2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba
Sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var. Pazartesi doğum yapacağım inşallah
Göğüs pompası öneriniz nedir?
Hangi marka almıştınız? Aldığınızın avantaj/dezavantajları nelerdir?

Ben mochi aldim eller serbest ve acisiz olmasi cok iyi. Ama dogumdan hemen sonra faydasi yok sutun gelmeye basladigi zaman kullanabilirsin. Ilk haftalar icin hastane tipi kiralayabilirsinte

Yani ben olsam kabul ederdim gakiba kendi ailem olunca evin dağınıklığını pek düşünmüyorum esimin ailesi olsa istemem evi dağınık görsünler sonucta kendi kardesin gelip evini toplayyabilir. Su da bi gercekki kardesinizi tanimiyorum

Ben kraftın sense modelini kullanıyorum. Gayet memnunum başlarda göğüs ucum yara olduğu için biraz acıyordu ama şimdi geçince çok rahat kullanabiliyorum. Masaj özelliği ve 9 kademeli çekiş gücü var tavsiye ederim. Bir de avent biberon ucuyla uyumlu, sağdıktan sonra direkt vermek isterseniz biberom başlığını takıp verebilirsiniz.

Eklentiler

• B339B573-FD59-418C-AA65-B43D7D73D6A9.jpeg
    13,4 KB · Görüntüleme: 19
Ben mochi aldim eller serbest ve acisiz olmasi cok iyi. Ama dogumdan hemen sonra faydasi yok sutun gelmeye basladigi zaman kullanabilirsin. Ilk haftalar icin hastane tipi kiralayabilirsinte
Mochiyle ilgili çok paylaşım gördüm,yorum okudum. Ama hep reklam gibi geldi güvenemedim. Bir kez vakum yapınca kendi vakumlamaya devam ediyor yani değil mi ? Bir kaç kişi de sadece bir göğsü emzirirken diğerinden akanları toplamak için iyii demişti. Hastanelerden mi kiralanıyor hastane tipi dediğiniz?
Teşekkür ederim cevabınız için buna da bakim o zaman. Biberonları da ben de avent aldım.

Onlar ne canım. Benim kızım
Ah bacım ben senden beter idim. Gece terliyordum üşüyordum eşime üstümü ört dedim ustümü ırtmedi. Ağrım sızım vardı gece 2 gun üst üste dedim bana ağrı kesici getir bana dedi yat uyu ne yapacaksın. Hasta halimle ağladım dönüp bakmadı. Ben ameliyat olmuştum neler neler çektim. Yiyecek yemeğim yoktu. Üstüne surat asmalar neler neler. Bunlar hep bizden yüz buldu. İyi günün kocası kötü günde kötü olan biziz. Ben eşime dedim o gece uyandım ter içinde amaliyatım ağrıyordu 4 gunluk iidm bana bir ağrı kesici vermedim sana hakkım helal değil dedim.

Baby turco bezden hiç memnun kalmadım canım kağıt gibi çok sert ufaktan pişik de başlattı hemen bıraktım. Goon kullanıyorum yumuşacık memnunum fiyat da aynı
Bende kullandim kırmızılı paketinden dediğin gibi ama pişik yapmadi beyazlı paketi yeni üretilmiş kullananlarda memnun ama ben normalde can bebe kullanıyorum mesajı yazdıktan sonra migrosta indirim olduğunu gördüm ondan aldım

Eşim Türk malı diye al dedi ama kullanan var mı kalitesi nasıl
Canım ben kullandım ama kullandığım beze göre ince geldi kırmızılı paketini almıştım yine indirim vardı öyle pişik sızıntı filan yapmadı yine alacaktım bu beyazlı paketi yeni üretim sanırım ondan fark edebilir ama can bebe kullanıyorum ben çokta memnunum fiyatida gayet uygun şuan migrosta ikili alımda indirim var denemek istersen öneririm ben stoklama yapıyorum indirimi takip edip

Islak mendil benim kızımda pişik yapıyor hep kızarıyor maf oluyor
Bepanthol sur güzelce canim geciriyo ıslak mendil değil de pamuklu temizleme bezleri kullan su ile ilk başta bende öyle yaptım. Biraz da fazla bekletirsen bezi oda yapiyo yani zamanda belki kullandığın bez küçük gelir oda kizartiyor ciltleri çok hassas çünkü ben markalardan ziyade bakımına dikkat ediyorum çok şükür farklı kullansam da olmadı

Ben de böyleydim hala böyleyim eşim bu konu da kızıyo bana ama annelik gerçekten farklı. Aslında hiç güzel bi durum değil kendimizi bitiriyoruz ama olmuyo işte bi yandandan da

Canım ben elektrikli de denedim manueli de ama canımı çok yaktı.. mastit olmamak için sağma yapıyorum şuan bebeğimde nedense gogusumle savaşıyor mochi markasını çok duymuştum tam onu alacaktım ama bu karşıma çıktı inan işlevi aynı 40 TL civari da cebimde kaldı hiç acıtma yapmiyo yada benim canım daha once yeterince yandığı için şuan bişey hissetmiyorum çünkü başta göğüs ucum bile yoktu açısını çok iyi ayarlardan resmen hissetmiyosun bile araştır yorumları da güzel vakumlama tekniğiyle emzirirken diğer gogusunle sıkmadan kendi çekim yapıyor.

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-21-19-12-18-29_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 29
Ben memnun kaldim vakumu falan gayet guzel ve kolay kullanmasi. Hastane tipini bana emzirme danismani medelanin iyi oldugunu soylemisti internette kiralama sayfalari var

Kızlar bugün tekrardan başka bir doktor Liloşa karın ultrasonu çekti. Çok şükür mide geçişi normal bulundu bu sefer, kilo alımı da olduğundan ve de az az sık sık beslemeyle kusması da kontrol altına alındığından cerraha bile yönlendirmediler bizi sadece evde takipte olacak, kusmaları yine şiddetlenirse yine ultrasonla bakılacak, eğer her şey normal giderse 3. ayda tedbir amaçlı ultrason çekilecek. yazan, dua eden herkese çok teşekkür ederiz.

Bende gergin serum fizyo veriyorum sabahları Dr um Odası nemli olsun kalorifer üstüne su koy dedi ama tanede hırıltısı oluyor

Eşiyle oturmaya gelmek istediler iki de çocuk, yardım eder gelince ama ilk 3 ay bebeklerin bağışıklığı çok düşük oluyor hele ki pandemi döneminde nasil güvenebiliriz ki. Normal yaşantılarına devam ediyor insanlar. İhtiyaç zamani kimse ortada yok bi hasta olsam bebeğim perisan olur.

Bende söylüyorum bırak telefonu diye. Ben dersem yapmaya çalışıyor benim esimde ama kısıtlı yaptığı şeyler.

Yeni doğmuş bebeği olan bi eve ben gitmek istemem açıkçası bu dönemde kardeşim bile olsa. Hastalık kapsa ne yapar diye düşünürüm. Zorunda kalmadıkça kimseyle görüşmüyorum ben. Çok zorlanıyorum ama yapacak bisey yok.

Ben bu yazdıklarınızdan sonra dikkat etmeye başladım inşallah faydasinı görürüm.

Gasicon kullanan var mı ?
Annenin kullandığı bir damlaymış bebekteki gazı önlüyormuş
Ben 3-4 gündür falan kullanıyorum. Ayrıca gunebakan_ in dediği sıcak kuru beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum. Suyu ılık içiyorum siyah çayı da tamamen bıraktım. Kahvaltıda ve diğer zamanlarda çay içileceği zaman kendime rezene demleyip içiyorum. Sanki blrkaç gündür daha iyi gibi bebeğim. Bakalım daha da iyi olursa muhakkak yazarım.
Normal doğum yapanlar kirkiniz çıktıktan sonra doktora gittiniz mi ?
Ben gitmedim sadece 1 haftalıkken kontrole gittim o kadar.
B

Test icin bugün 250 ödedim bi de doktor muayene ucreti ayri
Aslında kalça ultrasonu çok zor birşey değil dakikalık bir işlemdi diye hatırlıyorum . Benim oğlumun devlet hastanesinde olmuştu. Bu bebeğim içinde 2 aylık olunca şehir hastanesine gideceğiz inşallah.

Kızlar Bayb turconun sitesinde ıslak mendil+bezlerde indirim var bakın derim
Trendyolda daha güzel indirimler oluyor ben hep ordan alıyorum.
Eşim Türk malı diye al dedi ama kullanan var mı kalitesi nasıl
Ben kullanıyorum şimdilik memnunum gayet guzel.
Çok geçmiş olsun sevindim sizin adınıza

oh canim korktugun gibi olmamasina cok sevindim

Kızlar gaz için mommys bliss damla başladık, gece ve gündüz formu ayrı, diğer damlalara göre biraz daha pahalı ama memnun kaldık biz. daha dün gece başladık kullanmaya, o gelene kadar sab simplex almıştık ama bu daha etkili gibi müdahale etmeden pıtır pıtır gaz çıkarıo yavrum kıyamam

Canım benzer bir durumu geçen hafta yaşadım. Annem ile bizim ev yarım saatlik mesafede. Araba ile 10 dk. Ablamlar anneme gelmişlerdi Geçen hafta haberim yoktu. Beni aradılar annemdeyiz 10 dk sonra sana geliyoruz dediler. Bende bir anlık gaflet ile tamam dedim. Benim de evim daginikti. Çocuk kusmuştu. Daha üzerini degistiriken geldiler. Ablam başladı. Evin dağınık, Ocak kirli, benim diğer cocugumda küçük, Yok onun elleri yüzü neden soğukmus. Ve daha bir sürü şeyi eleştirdi. Bebeğim sürekli ağladı onlar varken. Buna rağmen bir türlü kalkmak bilmediler eniştem kalkalım dedikçe oturuyoruz dedi. Sinirlerim bozuldu. O gün yatana kadar ağladım. Eşim de Mağdem böyle etkilenecektin. Neden çağırdın , bundan sonra kimseyi kabul etme dedi durdu. Bu olaydan sonra kesinlikle ani misafir kabul etmeyeceğim.kim küser se kküssun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…