2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Acikinca cok çılgın oluyorlar ac ac geri uyumaları imkansiz bence agzinda emzik yoksa tabi
Rahat etmiş uyumus hem annesi hem kendisi oh mis
Bencede canım. Emzik zaten almıyor. Başta üzüldüm ama cidden çok dinlenmiş uyanmıştım şimdi 2 saatte bir kaldırıyor maşallah hiç uyumamış gibi uyanıyorım canı sağ olsun yeter ki

İlk 3 ay daha yoğun emmeye ihtiyaç duyuyorlar ondandır belki ya da gazı falan vardır rahatlıyordur emince . Sen yine de arada meme teklif et ağzında hep emzikle acıktığını unutmasın

Kızlar göğsüm ile ilgili bugün Dr a gittik eşim kızdı artık kaç aydır böyle kullanmadığımız krem kalmadı diye genel cerrahiye gittik enfeksiyon olmuş antibiyotik ve krem verdi tüm kremleri at onlar kötü yapmış dedi
Etiketleyemedim ama tavsiye veren herkese teşekkür ederim

Bende de tam tersi gündüz uyumuyor. Dönemleri oluyor geçiyor sonra. İnşallah bizim de geçer. Çünkü dün belim tutulmuş artık.

Serum fizyolojik sıktın mı canım birde uyudugu odanın nemi nasıl

Benim kız hep emzik emdi baştan beri ama olmasa aramıyor değişikler yani. Her bebek kendine göre huylara sahip doğruymuş

Çok geçmiş olsun canım düzenli olarak kullan bana doktor emzirmedigin zaman bile sağım yap dedi boşalması için

İlk 3 ay daha yoğun emmeye ihtiyaç duyuyorlar ondandır belki ya da gazı falan vardır rahatlıyordur emince . Sen yine de arada meme teklif et ağzında hep emzikle acıktığını unutmasın
Zaten meme saati gelince emzigi oguruyor agliyor tabi oyle devam ederse gazimiz hep var zaten

Cok gecmis olsun

Benim kız hep emzik emdi baştan beri ama olmasa aramıyor değişikler yani. Her bebek kendine göre huylara sahip doğruymuş
evett her bebek cok farkli bizimki gazli diye sanirim istiyor birkac gundur emzik o yuzden bugun hic vermedim simdilik sesi cikmiyor

Günaydın anneler nasılsınız iyi bereketli bir hafta olsun inşallah
Memede vazospazm diye birsey duyanınız yada başına gelen var mı meme ucunun beyazlaması diye geçiyor
Benim bir göğüs ucumda oluyor sivilce gibi deli aciyor süt kabarcığıymis.Patlatmadan geçmiyor . Rahatlıyor ama bir hafta sonra tekrar oluyor.

Aynıyız o zaman ben de uyuyamam gündüz. Hamileyken bile uyuyamadım hiç. Ama sen yine de 1 saat de olsa uyu gündüz eğer devam ederse. Ama geçicidir bence
Bende canım hiç uyuyamadim hamileykende boyleydim bebeğim gece özellikle çok hareketliydi hep öyle derler ya gece babasını sevmiyo diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…