• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar alakasız şeyler yazıyorum buraya ama kimseyle paylaşamıyorum. 3 gün önce eşimle telefondan eski videolara bakıyorduk. Eşimin 7 yaşında oğlu var. Hafta sonu bize geliyor. Ben sevdiği yemekleri yapıyorum. Ona üst baş alıyorum sürekli. Çocuk eşimden çok benimle vakit geçirir. Bunu herkes biliyor.
Çocuk bir Alman kadından.
Neyse video izlerken eşime dedim yanlış anlama bak oğlun küçük üken bu videoda almanlara benziyor dedim. Ve bana kızarak defalarca sende cingenesin dedi. Keşke şehirden kız alsa idim köyden cingene almasa idim. Sende cingenesin dedi bana. Seninle evlendiğime pişmanım keşke seninle evlenme idim. Baya tartiştik.
İlk defa bu tartışmayı Kayınbabama anlattım. Kayınbabam çok kızdı. Ve eşimi aradı. Ne konuştular bilmiyorum ama eşim babasına anlattığım için tavırlı. Kayınbabam ona çok kızmış ya. 3 gundır tavırlı sankı suçlu benim kavgaya değil babasına anlatmama kızgın. Akşam da ben buldum yontemi diyor. Yontem neymiş birlikte uyuyoruz yaa. Bana ne sevgi ne ilgi göstermiyor. Sırtını dönüyor yatıyor. Yatakta rahat rahat ben yokum gibi. Bende artık adaya mesafe koymaya karar verdim. Mesela yarın oğlu gelecek yemek yapmıcam kendi yapsın onunla konuşmayacağım artık. Gece erken yatağıma girip onunla oturmucam. Çok çaresizim çünkü beni huzursuz ediyor. Bıktım artık. Çok nankör. Eşim çok çok nankör.
Allah yardımcın olsun yaş farkı mı var aranızda hiç böyle davrandığını kendi ailene anlatıyor musun arkanda duruyor mu ailen

Kızlar bugün tekrardan başka bir doktor Liloşa karın ultrasonu çekti. Çok şükür mide geçişi normal bulundu bu sefer, kilo alımı da olduğundan ve de az az sık sık beslemeyle kusması da kontrol altına alındığından cerraha bile yönlendirmediler bizi 🙏 sadece evde takipte olacak, kusmaları yine şiddetlenirse yine ultrasonla bakılacak, eğer her şey normal giderse 3. ayda tedbir amaçlı ultrason çekilecek. 🙏🙏🙏🙏 yazan, dua eden herkese çok teşekkür ederiz.🥰🙏😘
canım çok geçmiş olsun. İnşallah hersey yolunda gider ve 3. Ayda güzel haberler alırsınız hastanede🤲🏻

Kızlar sorum olacak sizlere. Joie Sansa kullananlar vardı sanırım aramızda. Memnun kaldınız mı?
Yuzyuze eğitimin 1 ay daha ertelenme durumu var ozaman kullanmak için almayı düşünüyorum. Çünkü eşim vardiyalı çalışıyor düzenli değil saatleri o yüzden. 2. El almayı düşünüyorum 700-750 civarında ilanlar var letgo da. 2.5 aylık oldu sıfırına o parayı vermek istemedim bu yüzden 2.el tercih edicem. Sizce beni kurtarır mı?
20210129_183656.jpg

Allah yardımcın olsun yaş farkı mı var aranızda hiç böyle davrandığını kendi ailene anlatıyor musun arkanda duruyor mu ailen
Aileme anlatmıyorum. Annem var yalnız yaşıyor. Bakacak kimsesi yok. Zaten derdi ona yeter. Abilerim desen kendi hanımları çocukları başka kimse yok. Anlatsam arkamda durmaz kimse. Kime gideyim. Misafir gidince yüz asan yengelere gitsem neler yaparlar. Evim yuvam diyorum susuyorum. Kayın babamlar bana iyi. Arkamda duruyorlar. Onların elinde birşey yok.

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım cok zor. Eşinin sıkıntıları var gakiba insan duruken yeni cocugu olmuş bunun mutluluğunu yasamaya çalışır niye biseylrr cikarirki. Sen iyi evlenmissin hem cocugu var hem yurtdışı gercekten cok zor senin icin
Sıkıntısı yok. Çok iyi oluşum batıyor ona.

Senin anlattıklarına çok üzülüyorum canım ya, Rabbim kolaylık versin. Yanlış anlamazsan merak ediyorum severek mi evlendiniz görücü usulü mü? Türkiyeden gurbete gitmeyi göze almak çok zordur çünkü hele de yalnızsan. Eşinin bu söylediklerine karşı pasif kalmamalısın seni küçümseyip incitmesine izin vermemelisin bence. Sustukça daha da devam eder böyle
Beni isteme gelmeden önce bir nişan atmıştı. Bir birimizi gördük beğendik. Nişanlı iken sevgi vardı aramızda. Şimdi inanmıyorum hiç bir şey bilmiyorum. Bildiğim Her şey yalanmış

Kızlar sorum olacak sizlere. Joie Sansa kullananlar vardı sanırım aramızda. Memnun kaldınız mı?
Yuzyuze eğitimin 1 ay daha ertelenme durumu var ozaman kullanmak için almayı düşünüyorum. Çünkü eşim vardiyalı çalışıyor düzenli değil saatleri o yüzden. 2. El almayı düşünüyorum 700-750 civarında ilanlar var letgo da. 2.5 aylık oldu sıfırına o parayı vermek istemedim bu yüzden 2.el tercih edicem. Sizce beni kurtarır mı?Eki Görüntüle 2772140
Ben serina modelini kullanıyorum. İlk başta pek durmuyordu içinde ama etrafı izlemeye dikkatini çekmeye başladığından beri duruyor hatta gündüzleri içinde uyuyor sürekli sallanıyor ben uğraşmıyorum bile uyutmakla. Kendim uyutsam yarım saatte bir uyanıyordu bunda deliksiz 2 saat uyuyor. Çok rahatlattı beni

Bizde ailecek tıkaniyoruz soğuk hava buhar makinem var onuda 5 yaşındaki oğlumun odasına koydum artık çok rahat uyuyor bir tane de bizim odaya Alicam
Peki etkisini ne zaman gösterdi ben ilk kez dün gece çaliştirdim ayniydi pek fayda etmedi sanki

Evet gercekten öyle insanlar kendilerini düşünüyor ama her ailde bi saf olur derler bizim ailede de benim galiba. Eşim bile dedi şu an ablanin sana ihtiyaci olsaydi korona felan düşünmez hemen giderdin diye . Ablamin hamileliginde lohusaliklarinda evinin islerini bile yapardim. Isten cikar gider evini temizlerdim ama ablam geldi cocuklarin dagittigi oyuncakları bile toplamadi evden daha onlar gitmeden cocuga bakta evi bari supuruyum dedigimde hic ben yaparım bile demedi. Kendim süpürdüm evi bile😂ama bunlar insana ders oluyor artık bende akıllandım

Yaptıklarını Allah rızası için yaptım say canim insanlar bencil. Gerçekten seni dusunse bi isin ucundan tutardı gelince ablan. Kesinlikle ders oluyor.
Hanımlar alakasız şeyler yazıyorum buraya ama kimseyle paylaşamıyorum. 3 gün önce eşimle telefondan eski videolara bakıyorduk. Eşimin 7 yaşında oğlu var. Hafta sonu bize geliyor. Ben sevdiği yemekleri yapıyorum. Ona üst baş alıyorum sürekli. Çocuk eşimden çok benimle vakit geçirir. Bunu herkes biliyor.
Neyse video izlerken eşime dedim yanlış anlama bak oğlun küçük üken bu videoda almanlara benziyor dedim. Ve bana kızarak defalarca sende cingenesin dedi. Keşke şehirden kız alsa idim köyden cingene almasa idim. Sende cingenesin dedi bana. Seninle evlendiğime pişmanım keşke seninle evlenme idim. Baya tartiştik.
İlk defa bu tartışmayı Kayınbabama anlattım. Kayınbabam çok kızdı. Ve eşimi aradı. Ne konuştular bilmiyorum ama eşim babasına anlattığım için tavırlı. Kayınbabam ona çok kızmış ya. 3 gundır tavırlı sankı suçlu benim kavgaya değil babasına anlatmama kızgın. Akşam da ben buldum yontemi diyor. Yontem neymiş birlikte uyuyoruz yaa. Bana ne sevgi ne ilgi göstermiyor. Sırtını dönüyor yatıyor. Yatakta rahat rahat ben yokum gibi. Bende artık adaya mesafe koymaya karar verdim. Mesela yarın oğlu gelecek yemek yapmıcam kendi yapsın onunla konuşmayacağım artık. Gece erken yatağıma girip onunla oturmucam. Çok çaresizim çünkü beni huzursuz ediyor. Bıktım artık. Çok nankör. Eşim çok çok nankör.
Sen de tavrını koy bence bi süre belki düzelir. Bide ikinci bebeği düşünmen için çok erken değil mi? Evliliğindeki problemleri çözmeden düşünme derim.

Aa hiç duymadım bunu mochinin kopyası gibi. memnun olmana sevindim. İnceleyim ben teşekkür ederim💐 .

Madela aşırı aşırı pahalı. Yoksa en iyisi oymuş cidden. İş durumum baya karışık hamileyim diye işten çıkarmaya çalıştılar raporla 32. haftama vardım. 🥺O yzden bilemedim. Herkeste doğunca duruma göre alırsın dedi. Ama şmdi pazartesi doğum yapacağım sütün gelmsi için alsam mı diye düşünmeye başladım . Pandemi de hastaneninkini kullanmak 🤷🏻‍♀️

Bende alayım olmazsa 110 tl bi şey. Çok tecrübesiz olduğum için elektrkli mi alsam dedm.
@nsl4721 B Berna9035 Peki doğumdan hemen sonra kullanabildiniz mi mochiyi? Yani süt yokken gelsin diye?

Çok teşekkür ederim inşallah🤲💐 elektrikliniz olmasına rağmen mochiyi kullanmanız çok iyiymiş. Genelde akan sütü toplamada İYi dediler
Yok canm ben emzirirken de takoyorum emzirmedigim zamanda da sagiyorum. Hatta dun kaslarimi aliyordum. Gogsume mochiyi taktm tisortude ustune kapattm kaslarimi almaya gittim geldim sagmis cikardm. Ben cok memnunum

Canim uzme kendini diyeceğim ama nedesek bos olur yasayan sensin bu durumu senin ilk evliliğin mi

Ben serina modelini kullanıyorum. İlk başta pek durmuyordu içinde ama etrafı izlemeye dikkatini çekmeye başladığından beri duruyor hatta gündüzleri içinde uyuyor sürekli sallanıyor ben uğraşmıyorum bile uyutmakla. Kendim uyutsam yarım saatte bir uyanıyordu bunda deliksiz 2 saat uyuyor. Çok rahatlattı beni
Çalışma şekli farklı ama onun haricinde özellikleri aynı serina ve sansanın. Alıcam büyük ihtimalle. Durmazsa yakın fiyata koyarım letgoya artık. Teşekkürler canım 🙏🏻

Yaptıklarını Allah rızası için yaptım say canim insanlar bencil. Gerçekten seni dusunse bi isin ucundan tutardı gelince ablan. Kesinlikle ders oluyor.

Sen de tavrını koy bence bi süre belki düzelir. Bide ikinci bebeği düşünmen için çok erken değil mi? Evliliğindeki problemleri çözmeden düşünme derim.
Ikıncı bebeği yaşımdan dolayı istiyorum canım. Bir nevi kendim için istiyorum

Yaş farkı yok sayılır 3 yaş var aramızda. Ailemde anlatacağım kimsem yok. Var ama arkamda duracak kimse yok. Şimdi anlatsam bile rahat edeceğim kimse yok gitsem buradan beter olurum. Bir annem var 78 yaşında yalnız bakacak kimsesi yok.

Back