2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok kuzum benimki normal. Dışa çıkık değil. Bence de sor sen bi onu.

Bizim de çıktı 1 ayından sonra göbek fıtığıymış çoğunluğu yaşına kadar geçiyormuş. Çocuk cerrahisine götürdük kendi geçecek dedi bişey yapmamızı istemedi, bezini göbek deliğinin üstünden bağla dedi yalnızca

peki parmaginizla icine dogru ittirince su varmis gibi oluyor mu?
Evet dokununca gluk gluk ses çıkıyor bağırsağı çünkü dışarı çıkan yeri o yüzden öyle duyuyoruz

Yok su varmis gibi degil ama cok yumusak bastirinca, bir de ucu siyah gibi kesilen yerden yani. Sizde de siyah mi
Benim bebeğimin de çıkan yeri kahverengi gibi siyah değil ama

Kızkardeş candır yaa nasıl böyle acımasız yorumlar yapabilmiş hayret

Evet dokununca gluk gluk ses çıkıyor bağırsağı çünkü dışarı çıkan yeri o yüzden öyle duyuyoruz

Benim bebeğimin de çıkan yeri kahverengi gibi siyah değil ama
normal yani dimi esim korkuttu beni normal degil bu hastaneye goturelim diyince panik oldum

Senin ki daha betermis Allah yardimcin olsun kocana rabbim vicdan ve merhamet duygusu versin inşallah benim ki hicbirsey senin yanında

Dile getirdim o zaman da kavga ettik

Amin canim cümlemize inşallah valla ev göçüyor resmen yetişemiyorum

biraz geç olcak ama o, morluk normal canım oğlymda popodan beline kadar wardı 1 yaşına kadar anca düzeldi kızımdada war

haklısın canım inşallah bitmiştir kötü günlerin düşmanım bile evladıyla sınamasın rabbim çok şükğr bugünümüze

keşke deseydiniz abla benim sana 1 hafta sonra değil şu anda ihtiyacım var 1 hafta sonra geleceksen hiç gelme diye. Sonuçta yabancı değil böyle şeyleri insan ailesine de açık açık söyleyemeyecekse kime söyleyecek.

Kızkardeş candır yaa nasıl böyle acımasız yorumlar yapabilmiş hayret

evet bence de kızkardeş aksine bir dağınıklık görünce konuşmak yerine yardım etmeli. Benim arkadaşlarım geldi evime darmadağınıktı tabi evim. Aldılar süpürgeyi süpürdüler evi havalandırdılar çocuğa baktılar 2 kap ta yemek getirip gittiler hiçte laf etmediler. Allah onlardan razı olsun .

kızlaaaaar merabaaa allahın izniyle grubun ablası 1 hafta sonra 3 aylık olcak size şunu söylim değişen hiç bişe yok hala ağlıyo uyumuyo huysızalıştım artık napiyim
Canımmmm sen nerelerdesin yaa valla merak etmeye başlamıştım Hey maşallah grubun ablasınaa arkasından geliyoruz biz de 2 buçuk aylık oluyoruz alışmaktan başka çare yok gibi bende alıştım ağlamalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…