dua:
Hadi gözün aydın.. rabbim sağlıkla sihhatle kucagina almayi da nasip etsin :)

Peki herkes soruyorken bende sorayim doktoru ile daha iyi iletisime gecen hamisler sorabilir mi sac boyasinin bir zararı var mi??

Ç
gözünüz Aydın cnm allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Ne kadar da samimi içten 😍 keşke yalnızca hamileler değil herkes bu kadar duygusal olsa dünya çok güzel bir yer olurdu ❤
Gunaydin normalde de aslinda duygusal bir yapim var ama bu ara cok asiri hassaslastim 😊 cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin de ❤

Ne guzel 😍😍Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim de haftaya cuma 1 mayista insallah bende o guzel melodiyi duyabilirim. Ilkinde duyamamistim insallah bunda duymak nasip olur 😊

Selam Kızlar aslında uzun zamandır takipteyim ama ilk defa yazıyorum bugün kalp atışını duyduk çok şükür darısı diğer annelere inş 8+2 deyiz adet geçikmesinden 6 gün sonra yaptım testi oda arkadaşımın zoruyla çünkü coronadan dolayı stres yaptıgımı sandım süpriz bir hamilelik oldu😍8 yaşında bir oğlum bende 32 yaşındayım

Son adet tarihime göre benimki küçük ama 😊 son adetim 2 mart normalde 7+3 olmam gerekiyorken 6+3 üm. Belki asıl şimdiki ultrasonda crl ölçümde görülür
İnşallah sağlıklı olsunlar da geriden gelsin ilerden gitsin hiç önemli değil ki 😍❤️

Yeni okufum canim gozun aydin cok sevindim darisi benim basima bana dua et cnm cuma gidicem insallah bende pit pit sesiyle gelirim🤲🤲🤲
İnşallah duyupta geliceksin canım hiç stres yapma. Rabbim tüm bekleyenlere bu güzel melodiyi duymayı nasip etsin 🤲

Bebiiiiikleeerrr ben de minik sıpamın kalp atışını duyduuuum 6+2 karından gördük şükürler olsun :nazar::dua: kalp atışını bekleyen herkese dua ediyorum bu güzel duyguyu yaşama sırası sizde inş canlarım ♥
Yaaaa tatlıııımmmm çok şükür 🤲 çok sevindim seni bilmiyorum ama ben ağladım yaaa 😭 yattım içimden dua ediyorum nolur o nokta kadar kese büyümüş olsun, monitor da uzakta görmeye çalışırken keseyi, bi baktım kalp sesini açtı. Aklım çıktı o an. Şaşkın şaşkın baktım ağladım falan baya uzun dinletti. Sonra istersen bi daha açıyım videoya alıyım dedi. Senin için bu ne kadar büyük bişey ben biliyorum dedi. Sağolsun çok anlayışlı doktorum var 😍 videoya aldık geldiğimden beri kaç kere izledim sayıyı unuttum yaaa 😂

Back