• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
mommy’s bliss kullanan var mı aranızda? Etki etti mi? Ayrıca kullandığınız doz nedir?

keşke deseydiniz abla benim sana 1 hafta sonra değil şu anda ihtiyacım var 1 hafta sonra geleceksen hiç gelme diye. Sonuçta yabancı değil böyle şeyleri insan ailesine de açık açık söyleyemeyecekse kime söyleyecek.
Hayatta bi tek ablam var annem vefat etti onu kırmak hic istemiyorum. Kibarca dedim aslında benim ihtiyacım ilk zaman vardı simdi gecti sonra gelirsin diye ama yok biz bu hafta musaitiz sinra gelemeyiz dedi🙄ki ben ablamın 2 dogumundada yanındaydım dogum sonrasi bile lohusaliginda yanindaydim ama insanin canı bile olsa herkes kendini dusunuyormuş

Canım benzer bir durumu geçen hafta yaşadım. Annem ile bizim ev yarım saatlik mesafede. Araba ile 10 dk. Ablamlar anneme gelmişlerdi Geçen hafta haberim yoktu. Beni aradılar annemdeyiz 10 dk sonra sana geliyoruz dediler. Bende bir anlık gaflet ile tamam dedim. Benim de evim daginikti. Çocuk kusmuştu. Daha üzerini degistiriken geldiler. Ablam başladı. Evin dağınık, Ocak kirli, benim diğer cocugumda küçük, Yok onun elleri yüzü neden soğukmus. Ve daha bir sürü şeyi eleştirdi. Bebeğim sürekli ağladı onlar varken. Buna rağmen bir türlü kalkmak bilmediler eniştem kalkalım dedikçe oturuyoruz dedi. Sinirlerim bozuldu. O gün yatana kadar ağladım. Eşim de Mağdem böyle etkilenecektin. Neden çağırdın , bundan sonra kimseyi kabul etme dedi durdu. Bu olaydan sonra kesinlikle ani misafir kabul etmeyeceğim.kim küser se kküssun

Insanda biraz dusunce olacak ya küçük bebek var sonuçta evde ancak onunla ilgileniyoruz misafir ağırlayacak ne halimiz var ne vaktimiz. Bidaha kabul etme bence, en güzeli söylemek alınan alınsın. Zor anında kimse olmuyor ortada.
Bence haklısın canım. Ben de olsam kardeşlerim de olsa aniden gelmelerinden çekinirim. Ev hali çünkü dağınıklık oluyor pis oluyor insan aynada kendine bile bakamıyor çocukla. Birileri gelecek olduğu zaman ben paldır küldür etrafı toplamaya çalışıyorum. Şükür etrafımdaki herkes anlayışlı virüsten dolayı pek gelmek isteyen olmuyor. Sıkma canını seni anlar inşallah 😘

Gaz damlası canım bunlar.. Senin de eşinle olan durumlarına çok üzülüyorum canım. Allah kolaylık versin zor anlayışsız insanla geçim yapmak.

Canım çoook çooook sevindim hadi gözün aydın. 😘 normal gider inşallah her şey sen üzülme bebiş de gerilmesin. Ay çok sevindim ya bende senden haber bekliyordum. Çok şükür. 😘 😍

Maşallah canım herkesin anlayışlı olması lazım ama değil maalesef. Benim arkadaşım yazın gelirim bebek görmeye daha çok küçük diye gelmek istemedi. Bi başkası kapıdan içeri girmeden gitti bi geldiğinde bebeğe bisey olur diye. Düşünebilen gayet iyi düşünüyor.
O cok ayri evet bende istemiyorum ama gelmede diyemiyorum açıkçası. Mesele ben ailemden uzak bi sehirdeyim. Dogumum aniden oldu akşam ve yanima ablam gelcekti sozde dogumdan sonra beni arayip simdi siz hastanden cikcaksiniz nolur nolmaz ben 1 hafta sonra geliyim dedi çok agrima gitti ama sadece tamam dedim. 1 hafta sonra geldi ama hic acaba bizden bisey olurmu daha cok küçük bebek diye düşünmedi bende sizin gibi açık sozlu olamadim malesef. Galiba en iyisini yapmışsınız oyle olmak gerekiyor

Hayatta bi tek ablam var annem vefat etti onu kırmak hic istemiyorum. Kibarca dedim aslında benim ihtiyacım ilk zaman vardı simdi gecti sonra gelirsin diye ama yok biz bu hafta musaitiz sinra gelemeyiz dedi🙄ki ben ablamın 2 dogumundada yanındaydım dogum sonrasi bile lohusaliginda yanindaydim ama insanin canı bile olsa herkes kendini dusunuyormuş

Ben doğumumda ve sonrasında sunu anladim ki insanlar çok bencil ve kendilerini düşünüyorlar. En zor anlarımda yalnız kaldım ve çok iyi bir düzenim vardi uzakta yaşadığım şehirde herseyi bırakıp memlekete geldim anneme kizkardesime yakin olayım diye keşke gelmeseydim. Hem maddi hem manevi pek çok seyimi bıraktım ve şuan aşırı pişmanım. Önceden ilişkimiz daha iyiydi resmen. İnsan ilişkilerini iyi tutacak diye hep fedakarlık yapan taraf olmamalı bence yoksa karşındakiler hep kendilerinin alttan alınmasını, affedilmesini ve el üstünde tutulmasını bekliyor. Annem bana dışarı çıkma komik olursan size gelip bakan da olmaz dedi. Açık açık o durumda bile yalnız kalacağımı anladım. Hee 62 yaşında ben zaten gel demem ama bisey olsa el kadar bebeğim çaresiz kalır.

bende kaloriferden oldugunu dusunuyorum kurutuyor havayi ben butun kaloriferlere suluk koydum yattigimiz odada da buhar makinesi calisiyor geceleri hic tikanmiyor burnu
Buhar mak soguk mu sicak mi canim ben de dun gece calistirdim ama yine fayda etmedi napcagimi sasirdim

Canım ben elektrikli de denedim manueli de ama canımı çok yaktı.. mastit olmamak için sağma yapıyorum şuan bebeğimde nedense gogusumle savaşıyor 😶 mochi markasını çok duymuştum tam onu alacaktım ama bu karşıma çıktı inan işlevi aynı 40 TL civari da cebimde kaldı hiç acıtma yapmiyo yada benim canım daha once yeterince yandığı için şuan bişey hissetmiyorum çünkü başta göğüs ucum bile yoktu açısını çok iyi ayarlardan resmen hissetmiyosun bile araştır yorumları da güzel vakumlama tekniğiyle emzirirken diğer gogusunle sıkmadan kendi çekim yapıyor.
Aa hiç duymadım bunu mochinin kopyası gibi. memnun olmana sevindim. İnceleyim ben teşekkür ederim💐 .
Ben memnun kaldim vakumu falan gayet guzel ve kolay kullanmasi. Hastane tipini bana emzirme danismani medelanin iyi oldugunu soylemisti internette kiralama sayfalari var
Madela aşırı aşırı pahalı. Yoksa en iyisi oymuş cidden. İş durumum baya karışık hamileyim diye işten çıkarmaya çalıştılar raporla 32. haftama vardım. 🥺O yzden bilemedim. Herkeste doğunca duruma göre alırsın dedi. Ama şmdi pazartesi doğum yapacağım sütün gelmsi için alsam mı diye düşünmeye başladım . Pandemi de hastaneninkini kullanmak 🤷🏻‍♀️
Ben mochi aldım ,daha önce elektrikli , manuel denedim ama en iyisi mochi diyebilirim
Bende alayım olmazsa 110 tl bi şey. Çok tecrübesiz olduğum için elektrkli mi alsam dedm.
N nsl4721 B Berna9035 Peki doğumdan hemen sonra kullanabildiniz mi mochiyi? Yani süt yokken gelsin diye?
Merhaba simdiden hayirli saglikli dogumlar dilerm. Ben mochi kullaniyorum cok memnunum evde elektrikli de var ama onu acmiyorum
Çok teşekkür ederim inşallah🤲💐 elektrikliniz olmasına rağmen mochiyi kullanmanız çok iyiymiş. Genelde akan sütü toplamada İYi dediler

Insanda biraz dusunce olacak ya küçük bebek var sonuçta evde ancak onunla ilgileniyoruz misafir ağırlayacak ne halimiz var ne vaktimiz. Bidaha kabul etme bence, en güzeli söylemek alınan alınsın. Zor anında kimse olmuyor ortada.

Maşallah canım herkesin anlayışlı olması lazım ama değil maalesef. Benim arkadaşım yazın gelirim bebek görmeye daha çok küçük diye gelmek istemedi. Bi başkası kapıdan içeri girmeden gitti bi geldiğinde bebeğe bisey olur diye. Düşünebilen gayet iyi düşünüyor.

Ben doğumumda ve sonrasında sunu anladim ki insanlar çok bencil ve kendilerini düşünüyorlar. En zor anlarımda yalnız kaldım ve çok iyi bir düzenim vardi uzakta yaşadığım şehirde herseyi bırakıp memlekete geldim anneme kizkardesime yakin olayım diye keşke gelmeseydim. Hem maddi hem manevi pek çok seyimi bıraktım ve şuan aşırı pişmanım. Önceden ilişkimiz daha iyiydi resmen. İnsan ilişkilerini iyi tutacak diye hep fedakarlık yapan taraf olmamalı bence yoksa karşındakiler hep kendilerinin alttan alınmasını, affedilmesini ve el üstünde tutulmasını bekliyor. Annem bana dışarı çıkma komik olursan size gelip bakan da olmaz dedi. Açık açık o durumda bile yalnız kalacağımı anladım. Hee 62 yaşında ben zaten gel demem ama bisey olsa el kadar bebeğim çaresiz kalır.
Evet gercekten öyle insanlar kendilerini düşünüyor ama her ailde bi saf olur derler bizim ailede de benim galiba. Eşim bile dedi şu an ablanin sana ihtiyaci olsaydi korona felan düşünmez hemen giderdin diye . Ablamin hamileliginde lohusaliklarinda evinin islerini bile yapardim. Isten cikar gider evini temizlerdim ama ablam geldi cocuklarin dagittigi oyuncakları bile toplamadi evden daha onlar gitmeden cocuga bakta evi bari supuruyum dedigimde hic ben yaparım bile demedi. Kendim süpürdüm evi bile😂ama bunlar insana ders oluyor artık bende akıllandım

Aa hiç duymadım bunu mochinin kopyası gibi. memnun olmana sevindim. İnceleyim ben teşekkür ederim💐 .

Madela aşırı aşırı pahalı. Yoksa en iyisi oymuş cidden. İş durumum baya karışık hamileyim diye işten çıkarmaya çalıştılar raporla 32. haftama vardım. 🥺O yzden bilemedim. Herkeste doğunca duruma göre alırsın dedi. Ama şmdi pazartesi doğum yapacağım sütün gelmsi için alsam mı diye düşünmeye başladım . Pandemi de hastaneninkini kullanmak 🤷🏻‍♀️

Bende alayım olmazsa 110 tl bi şey. Çok tecrübesiz olduğum için elektrkli mi alsam dedm.
N nsl4721 B Berna9035 Peki doğumdan hemen sonra kullanabildiniz mi mochiyi? Yani süt yokken gelsin diye?

Çok teşekkür ederim inşallah🤲💐 elektrikliniz olmasına rağmen mochiyi kullanmanız çok iyiymiş. Genelde akan sütü

Çok teşekkür ederim inşallah🤲💐 elektrikliniz olmasına rağmen mochiyi kullanmanız çok iyiymiş. Genelde akan sütü toplamada İYi dediler
kiralayabilirsin satin almak yerine haftalik bile kiralaniyor

Hanımlar alakasız şeyler yazıyorum buraya ama kimseyle paylaşamıyorum. 3 gün önce eşimle telefondan eski videolara bakıyorduk. Eşimin 7 yaşında oğlu var. Hafta sonu bize geliyor. Ben sevdiği yemekleri yapıyorum. Ona üst baş alıyorum sürekli. Çocuk eşimden çok benimle vakit geçirir. Bunu herkes biliyor.
Çocuk bir Alman kadından.
Neyse video izlerken eşime dedim yanlış anlama bak oğlun küçük üken bu videoda almanlara benziyor dedim. Ve bana kızarak defalarca sende cingenesin dedi. Keşke şehirden kız alsa idim köyden cingene almasa idim. Sende cingenesin dedi bana. Seninle evlendiğime pişmanım keşke seninle evlenme idim. Baya tartiştik.
İlk defa bu tartışmayı Kayınbabama anlattım. Kayınbabam çok kızdı. Ve eşimi aradı. Ne konuştular bilmiyorum ama eşim babasına anlattığım için tavırlı. Kayınbabam ona çok kızmış ya. 3 gundır tavırlı sankı suçlu benim kavgaya değil babasına anlatmama kızgın. Akşam da ben buldum yontemi diyor. Yontem neymiş birlikte uyuyoruz yaa. Bana ne sevgi ne ilgi göstermiyor. Sırtını dönüyor yatıyor. Yatakta rahat rahat ben yokum gibi. Bende artık adaya mesafe koymaya karar verdim. Mesela yarın oğlu gelecek yemek yapmıcam kendi yapsın onunla konuşmayacağım artık. Gece erken yatağıma girip onunla oturmucam. Çok çaresizim çünkü beni huzursuz ediyor. Bıktım artık. Çok nankör. Eşim çok çok nankör.

Hanımlar alakasız şeyler yazıyorum buraya ama kimseyle paylaşamıyorum. 3 gün önce eşimle telefondan eski videolara bakıyorduk. Eşimin 7 yaşında oğlu var. Hafta sonu bize geliyor. Ben sevdiği yemekleri yapıyorum. Ona üst baş alıyorum sürekli. Çocuk eşimden çok benimle vakit geçirir. Bunu herkes biliyor.
Neyse video izlerken eşime dedim yanlış anlama bak oğlun küçük üken bu videoda almanlara benziyor dedim. Ve bana kızarak defalarca sende cingenesin dedi. Keşke şehirden kız alsa idim köyden cingene almasa idim. Sende cingenesin dedi bana. Seninle evlendiğime pişmanım keşke seninle evlenme idim. Baya tartiştik.
İlk defa bu tartışmayı Kayınbabama anlattım. Kayınbabam çok kızdı. Ve eşimi aradı. Ne konuştular bilmiyorum ama eşim babasına anlattığım için tavırlı. Kayınbabam ona çok kızmış ya. 3 gundır tavırlı sankı suçlu benim kavgaya değil babasına anlatmama kızgın. Akşam da ben buldum yontemi diyor. Yontem neymiş birlikte uyuyoruz yaa. Bana ne sevgi ne ilgi göstermiyor. Sırtını dönüyor yatıyor. Yatakta rahat rahat ben yokum gibi. Bende artık adaya mesafe koymaya karar verdim. Mesela yarın oğlu gelecek yemek yapmıcam kendi yapsın onunla konuşmayacağım artık. Gece erken yatağıma girip onunla oturmucam. Çok çaresizim çünkü beni huzursuz ediyor. Bıktım artık. Çok nankör. Eşim çok çok nankör.
Senin anlattıklarına çok üzülüyorum canım ya, Rabbim kolaylık versin. Yanlış anlamazsan merak ediyorum severek mi evlendiniz görücü usulü mü? Türkiyeden gurbete gitmeyi göze almak çok zordur çünkü hele de yalnızsan. Eşinin bu söylediklerine karşı pasif kalmamalısın seni küçümseyip incitmesine izin vermemelisin bence. Sustukça daha da devam eder böyle

Eklentiler

• 16119246716085333429941201232365.jpg
    16119246716085333429941201232365.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 29
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım cok zor. Eşinin sıkıntıları var gakiba insan duruken yeni cocugu olmuş bunun mutluluğunu yasamaya çalışır niye biseylrr cikarirki. Sen iyi evlenmissin hem cocugu var hem yurtdışı gercekten cok zor senin icin

Buhar mak soguk mu sicak mi canim ben de dun gece calistirdim ama yine fayda etmedi napcagimi sasirdim
Bizde ailecek tıkaniyoruz soğuk hava buhar makinem var onuda 5 yaşındaki oğlumun odasına koydum artık çok rahat uyuyor bir tane de bizim odaya Alicam

Back