Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerjik değil ama gazlı bir bebek. Dediğiniz doğru olabilir bu hafta 8. hafta atağında, dış dünyayı ve kendini tanımaya başladı. Muhtemelen gaz ve emme arasında, sancı bağlantısı kurmuş olabilir. Çünkü öncesinde gazı olduğu her dakika emmek istiyordu şimdi tam tersi bir durum oluştu. Sabahtan beri memeyi almamaya devam ediyor bende ilk olarak kucakta gezerken göğsüme yakın tutuyorum hafif hafif zıplatıp yürüyorum kendinin bulmasını sağlıyorum o sırada memeyi alıyor, ondan sonra oturup emzirmeye devam ediyorum. Şimdilik böyle bir çözüm buldum. Olmasın ama yaşayan arkadaşlar olursa diye yazmak istedim, bu yöntem denenebilirBebeğiniz gazlı ya da alerjik miydi hatırlayamadım. Gazı da alerjiye bağlı rahatsızlıkları da bebekler emdikten sonra daha şiddetli yaşar. Bazı bebekler emme ile rahatsızlık arasındaki bağlantıyı kurabilir ve canının yanmasından korktuğu için emmek istemez. Yanaginizda aranir çünkü bebeklerin emme refleksi stres aninda yogun çalışır. Emdiği seyden tabi süt gelmesi mükemmel bir şey ama süt gelmese de sadece emerek bile rahatlar. Bebeğiniz hem açlığının hem muhtemelen gazının stresini atmak için emmeye ihtiyaç duyuyordu ama meme emmek yeniden sancılanmak demek olduğu için memeye tepki gösterdi. Ben böyle yorumluyorum. Bazı alerjik bebekler de bu sebeple emmeye tepki gosterebiliyor. Bir daha ayni durum tekrarlarsa serçe parmağınızı verin ağzına tırnağınız diline gelecek şekilde. Parmağı alıyorsa gerçekten sancıdan korkup emmiyor olabilir.
Benim kiziminda aynı boyun kismi felan örgü yelek giydiriyirdum ben artik giydirmeyim bari nemelemdirici olarak ne surmeniz gerektigini soylemedimiKizlar bebeginizin yuzune krem suruyor musunuz suruyorsaniz hangisini? Bebegimin yuzu ve boynu boyle oldu domtor nemlendirici sur ve orgu giydirme dedi benzer durumu yasayan var mi
Bende de bole biseyler cikmisti dr diyince aldm bende nemlendirici surunce gecti. Ben farmaisnin bebek losyonunu aldmKizlar bebeginizin yuzune krem suruyor musunuz suruyorsaniz hangisini? Bebegimin yuzu ve boynu boyle oldu domtor nemlendirici sur ve orgu giydirme dedi benzer durumu yasayan var mi
Mustelanin vucut losyonunu suruyordum ben mustela olurmu dedim olur dedi ama o an yuz icin ozel almam gerekir mi diye sormak aklima gelmediBenim kiziminda aynı boyun kismi felan örgü yelek giydiriyirdum ben artik giydirmeyim bari nemelemdirici olarak ne surmeniz gerektigini soylemedimi
Benim de oğlumun ensesinde var terden oluyo büyük ihtimal bide alnında var sanırsam terlemekten ve sıcaktan oluyoKizlar bebeginizin yuzune krem suruyor musunuz suruyorsaniz hangisini? Bebegimin yuzu ve boynu boyle oldu domtor nemlendirici sur ve orgu giydirme dedi benzer durumu yasayan var mi
Canım benim bebeğimde böyleydi doktor lipokrem verdi ama kortizon içeriyo diye iki kere kullanıp kestim sonrasında bu kremi verdi . Düzenli olarak kullanıyorum geciyo daha çok kuruluktan sıcaktan yada alerjik reaksiyon dan oluyomus onun dışında Bepanthol ve aleovera sürdüm onları da deneyebilirsin geciriyo . Krem 150 civarıydı çok memnunum çok iyi nemlendiriyo nette daha uygun alacak olursanKizlar bebeginizin yuzune krem suruyor musunuz suruyorsaniz hangisini? Bebegimin yuzu ve boynu boyle oldu domtor nemlendirici sur ve orgu giydirme dedi benzer durumu yasayan var mi
Bizimki terlemedi diye dusunuyorum ama belki farketmemisimdir cok kalin giydirmiyorumBenim de oğlumun ensesinde var terden oluyo büyük ihtimal bide alnında var sanırsam terlemekten ve sıcaktan oluyo
Cok sagol canim bakayim hemenCanım benim bebeğimde böyleydi doktor lipokrem verdi ama kortizon içeriyo diye iki kere kullanıp kestim sonrasında bu kremi verdi . Düzenli olarak kullanıyorum geciyo daha çok kuruluktan sıcaktan yada alerjik reaksiyon dan oluyomus onun dışında Bepanthol ve aleovera sürdüm onları da deneyebilirsin geciriyo . Krem 150 civarıydı çok memnunum çok iyi nemlendiriyo nette daha uygun alacak olursan
Belki de böyle kurmuştur düzenini kuzum. Bebeklerin sağı solu belli olmuyor ki.. Benim kızım bazen saat 1 buçukta uyuyor bazen 3 te bazen sabah 5 de.. Hiç belli olmuyor uyutmaya çalışmakla geçiyor geceleri. Gündüzleri de bazen uyuyor bazen de hiç doğru düzgün uykusu olmuyor. Hiç belli değil yani canım.Tesadüf mü bilmiyorum ama yaklaşık 10 gündür bebeğim gündüzleri bir gün uyuyor ertesi gün uyumuyor. Sabah 8 gibi uyanıp gece neredeyse 1 e kadar kısa uykularla geçiyor ve o gün bol bol kaka yapıyor ertesi gün öğleden sonra 3 gibi uyuyor sadece emmeye uyanarak ertesi sabah 8 e kadar uyuyor. Uyku düzenini böyle kurmuş olabilir mi ? Bu şekilde çok zor oluyor ama birşey yapamıyorum uyanınca uyanık tutmaya çalışıyorum ağlıyor keyifsiz oluyor ertesi gün de hiç uyumuyor. Siz de durumlar nasıl ?
Muhtemelen canım. Her bünyede aynı etkiyi yaratmayabilir. Ben de gaz yapan yiyecekler arasında okumuştum ıspanağı. Mantar ve patates ben de tüketiyorum bol bolBnce her bunyeye farkli dokunuyor.bu yedklerm benmkine dokunmadi
Canım ayrıca benim bebeğimde böyle saçlı bı bebek terletmiş olabilirsin özellikle emzirirken aşırı boncuk boncuk oluyo bende sürekli siliyorum ama illaki oluyo pütür pütür bide opuyosaniz ondanda oluyoKizlar bebeginizin yuzune krem suruyor musunuz suruyorsaniz hangisini? Bebegimin yuzu ve boynu boyle oldu domtor nemlendirici sur ve orgu giydirme dedi benzer durumu yasayan var mi
Opmuyoruz ama emzirirken terlemis olabilir dedigin gibi saclardan canimCanım ayrıca benim bebeğimde böyle saçlı bı bebek terletmiş olabilirsin özellikle emzirirken aşırı boncuk boncuk oluyo bende sürekli siliyorum ama illaki oluyo pütür pütür bide opuyosaniz ondanda oluyo
Canım benimki de hemen hemen aynı durumda 1 gün hiç uyumuyor hatta gece uykusuna bile 12 buçuk 1’den önce geçmiyor ertesi günde sadece emmek için uyanıyor öyle akşama kadar uyuyup gece uykusuna geçiyor. Bazen çıt sesine gözünü açıyor bazen davul çalsan umrunda değilTesadüf mü bilmiyorum ama yaklaşık 10 gündür bebeğim gündüzleri bir gün uyuyor ertesi gün uyumuyor. Sabah 8 gibi uyanıp gece neredeyse 1 e kadar kısa uykularla geçiyor ve o gün bol bol kaka yapıyor ertesi gün öğleden sonra 3 gibi uyuyor sadece emmeye uyanarak ertesi sabah 8 e kadar uyuyor. Uyku düzenini böyle kurmuş olabilir mi ? Bu şekilde çok zor oluyor ama birşey yapamıyorum uyanınca uyanık tutmaya çalışıyorum ağlıyor keyifsiz oluyor ertesi gün de hiç uyumuyor. Siz de durumlar nasıl ?
Benim oğlumda da pluyor böyle sivilce gibi ama ben birsey süŕmuyorumKizlar bebeginizin yuzune krem suruyor musunuz suruyorsaniz hangisini? Bebegimin yuzu ve boynu boyle oldu domtor nemlendirici sur ve orgu giydirme dedi benzer durumu yasayan var mi
Tesadüf mü bilmiyorum ama yaklaşık 10 gündür bebeğim gündüzleri bir gün uyuyor ertesi gün uyumuyor. Sabah 8 gibi uyanıp gece neredeyse 1 e kadar kısa uykularla geçiyor ve o gün bol bol kaka yapıyor ertesi gün öğleden sonra 3 gibi uyuyor sadece emmeye uyanarak ertesi sabah 8 e kadar uyuyor. Uyku düzenini böyle kurmuş olabilir mi ? Bu şekilde çok zor oluyor ama birşey yapamıyorum uyanınca uyanık tutmaya çalışıyorum ağlıyor keyifsiz oluyor ertesi gün de hiç uyumuyor. Siz de durumlar nasıl ?
Bendede var gerginlik yoruluyoruz daha rutine alisamadik onlarda alisamadi bu bir surec elbet gececek canim elinden geldignce esine yuklenmemeye calisKizlar ben cok gerginim surekli eşimle tartışır oldum onu görmek istemiyorum onun eve gelip koltuğa uzanmasi bile beni çok rahatsız ediyor bana zaten yardımı olan biride degil belki de ondan istemiyorum onu bazen alıyor biraz dolandirip evin içinde yine bana getiriyor zaten surekli ben bakıyorum oğluma ve birde kizim var benden ilgi bekleyen ya valla eve gelmesini istemiyorum cok sinirleniyorum cok kötüyüm surekli dua da acıyorum evde gerginliğimi alsin diye ama yok o aksam geldiğinde genelde oglum uyanık oluyor ve dogal olarak beyefendi masaya oturuyor cep telefonundan video seyrediyor ben açmışım tokmusum önemli değil sonra sigara içmeye gidiyor bekleki gelsin de oğlanı alsın ben karnımı duyurayim bugün ayıptır söylemesi makarna ve dünden kalan 4 parça tavuk vardi neyse makarnasini koydum önüne yedi ben tabi oğlana bakıyorum sonra bana tavuğu ben koyuyorum kendime dedi bi zahmet dedim neyse bana kalkmış 3 tanesini sen yiyeceksin ben 1 tane tavuk alayım dedi güya espri yapmış bende yemedim aksam hicbirsey cok sinirlendim ya oturdum sinirimden ağladım kizim soruyor surekli anne ne oldu diye ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama.gerginim iste