Bizimde öyle Dr çekme dedi hatta serum fizyolojik te arada kalorifer yandığı için kullan dedi.Ama otribebe ile çekiyorum ben emerken nefes alamıyor rahat yoksaAynı durumdayız
Yok kuzum benimki normal. Dışa çıkık değil. Bence de sor sen bi onu.Kizlar bebeklerinizin gobek deligi nasil disa dogru cikkin mi? Benim oglumunki disa dogru hafif bastirinca da sanki icinde su var gibi ses cikiyor neden oyle anlamadim, cumartesi gunu doktor kontrolune gidicez sorcam ama sizinkiler de oyle mi merak ettim
Bizim de çıktı 1 ayından sonra göbek fıtığıymış çoğunluğu yaşına kadar geçiyormuş. Çocuk cerrahisine götürdük kendi geçecek dedi bişey yapmamızı istemedi, bezini göbek deliğinin üstünden bağla dedi yalnızcaKizlar bebeklerinizin gobek deligi nasil disa dogru cikkin mi? Benim oglumunki disa dogru hafif bastirinca da sanki icinde su var gibi ses cikiyor neden oyle anlamadim, cumartesi gunu doktor kontrolune gidicez sorcam ama sizinkiler de oyle mi merak ettim
Evet dokununca gluk gluk ses çıkıyor bağırsağı çünkü dışarı çıkan yeri o yüzden öyle duyuyoruzpeki parmaginizla icine dogru ittirince su varmis gibi oluyor mu?
Benim bebeğimin de çıkan yeri kahverengi gibi siyah değil amaYok su varmis gibi degil ama cok yumusak bastirinca, bir de ucu siyah gibi kesilen yerden yani. Sizde de siyah mi
Kızkardeş candır yaa nasıl böyle acımasız yorumlar yapabilmiş hayretCanım benzer bir durumu geçen hafta yaşadım. Annem ile bizim ev yarım saatlik mesafede. Araba ile 10 dk. Ablamlar anneme gelmişlerdi Geçen hafta haberim yoktu. Beni aradılar annemdeyiz 10 dk sonra sana geliyoruz dediler. Bende bir anlık gaflet ile tamam dedim. Benim de evim daginikti. Çocuk kusmuştu. Daha üzerini degistiriken geldiler. Ablam başladı. Evin dağınık, Ocak kirli, benim diğer cocugumda küçük, Yok onun elleri yüzü neden soğukmus. Ve daha bir sürü şeyi eleştirdi. Bebeğim sürekli ağladı onlar varken. Buna rağmen bir türlü kalkmak bilmediler eniştem kalkalım dedikçe oturuyoruz dedi. Sinirlerim bozuldu. O gün yatana kadar ağladım. Eşim de Mağdem böyle etkilenecektin. Neden çağırdın , bundan sonra kimseyi kabul etme dedi durdu. Bu olaydan sonra kesinlikle ani misafir kabul etmeyeceğim.kim küser se kküssun
yok bizimki siyah degilYok su varmis gibi degil ama cok yumusak bastirinca, bir de ucu siyah gibi kesilen yerden yani. Sizde de siyah mi
normal yani dimi esim korkuttu beni normal degil bu hastaneye goturelim diyince panik oldumEvet dokununca gluk gluk ses çıkıyor bağırsağı çünkü dışarı çıkan yeri o yüzden öyle duyuyoruz
Benim bebeğimin de çıkan yeri kahverengi gibi siyah değil ama
Senin ki daha betermis Allah yardimcin olsun kocana rabbim vicdan ve merhamet duygusu versin inşallah benim ki hicbirsey senin yanındaOnlar ne canım. Benim kızım
Ah bacım ben senden beter idim. Gece terliyordum üşüyordum eşime üstümü ört dedim ustümü ırtmedi. Ağrım sızım vardı gece 2 gun üst üste dedim bana ağrı kesici getir bana dedi yat uyu ne yapacaksın. Hasta halimle ağladım dönüp bakmadı. Ben ameliyat olmuştum neler neler çektim. Yiyecek yemeğim yoktu. Üstüne surat asmalar neler neler. Bunlar hep bizden yüz buldu. İyi günün kocası kötü günde kötü olan biziz. Ben eşime dedim o gece uyandım ter içinde amaliyatım ağrıyordu 4 gunluk iidm bana bir ağrı kesici vermedim sana hakkım helal değil dedim.
Dile getirdim o zaman da kavga ettikN Nevalarinasya İnsan eşinden destek bekliyor, hele de biz bu kadar zorlanırken onlar normal yaşantısına devam etmeye çalışıyor. Benim esimde bazen telefonuyla çok oynuyor sinirleniyorum. Bence dile getirmek lazım rahatsiz olunca.
Zinco cok hafif bir gaz damlası hicbir ise yaramıyor biogaia kolik bebekler için bi nebze daha iyi simdi ona geçtikKızlar bu gaz damlaları yoğun gazlı kolik bir bebeğe asla yaramıyor ya sab ı bıraktık zincoya geçtik ama asırı ümirsizm
Amin canim cümlemize inşallah valla ev göçüyor resmen yetişemiyorumLohusa döneminde bazı şeyler daha da ağır geliyor onu hissettim ben.
Beklentim ne kadar az olursa okadar az üzülüyor insan.
İnsanın desteksiz hem çocuklara bakmaksı hem ev işleri hem kendine bakması çok zor.
Allah yardım etsin
biraz geç olcak ama o, morluk normal canım oğlymda popodan beline kadar wardı 1 yaşına kadar anca düzeldi kızımdada warArkadaşlar benim oğlumun poposunun arasında morluk var o olabilir diye biliyorum ama kalçasında da para şeklinde morluk var doktora sormayı unutmuşum sağlık ocağındakiler de doğum lekesi olabilir filan dediler pek tatmin olmadım ama sizde de var mı? Aşı desem hiç oradan aşı yapılmamış doğum esnasında orasına bastırmaktan olmuş desem geçerdi herhalde 1 ayda.
haklısın canım inşallah bitmiştir kötü günlerin düşmanım bile evladıyla sınamasın rabbim çok şükğr bugünümüzeArtık çoğunuz biliyor ilk çocuğum kizim 24 haftalık doğmuştu erken doguma bağlı 7 ay kuvozde kaldi 4 barsak ameliyati oldu. Neyse uzatmayacağım Birgün yoldayım ameliyata girecek kizim ve halim harap ağlıyorum tabi ki cunku durumu kritik.
Tamda o anda arkadaş mesaj yazdı teyzesi kuzum aşı olacak dua et acımasın....
Annelik evet anlıyorum ama aşı olmak için bebeğiniz saglikli olması gerek benim kızımın aşıları hep geç oldu derdim bu degildi tabi ki öncelikle sağlığı.
Simdi oğlum aşı oluyor sukur, iyileşme sonrasında kizim aşılarını oldu hiç korkmadım ağlamadım da naptim şükrettim.
Allah dermansız dert vermesin sukur edin canim anneler
Ooo çok iyi öyleyse ben nemlileri de çıkarmaya çalışıyordum sevindim şimdiInşallah sifa olur. Yalniz sadece sicak kuru degil, sicak nemli de beslenin. Sadece sogukları perhiz ediyoruz.
O cok ayri evet bende istemiyorum ama gelmede diyemiyorum açıkçası. Mesele ben ailemden uzak bi sehirdeyim. Dogumum aniden oldu akşam ve yanima ablam gelcekti sozde dogumdan sonra beni arayip simdi siz hastanden cikcaksiniz nolur nolmaz ben 1 hafta sonra geliyim dedi çok agrima gitti ama sadece tamam dedim. 1 hafta sonra geldi ama hic acaba bizden bisey olurmu daha cok küçük bebek diye düşünmedi bende sizin gibi açık sozlu olamadim malesef. Galiba en iyisini yapmışsınız oyle olmak gerekiyor
Normalmiş evet endişelenecek bişey yoknormal yani dimi esim korkuttu beni normal degil bu hastaneye goturelim diyince panik oldum
Kızkardeş candır yaa nasıl böyle acımasız yorumlar yapabilmiş hayret
Canımmmm sen nerelerdesin yaa valla merak etmeye başlamıştımkızlaaaaar merabaaa allahın izniyle grubun ablası 1 hafta sonra 3 aylık olcak size şunu söylim değişen hiç bişe yok hala ağlıyo uyumuyo huysızalıştım artık napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?