• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Neden. Yeni doğacak çocuk için mi
Evet hastane sureclerı 2 cocugumda prematüre dogdu hamılelıklerım sorunlu gecıyor 3 dogum 6 gebelık gecırdım ilk kızım 29 haftalık dogdu 1 gun yasadı kızım 32 haftalık dogdu suan 15 yasında oglum 32 haftalık dogdu 10 yasında

Ya ben de eşimden kaçar oldum 🥹
Bi sarılıyor yok göğsüm diye bağırıyorum bi sarılıyor midem bulanıyor abanma karnıma diyorum of kötü hissediyorum sonra da ama içim sıkıntılı napıyım
Ahahahhahah bugün sarılınca bende ah gögsümmm dedim 🤣 oda diyorki ee hani hassasiyeti geçmişti hayır yürürken olanı geçti 🤣o ayrı bu ayrı diyorum aahahahhaha yüzüme bakıyor bu ne diyor diye galiba

Benden de biruni laboratuvarlarında 30 bin istediler. Yatarak özel sağlık sigortadı indirimimle 15 e düştüler. Ben de devlette aile hekimliğinden randevu aldım hepsini yaptırdım. Sadece d vit yapmadılar onu özelde yaptırdım. Ama burada bi arkadaş yazmıştı onun gittiği devlet hastanesinde d vitamini de yapılmış. O yüzden sormakta fayda var. Ama 5 dk da devlette yaptırabiliyorken o kadar para vermek istemedim. Ama ben cuma yaptırmıştım pazartesi çıktı sonucum. Bilgin olsun canım
Benim de aynı şekilde sağlık sigortam olduğu halde bazı tahliller için ücret istediler. Ben de karşılamayanları alıp devlete gidip yaptırdım ama d vitaminini karşılamıyor devlette, aile hekimliğine de sordum onlar da karşılamıyo kitleri pahalıymış :) o yüzden d vitaminini özelde yaptırdım. 400 tl bir şeydi yaptırdığım hastene de. devlet benim toxoplazmayla rubellayı yapmamış sonuçları alınca farkettim. Onları karşılıyo mu? Ona göre yine gideceğim.

Ahahahhahah bugün sarılınca bende ah gögsümmm dedim 🤣 oda diyorki ee hani hassasiyeti geçmişti hayır yürürken olanı geçti 🤣o ayrı bu ayrı diyorum aahahahhaha yüzüme bakıyor bu ne diyor diye galiba
😂😂
Ağrı bi yana bir de böyle sıkıntı var içimde daralıyorum normalde temas bağımlısı bi insanım ama sarılmaktan kaçar oldum
Hormonlar alt üst 🥴

Benim de aynı şekilde sağlık sigortam olduğu halde bazı tahliller için ücret istediler. Ben de karşılamayanları alıp devlete gidip yaptırdım ama d vitaminini karşılamıyor devlette, aile hekimliğine de sordum onlar da karşılamıyo kitleri pahalıymış :) o yüzden d vitaminini özelde yaptırdım. devlet benim toxoplazmayla rubellayı yapmamış sonuçları alınca farkettim. Onları karşılıyo mu? Ona göre yine gideceğim.
Merhaba evet devlet de sağlık ocağı da onları yapabiliyor

Evet hastane sureclerı 2 cocugumda prematüre dogdu hamılelıklerım sorunlu gecıyor 3 dogum 6 gebelık gecırdım ilk kızım 29 haftalık dogdu 1 gun yasadı kızım 32 haftalık dogdu suan 15 yasında oglum 32 haftalık dogdu 10 yasında
Başın sağ olsun canım bir tane daha cennet kuşun varmış. Benimde öyle 41+5 de doğdu ilk oğlum normal dogumda zorlandığı için 2 gün sonra vefat etti. 4 kiloydu. Benimde daha 1 yaşında oğlum var. 2 tanede düşük yaptım. Yani bu 5. Gebeliğim. Kimyaseller dışında

Başın sağ olsun canım bir tane daha cennet kuşun varmış. Benimde öyle 41+5 de doğdu ilk oğlum normal dogumda zorlandığı için 2 gün sonra vefat etti. 4 kiloydu. Benimde daha 1 yaşında oğlum var. 2 tanede düşük yaptım. Yani bu 5. Gebeliğim. Kimyaseller dışında
Başın sagolsun gecmıs olsun hayırlı olsun bu arada da

Kizlar esinizle birliktelik icin doktorunuz herhangi bisey dedimi yasak değil veya yasak diye ben sormadim çekindim açikcası ama merakta ediyorum ilerki zamanlarda sknti olurmu diye şimdi değilde tabi.🌸

Kizlar esinizle birliktelik icin doktorunuz herhangi bisey dedimi yasak değil veya yasak diye ben sormadim çekindim açikcası ama merakta ediyorum ilerki zamanlarda sknti olurmu diye şimdi değilde tabi.🌸
Merhaba canım bana ilk 3 ay önermiyorum çok dedi doktorum risk açısından

Benim de aynı şekilde sağlık sigortam olduğu halde bazı tahliller için ücret istediler. Ben de karşılamayanları alıp devlete gidip yaptırdım ama d vitaminini karşılamıyor devlette, aile hekimliğine de sordum onlar da karşılamıyo kitleri pahalıymış :) o yüzden d vitaminini özelde yaptırdım. 400 tl bir şeydi yaptırdığım hastene de. devlet benim toxoplazmayla rubellayı yapmamış sonuçları alınca farkettim. Onları karşılıyo mu? Ona göre yine gideceğim.
Ben devlet hastanesine gidiyorum bahsi geçen tüm testleri yaptılar ücretsiz şekilde
IMG_6258.jpeg
IMG_6257.jpeg

Dikkatli yapılırsa bir sakıncası yoktur.

Back