2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Eleştirene kadar söylenmeden kalkıp temizleseymiş. Okurken sinir oldum.

Kizlar bebeginizin yuzune krem suruyor musunuz suruyorsaniz hangisini? Bebegimin yuzu ve boynu boyle oldu domtor nemlendirici sur ve orgu giydirme dedi benzer durumu yasayan var mi
Ben mustela kullanıyorum canım içerik olarak en temiz o

Ben mochi aldım ,daha önce elektrikli , manuel denedim ama en iyisi mochi diyebilirim

Inşallah sifa olur. Yalniz sadece sicak kuru degil, sicak nemli de beslenin. Sadece sogukları perhiz ediyoruz.

Bence haklısın canım. Ben de olsam kardeşlerim de olsa aniden gelmelerinden çekinirim. Ev hali çünkü dağınıklık oluyor pis oluyor insan aynada kendine bile bakamıyor çocukla. Birileri gelecek olduğu zaman ben paldır küldür etrafı toplamaya çalışıyorum. Şükür etrafımdaki herkes anlayışlı virüsten dolayı pek gelmek isteyen olmuyor. Sıkma canını seni anlar inşallah
Gaz damlası canım bunlar.. Senin de eşinle olan durumlarına çok üzülüyorum canım. Allah kolaylık versin zor anlayışsız insanla geçim yapmak.
Canım çoook çooook sevindim hadi gözün aydın. normal gider inşallah her şey sen üzülme bebiş de gerilmesin. Ay çok sevindim ya bende senden haber bekliyordum. Çok şükür.

İnşallah teyzesi sağoll

Bu saate kadar uyuyamadım ben canim, daliyor beş dakika sonra uyaniyor ve uyanıkken sürekli bağırıyor 2 gündür iyice kötü oldu zaten gazliydi ama hiç bu kadar aşırı aglamamisti
Benimkinin derdini bir nebze çözdük meğerse sıcaklık istiyormuş. Kızımdan kalma uyku tulumunu giydirdim kat kat içinde de kıyafet var. Çocuk bir rahatladı. Gram da terlemiyor. Gaz sancısı yine var ama daha rahat kaka yapıyor artık.

Kizlar bebeklerinizin gobek deligi nasil disa dogru cikkin mi? Benim oglumunki disa dogru hafif bastirinca da sanki icinde su var gibi ses cikiyor neden oyle anlamadim, cumartesi gunu doktor kontrolune gidicez sorcam ama sizinkiler de oyle mi merak ettim

O cok ayri evet bende istemiyorum ama gelmede diyemiyorum açıkçası. Mesele ben ailemden uzak bi sehirdeyim. Dogumum aniden oldu akşam ve yanima ablam gelcekti sozde dogumdan sonra beni arayip simdi siz hastanden cikcaksiniz nolur nolmaz ben 1 hafta sonra geliyim dedi çok agrima gitti ama sadece tamam dedim. 1 hafta sonra geldi ama hic acaba bizden bisey olurmu daha cok küçük bebek diye düşünmedi bende sizin gibi açık sozlu olamadim malesef. Galiba en iyisini yapmışsınız oyle olmak gerekiyor

Evet disa dogru cikik bizimki de, 1 ay kontrolunde doktora sordum ben, normal dedi, 2 yas gibi duzeliyormus

Kizlar bebeginizin yuzune krem suruyor musunuz suruyorsaniz hangisini? Bebegimin yuzu ve boynu boyle oldu domtor nemlendirici sur ve orgu giydirme dedi benzer durumu yasayan var mi
Mustela hassas cilt losyonu ya da avene atopik cilt losyonu çocuk doktoru önerdi canım. Mustela iyi geldi. Aveneyi bulamadım piyasada.

Merhaba size birşey danışmak istiyorum.Ben de almanyadayım temmuz ayında geldim iş için.Burada hamile kaldım.Bana her ay ultrasonla bakılıyor hatta detaaylı ultrason yapıldı 21.haftada 31.haftada bir daha yapılacak ve ben bunlara ücret ödemedim.Benim sigortam AOK.siz sezaryen mi oldunuz doğumunuzu

Aynı durumdayız

Merhaba simdiden hayirli saglikli dogumlar dilerm. Ben mochi kullaniyorum cok memnunum evde elektrikli de var ama onu acmiyorum

Evet disa dogru cikik bizimki de, 1 ay kontrolunde doktora sordum ben, normal dedi, 2 yas gibi duzeliyormus
peki parmaginizla icine dogru ittirince su varmis gibi oluyor mu?

Tamamdır canım gelsin kullanalım paylaşırım tabiki sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…