Bencede canım. Emzik zaten almıyor. Başta üzüldüm ama cidden çok dinlenmiş uyanmıştım şimdi 2 saatte bir kaldırıyor maşallah hiç uyumamış gibi uyanıyorım canı sağ olsun yeter ki
Kizim uc gundur emzik delisi oldu normalde ilk ay hic vermedim sonra geceleri uyumadan once veriyordum. Uc gun once gunduz hic durmadi diye veriyim dedim simdi emzigi dusunce bile aglamaya basliyor. Acaba emmesini falan etkiler mi bu durum strese girdim doktor cok zorlaninca ver sadece demisti bizimki emziksiz durmaz oldu
İlk 3 ay daha yoğun emmeye ihtiyaç duyuyorlar ondandır belki ya da gazı falan vardır rahatlıyordur emince . Sen yine de arada meme teklif et ağzında hep emzikle acıktığını unutmasın
Kızlar göğsüm ile ilgili bugün Dr a gittik eşim kızdı artık kaç aydır böyle kullanmadığımız krem kalmadı diye genel cerrahiye gittik enfeksiyon olmuş antibiyotik ve krem verdi tüm kremleri at onlar kötü yapmış dedi
Etiketleyemedim ama tavsiye veren herkese teşekkür ederim
Kızlar 1 haftadır gece uykumuz sıfır sabah ezanida daliyo sanki saati hissedermis gibi bu düzenemi kendini alıştırdi acaba diyorum gündüz uyutmayaya calisiyim diyorum kucağımda resmen bayılmış gibi uyuyo ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Oyalanacak kivamada gelmedik ki yine çıngıraklar zeka kartları vs gösterip evin bütün odalarını gezdirip konuşup hemen uyumamasini sağlıyorum ama yinede olmuyo. Ayrıca üc saatlik uykudan uyandığında o kadar çok acıkmış oluyor ki ortalığı yıkiyo bezini açken değiştiriyorum diğer türlü direk kusma oluyo gazını ne kadar çıkarsam da sizde demi böyle durum
kızlar bebeğimin burunları çok tıkalı sürekli çekiyorum otribebe ile ama sanki hastalık tıkanlıklığo gibi. Halsizlik ateş vs yok. Yapmam gereken başka birşey var mı? Yetmiyor çünkü çekmek
Kizim uc gundur emzik delisi oldu normalde ilk ay hic vermedim sonra geceleri uyumadan once veriyordum. Uc gun once gunduz hic durmadi diye veriyim dedim simdi emzigi dusunce bile aglamaya basliyor. Acaba emmesini falan etkiler mi bu durum strese girdim doktor cok zorlaninca ver sadece demisti bizimki emziksiz durmaz oldu
Kızlar göğsüm ile ilgili bugün Dr a gittik eşim kızdı artık kaç aydır böyle kullanmadığımız krem kalmadı diye genel cerrahiye gittik enfeksiyon olmuş antibiyotik ve krem verdi tüm kremleri at onlar kötü yapmış dedi
İlk 3 ay daha yoğun emmeye ihtiyaç duyuyorlar ondandır belki ya da gazı falan vardır rahatlıyordur emince . Sen yine de arada meme teklif et ağzında hep emzikle acıktığını unutmasın
Aynıyız o zaman ben de uyuyamam gündüz. Hamileyken bile uyuyamadım hiç. Ama sen yine de 1 saat de olsa uyu gündüz eğer devam ederse. Ama geçicidir bence
Günaydın anneler nasılsınız iyi bereketli bir hafta olsun inşallah
Memede vazospazm diye birsey duyanınız yada başına gelen var mı meme ucunun beyazlaması diye geçiyor
Aynıyız o zaman ben de uyuyamam gündüz. Hamileyken bile uyuyamadım hiç. Ama sen yine de 1 saat de olsa uyu gündüz eğer devam ederse. Ama geçicidir bence