Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mochi aldim eller serbest ve acisiz olmasi cok iyi. Ama dogumdan hemen sonra faydasi yok sutun gelmeye basladigi zaman kullanabilirsin. Ilk haftalar icin hastane tipi kiralayabilirsinteKızlar merhaba
Sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var. Pazartesi doğum yapacağım inşallah
Göğüs pompası öneriniz nedir?
Hangi marka almıştınız? Aldığınızın avantaj/dezavantajları nelerdir?
Yani ben olsam kabul ederdim gakiba kendi ailem olunca evin dağınıklığını pek düşünmüyorum esimin ailesi olsa istemem evi dağınık görsünler sonucta kendi kardesin gelip evini toplayyabilir. Su da bi gercekki kardesinizi tanimiyorumKızlar biz il merkezinde oturuyoruz annem, kız kardeşim ve abimler aile olarak ilçedeler ve 40 dk sürüyor. Uzak bi ilden yeni geldik memlekete bi 6 ay oldu. Kizkardesimin bi kızı bi oğlu var oğlu 8 yaşında ama ama kiz kardeşim oğluna ağzını açıp hiç birey demez çocuk aşırı hareketli ve yaramaz. Neyse birkaç hafta önce annemlerle gelmislerdi kardeşim çocukları vs. Bebegimizi de o zaman gördüler. Aradan bi hafta geçti kizkardesim aradı merkezde su işlerimiz var size gelsek olur mu diye. Ben bebeğime tek başıma bakıyorum ve zar zor yetiniyorum. Bazen yemek bile yapamıyorum. Evin herkesi heryerde. Güzel bi dille virüs de var bebeğimiz çok küçük hastalanır diye reddettim. Aradan birkaç gün gecti bu seferde gelmişler merkeze size gelelim diye arıyor. Bende kabul etmedim ama kizkardesim bayağı bozuldu. Eskiden birkaç güne bir arar telefonda konuşurduk simdi pek arayıp sormuyor. Sizce ben hatalimiyim? 2 aylık bebekli bir eve böyle gelmek istenir mi ya?
Uzun yazdım ama çok bunaldım bu muhabbetlerden. Hamileyken bile her isleri olduğunda beni riske atacak olmaları umurlarında olmadan gelmek istedi herkesVallahi taşındığıma pişmanım.
Ben kraftın sense modelini kullanıyorum. Gayet memnunum başlarda göğüs ucum yara olduğu için biraz acıyordu ama şimdi geçince çok rahat kullanabiliyorum. Masaj özelliği ve 9 kademeli çekiş gücü var tavsiye ederim. Bir de avent biberon ucuyla uyumlu, sağdıktan sonra direkt vermek isterseniz biberom başlığını takıp verebilirsiniz.Kızlar merhaba
Mochiyle ilgili çok paylaşım gördüm,yorum okudum. Ama hep reklam gibi geldi güvenemedim.Ben mochi aldim eller serbest ve acisiz olmasi cok iyi. Ama dogumdan hemen sonra faydasi yok sutun gelmeye basladigi zaman kullanabilirsin. Ilk haftalar icin hastane tipi kiralayabilirsinte
Teşekkür ederim cevabınız içinBen kraftın sense modelini kullanıyorum. Gayet memnunum başlarda göğüs ucum yara olduğu için biraz acıyordu ama şimdi geçince çok rahat kullanabiliyorum. Masaj özelliği ve 9 kademeli çekiş gücü var tavsiye ederim. Bir de avent biberon ucuyla uyumlu, sağdıktan sonra direkt vermek isterseniz biberom başlığını takıp verebilirsiniz.
Onlar ne canım. Benim kızımAynen canım ilk çocuk benimde tecrübesizlik zor gerçektenbenim kızım en başta alttan zorla atıyordu gazını üstten hiç çıkaramıyordu. Biogaia ve sab simplex kullanmaya başlayınca üstten atmaya başladı alttan da daha rahat atmaya başladı şükür.
![]()
Ah bacım ben senden beter idim. Gece terliyordum üşüyordum eşime üstümü ört dedim ustümü ırtmedi. Ağrım sızım vardı gece 2 gun üst üste dedim bana ağrı kesici getir bana dedi yat uyu ne yapacaksın. Hasta halimle ağladım dönüp bakmadı. Ben ameliyat olmuştum neler neler çektim. Yiyecek yemeğim yoktu. Üstüne surat asmalar neler neler. Bunlar hep bizden yüz buldu. İyi günün kocası kötü günde kötü olan biziz. Ben eşime dedim o gece uyandım ter içinde amaliyatım ağrıyordu 4 gunluk iidm bana bir ağrı kesici vermedim sana hakkım helal değil dedim.Kizlar ben cok gerginim surekli eşimle tartışır oldum onu görmek istemiyorum onun eve gelip koltuğa uzanmasi bile beni çok rahatsız ediyor bana zaten yardımı olan biride degil belki de ondan istemiyorum onu bazen alıyor biraz dolandirip evin içinde yine bana getiriyor zaten surekli ben bakıyorum oğluma ve birde kizim var benden ilgi bekleyen ya valla eve gelmesini istemiyorum cok sinirleniyorum cok kötüyüm surekli dua da acıyorum evde gerginliğimi alsin diye ama yok o aksam geldiğinde genelde oglum uyanık oluyor ve dogal olarak beyefendi masaya oturuyor cep telefonundan video seyrediyor ben açmışım tokmusum önemli değil sonra sigara içmeye gidiyor bekleki gelsin de oğlanı alsın ben karnımı duyurayim bugün ayıptır söylemesi makarna ve dünden kalan 4 parça tavuk vardi neyse makarnasini koydum önüne yedi ben tabi oğlana bakıyorum sonra bana tavuğu ben koyuyorum kendime dedi bi zahmet dedim neyse bana kalkmış 3 tanesini sen yiyeceksin ben 1 tane tavuk alayım dedi güya espri yapmış bende yemedim aksam hicbirsey cok sinirlendim ya oturdum sinirimden ağladım kizim soruyor surekli anne ne oldu diye ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama.gerginim iste
Islak mendil benim kızımda pişik yapıyor hep kızarıyor maf oluyorKızlar Bayb turconun sitesinde ıslak mendil+bezlerde indirim var bakın derim![]()
Bende kullandim kırmızılı paketinden dediğin gibi ama pişik yapmadi beyazlı paketi yeni üretilmiş kullananlarda memnun ama ben normalde can bebe kullanıyorum mesajı yazdıktan sonra migrosta indirim olduğunu gördüm ondan aldımBaby turco bezden hiç memnun kalmadım canım kağıt gibi çok sert ufaktan pişik de başlattı hemen bıraktım. Goon kullanıyorum yumuşacık memnunum fiyat da aynı
Canım ben kullandım ama kullandığım beze göre ince geldi kırmızılı paketini almıştım yine indirim vardı öyle pişik sızıntı filan yapmadı yine alacaktım bu beyazlı paketi yeni üretim sanırım ondan fark edebilir ama can bebe kullanıyorum ben çokta memnunum fiyatida gayet uygun şuan migrosta ikili alımda indirim var denemek istersen öneririm ben stoklama yapıyorum indirimi takip edipEşim Türk malı diye al dedi ama kullanan var mı kalitesi nasıl
Bepanthol sur güzelce canim geciriyo ıslak mendil değil de pamuklu temizleme bezleri kullan su ile ilk başta bende öyle yaptım. Biraz da fazla bekletirsen bezi oda yapiyo yani zamanda belki kullandığın bez küçük gelir oda kizartiyor ciltleri çok hassas çünkü ben markalardan ziyade bakımına dikkat ediyorum çok şükür farklı kullansam da olmadıIslak mendil benim kızımda pişik yapıyor hep kızarıyor maf oluyor
Ben de böyleydim hala böyleyim eşim bu konu da kızıyo bana ama annelik gerçekten farklı. Aslında hiç güzel bi durum değil kendimizi bitiriyoruz ama olmuyo işte bi yandandan daBen uzayan sarılık icin bir ayın içinde iki günde bir doktora gittim ve her gitmemde en az 5 soruyla gidiyodum tecrübesizlik gerçekten psikolojikmende çok yoruyo doktor en sonunda bı kızdı bize bu kadar evham yapmayın bu çocuk nasıl büyüyecek filan dedi bir de maddi acısını düşünün dedi Allah'tan 1 ay boyunca 15 er lira ödedik sonraki gitmemde 170 i bulunca ben yine bakarım da sizin para dayanmaz dedihatta gitmem yetmiyo ariyodum
su 2 haftadır aramadım
gerçi ben hamileyken de boyleydim kadın doğumda kiziyodu her şey normalken hala düşünmeme... Yeni yeni rahatlıyorum inan ki milletin niye ikincide rahat davrandığını daha iyi anlıyorum birazda bünye meselesi ben genelde böyleyim ama evlat gerçekten çok başka bişeymis dili olsa konuşsa çözüm bulabilirsin ama biz deneme yanılma karla cozuyoruz ama gerçekten artık tanıyorum kızımı neye nasıl ağladığını bu beni çok mutlu ediyor
![]()
Canım ben elektrikli de denedim manueli de ama canımı çok yaktı.. mastit olmamak için sağma yapıyorum şuan bebeğimde nedense gogusumle savaşıyorKızlar merhaba
Ben memnun kaldim vakumu falan gayet guzel ve kolay kullanmasi. Hastane tipini bana emzirme danismani medelanin iyi oldugunu soylemisti internette kiralama sayfalari varMochiyle ilgili çok paylaşım gördüm,yorum okudum. Ama hep reklam gibi geldi güvenemedim.Bir kez vakum yapınca kendi vakumlamaya devam ediyor yani değil mi ? Bir kaç kişi de sadece bir göğsü emzirirken diğerinden akanları toplamak için iyii demişti. Hastanelerden mi kiralanıyor hastane tipi dediğiniz?
Teşekkür ederim cevabınız içinbuna da bakim o zaman. Biberonları da ben de avent aldım.
Bende gergin serum fizyo veriyorum sabahları Dr um Odası nemli olsun kalorifer üstüne su koy dedi ama tanede hırıltısı oluyorKizlar bebeğinin burnu sürekli tikali olan var mi? Benimkinin burnu sürekli tikali her gün serum fizyolojik yapiyoruz o da geçici bi rahatlik sağliyo sonra yine ayni. Doktoru kiş bebeklerinde genelde oluyo diyo ama bu kadar uzun surmesi normal mi bilmiyorum dogdugundan beri boyle![]()
Eşiyle oturmaya gelmek istediler iki de çocuk, yardım eder gelince ama ilk 3 ay bebeklerin bağışıklığı çok düşük oluyor hele ki pandemi döneminde nasil güvenebiliriz ki. Normal yaşantılarına devam ediyor insanlar. İhtiyaç zamani kimse ortada yok bi hasta olsam bebeğim perisan olur.Daha önceden de kendinizi sakınıyor gidip gelmiyorduysanız haklısın tabi bilip teklif etmemeleri lazımdı ama ben şahsen birinci derece yakınlarımla görüşüyorum bu süreçte, onlarla da görüşmesem kafayı yerim yalnızlıktan. Ablanın eşi yoktuysa yanında yalnızsa evin dağınıklığından çekinmeye gerek yok bence, hatta yardım edebilirler 2 tencere yemek yapıp gidebilirler gelmişken. Böyle söyleyince bozulması normal gibi geldi bana, gelse evinin senin zorlandığını yetişemediğini görse anlar herhalde halden
Bu erkekler hep mi böyle, ne yapacağız bunların bu telefon bağımlılığını bilmiyorum. Ben çekinmeden söylüyorum hatta çıkışıyorum bazen yeter bırak şunu diye. Geçenlerde bebek uyuyordu biz salonda oturuyorduk. Kalktım lavaboya gittim o sırada bebek ağlamaya başladı. Eşim yanına gidecek diye bekliyorum baktım susmuyor çocuk çabuk çabuk çıktım duymuyor musun ağlıyor diye kızdım eşime. O da ben seni yanındasın sanıyorum diyore çocuk susmuyor yanında değilim herhalde kaç dakikadır ağlıyor bir merak edip bakmadı ya. Bunlara her adımı söyleyip yaptıracaksın akıl edemiyorlar. Ona söyleyip yorulacağıma kendim yaparım diyorum o yüzden, iki katı yorgunluk oluyor çünkü
![]()
Yeni doğmuş bebeği olan bi eve ben gitmek istemem açıkçası bu dönemde kardeşim bile olsa. Hastalık kapsa ne yapar diye düşünürüm. Zorunda kalmadıkça kimseyle görüşmüyorum ben. Çok zorlanıyorum ama yapacak bisey yok.Yani ben olsam kabul ederdim gakiba kendi ailem olunca evin dağınıklığını pek düşünmüyorum esimin ailesi olsa istemem evi dağınık görsünler sonucta kendi kardesin gelip evini toplayyabilir. Su da bi gercekki kardesinizi tanimiyorum
Ben bu yazdıklarınızdan sonra dikkat etmeye başladım inşallah faydasinı görürüm.Eğer sütü hızla ısıtmak isterseniz evet sıcak içmek iyi olur. Ama zorlanırsanız su dışındakileri de uygulayabilirsiniz. Düzenleyicilerle birlikte tüketmek besinin mizacını nötrlüyor diyebiliriz. Sütünüzü ısıtmaz ama soğukluğu da artırmaz.
Ben 3-4 gündür falan kullanıyorum. AyrıcaGasicon kullanan var mı ?
Annenin kullandığı bir damlaymış bebekteki gazı önlüyormuş
Ben gitmedim sadece 1 haftalıkken kontrole gittim o kadar.Normal doğum yapanlar kirkiniz çıktıktan sonra doktora gittiniz mi ?
Aslında kalça ultrasonu çok zor birşey değil dakikalık bir işlemdi diye hatırlıyorum . Benim oğlumun devlet hastanesinde olmuştu. Bu bebeğim içinde 2 aylık olunca şehir hastanesine gideceğiz inşallah.B
Test icin bugün 250 ödedim bi de doktor muayene ucreti ayri![]()
Trendyolda daha güzel indirimler oluyor ben hep ordan alıyorum.Kızlar Bayb turconun sitesinde ıslak mendil+bezlerde indirim var bakın derim![]()
Ben kullanıyorum şimdilik memnunum gayet guzel.Eşim Türk malı diye al dedi ama kullanan var mı kalitesi nasıl
Çok geçmiş olsun sevindim sizin adınızaKızlar bugün tekrardan başka bir doktor Liloşa karın ultrasonu çekti. Çok şükür mide geçişi normal bulundu bu sefer, kilo alımı da olduğundan ve de az az sık sık beslemeyle kusması da kontrol altına alındığından cerraha bile yönlendirmediler bizisadece evde takipte olacak, kusmaları yine şiddetlenirse yine ultrasonla bakılacak, eğer her şey normal giderse 3. ayda tedbir amaçlı ultrason çekilecek.
yazan, dua eden herkese çok teşekkür ederiz.
![]()
oh canim korktugun gibi olmamasina cok sevindimKızlar bugün tekrardan başka bir doktor Liloşa karın ultrasonu çekti. Çok şükür mide geçişi normal bulundu bu sefer, kilo alımı da olduğundan ve de az az sık sık beslemeyle kusması da kontrol altına alındığından cerraha bile yönlendirmediler bizisadece evde takipte olacak, kusmaları yine şiddetlenirse yine ultrasonla bakılacak, eğer her şey normal giderse 3. ayda tedbir amaçlı ultrason çekilecek.
yazan, dua eden herkese çok teşekkür ederiz.
![]()
Canım benzer bir durumu geçen hafta yaşadım. Annem ile bizim ev yarım saatlik mesafede. Araba ile 10 dk. Ablamlar anneme gelmişlerdi Geçen hafta haberim yoktu. Beni aradılar annemdeyiz 10 dk sonra sana geliyoruz dediler. Bende bir anlık gaflet ile tamam dedim. Benim de evim daginikti. Çocuk kusmuştu. Daha üzerini degistiriken geldiler. Ablam başladı. Evin dağınık, Ocak kirli, benim diğer cocugumda küçük, Yok onun elleri yüzü neden soğukmus. Ve daha bir sürü şeyi eleştirdi. Bebeğim sürekli ağladı onlar varken. Buna rağmen bir türlü kalkmak bilmediler eniştem kalkalım dedikçe oturuyoruz dedi. Sinirlerim bozuldu. O gün yatana kadar ağladım. Eşim de Mağdem böyle etkilenecektin. Neden çağırdın , bundan sonra kimseyi kabul etme dedi durdu. Bu olaydan sonra kesinlikle ani misafir kabul etmeyeceğim.kim küser se kküssunKızlar biz il merkezinde oturuyoruz annem, kız kardeşim ve abimler aile olarak ilçedeler ve 40 dk sürüyor. Uzak bi ilden yeni geldik memlekete bi 6 ay oldu. Kizkardesimin bi kızı bi oğlu var oğlu 8 yaşında ama ama kiz kardeşim oğluna ağzını açıp hiç birey demez çocuk aşırı hareketli ve yaramaz. Neyse birkaç hafta önce annemlerle gelmislerdi kardeşim çocukları vs. Bebegimizi de o zaman gördüler. Aradan bi hafta geçti kizkardesim aradı merkezde su işlerimiz var size gelsek olur mu diye. Ben bebeğime tek başıma bakıyorum ve zar zor yetiniyorum. Bazen yemek bile yapamıyorum. Evin herkesi heryerde. Güzel bi dille virüs de var bebeğimiz çok küçük hastalanır diye reddettim. Aradan birkaç gün gecti bu seferde gelmişler merkeze size gelelim diye arıyor. Bende kabul etmedim ama kizkardesim bayağı bozuldu. Eskiden birkaç güne bir arar telefonda konuşurduk simdi pek arayıp sormuyor. Sizce ben hatalimiyim? 2 aylık bebekli bir eve böyle gelmek istenir mi ya?
Uzun yazdım ama çok bunaldım bu muhabbetlerden. Hamileyken bile her isleri olduğunda beni riske atacak olmaları umurlarında olmadan gelmek istedi herkesVallahi taşındığıma pişmanım.