• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Online ders için erken değil mi doğum izniniz çabuk mu bitti? Benim iznim beni martın ortasına kadar götürüyor. Ondan sonra da Haziran’a kadar rapor almayı düşünüyorum.
Benim iznim bugün itibariyle bitti. Ben erken ayrılmak zorunda kaldım kanamam olmuştu 32. Haftada. Zaten iznim olsaydı da yine okulun açıldığı zaman başlamış olacaktım. Bi işe yaramayacaktı çalışıp izni aktarmam.

Hemen aldım haber edelim böyle şeyleri valla çok pahalı Prima yoksa. Değiştirsem pişik oluyor. Tanesi 90 kuruşa falan geldi böyle 😁
90 kurus mu kızlar trendyoldan alsanaıza ben en fazla 70 kurus odemısımdir tanesine hangi numaraya ihtiyacım varsa favorilere eklıyorum indirime girdikce alıyorum 55 kurusa bile aldıgım oldu 😂

Yok sanırım ama emin değilim arada mukuslu kaka da yapıyor takipteyim 2 hafta sonra kontrolümüz var doktora bu ihtimali de soracağım
Peki inşallah yoktur da varsayiyorum ikiziminkinde de alerji cikti o zaman ne halt etcez 😬 ondan sonraki süreci hic bilmiyorum ama kolay olmadigi da kesin gittiginde beni de haberdar et canim bakalim doktor ne diyecek belki sonra ben de tekrar gotururum

Arkadaşlar gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz neler iyi geliyor ? Yapmadigim şey kalmadı..yardim lutfen
Gaz cikarmasi icin en iyi yontem yuz ustu yatirmak hem agizdan hem alttan cok rahat cikartiyolar aglamaya baslayincaya kadar yuz ustu yatir canim.nurse harveys kullaniyorum gaz damlasi o da birebir geliyo

90 kurus mu kızlar trendyoldan alsanaıza ben en fazla 70 kurus odemısımdir tanesine hangi numaraya ihtiyacım varsa favorilere eklıyorum indirime girdikce alıyorum 55 kurusa bile aldıgım oldu 😂
prima premium care mi?

Sünnet yaptıran anneler, bebeğinde bu aparat kullanılan var mı aranızda?

Eklentiler

• Plastibell_circumcision.jpg
    Plastibell_circumcision.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 56
Aranızda uyku tulumu kullanan var mı? Ben almayı düşünüyorum, geceleri kundak yapmazsam ayaklarıyla itekleyerek üstünü açıyor ya da kollarını örtersem örtüyü yüzüne kapatıyor. Bir kaç kez öyle yakaladım korktum nefessiz kalacak diye kendi de rahatsız olmuş huysuzlanıyordu. En garantisi uyku tulumu gibi geldi o yüzden ama kaç tog değerinde olmalı bilemedim. Lcwdekiler hoşuma gitti 2.8 ve 1.7 civarında iki seçenek var. Biraz büyük alayım baharda da giysin istiyorum ama 2.8 çok kalın mı olur acaba 🤔
Ben kullanıyorum canım. Kolsuz 2.3 tog benimki. 1 zıbın üstüne de tek kat kiyafet giydirip tulumu üstüne giydiriyorum uyurken yine de ayaklarına ince pike atıyorum yetiyo. Benimki de ayaklarıyla örtüyü açıyo. Lcw nınkileri kullanmadım hiç yorum yapamicam. Benimki tek kat peluş bi kumaş. Hatta abiden kalanlarla bi de indirimden yakalayıp aldıklarımla 5 yaşına kadarki tulumları hazır :KK54:

Bio gaia ve nurse hurways kullanıyoruz ama pek faydası yok akşam 21.00 gibi başlıyor sancısı.. uydurmuyor ve emerken de engelliyor
Canım ben sadece biogaia kullanıyorım gaz sancısı baslamadan once vermenı öneririm damlalarını bide adacayı yagı ıle ayaklarına ve karnına masaj yap iyi gelıyo . Ben yanında oldugum zaman yüzüstü yatırıyorum gazını cıkarmada etkılı oluyo . Bazen de omzuma yatırıp sırtını sıvazlıyorum bol bol o zaman uykuya dalabılıyor. Benımkıde erkek ve cok gazlı bi bebek genel olarak ıkınma modundayız . İnternet te ayse önerin gaz masajı var . Onuda yapabılırsın .

Peki inşallah yoktur da varsayiyorum ikiziminkinde de alerji cikti o zaman ne halt etcez 😬 ondan sonraki süreci hic bilmiyorum ama kolay olmadigi da kesin gittiginde beni de haberdar et canim bakalim doktor ne diyecek belki sonra ben de tekrar gotururum
Diyet gerekiyor mesela süt alerjisinde süt ürünleri tüketmemek gibi. İnşallaj yoktur diyelim 🙏 haberdar ederim canım

Benimkide 3ten once uyumuyor sabsimplexe kullandim digerlerinide
Eve
Aynı benim bebeğimde öyle, denemediğim şey kalmadı ama hiç bir şeyin faydası olmuyor, uyuması gece 2-3 ü buluyor, sizinki de öyle mi
Evet gece 12- 1- 2 de uyuyoruz.. emerken kramp giriyor.. birakiyor.cok ağlıyor. Damla masaj vs. Hepsini yaptim ama bitmiyor gecmiyor

Kızlar dün gece ve bugün ateş basması oluyor bende, regl oldum 55. günde. Bugün de reglimin 3. günü ama kesildi gibi bi şey oldu, onla mı alakalıdır ki🤷‍♀️🤷‍♀️

Back