- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 63
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KıyamamCok gecmis olsun çok üzüldüm canimbazen normal gördüğümüz seyler bize kötü sonuc çıkarabiliyor hele ki bu bebekse cocuksa içimizde şüphe bile olsa uzman kişiye danışmak en doğrusu. Umarım ameliyat gerek kalmaz kendiliğinden düzelir. Olursa da dua edip once Allaha sonra dr a güveneceksin dua dua. Kizim tam 8 kez girdi ameliyata. 4 u cok ağırdı. Onlar minik ama öyle güçlüler ki cok sukur. Rabbim şifasını versin inşallah sevginle daha iyu olacaktır eminim ❤ en büyük sifa sevgi ve dua ❤
Hamileyken bu kadar yemiyorduk yahu :) ev tatlisiz kalınca bir harabe gibi geliyor bana da :)Surekli aklimda yemek yemek var uyku olmayınca yemeğe düştüm tatli yemeden duramıyorum
Bunu okurken bir yandan bende yiyorumSurekli aklimda yemek yemek var uyku olmayınca yemeğe düştüm tatli yemeden duramıyorum
Genlde pAteltes yemekleir ispanak mantar ole besleniyorm benAy inşallah bugün içmedim ama gazliyiz yine.Bence sayfada gaz yapmayan yemek menüleri paylaşalım aç kaldım ben neye elimi atsam gazlı hep![]()
Bunu okurken bir yandan bende yiyorum![]()
Kilo aldım ya cok mutsuzum ama tatli yiyince kendjme geliyorum sonra zaten zombi gibi gezmeye devamHamileyken bu kadar yemiyorduk yahu :) ev tatlisiz kalınca bir harabe gibi geliyor bana da :)
Evet canım dün gece uyku arasında almadı sonrasında yarım saat uğraştım her denememde ağladı bende iyice uykusu açılmasın diye diğerini verdim ama bugünde devam etti.Benim de sol uc daha küçük belki alakası olabilir canım gece uyku arasında mı almıyor
Göğüs ucum diğerine göre biraz daha küçük ama alamayacağı gibi değil aslında bende anlamadım önceden onu daha rahat emiyordu. Umarım gecici bir durumdurMeme basını kavrayamıyor olablır yada süt cok hızlı gelıyor yada az gelıyor meme reddi olsa diger tarafıda almaz . Benımkıde kavrayamadıgu zaman sınırlenıyor aglıyor
Emziriyomusun canım . Bende anlamıyorum aclıktan elım tıtrıyor bazen .Surekli aklimda yemek yemek var uyku olmayınca yemeğe düştüm tatli yemeden duramıyorum
Uzun sure uykusuz kaldigimiz icin vucut istiyor ya enerji lazimafiyet olsun bende irmik helvası yanında yesilcay gömdüm mideye 2 kilo aldım ya nasil olacak böyle bilmiyorum
En son bu akşam ekmeginde çok gaz yaptığını öğrenince bittim zaten o hisimla gidip nohut ıslattımBen de aynı dertten muzdaribim canım. Neye baksam gazlı insan ne yiyeceğini şaşırıyor. Sabahları zeytin ekmek yiyorum sadece nerdeyse. Yok süt alerjisi olabilir yok gaz oluyo derken hayatımda yiyecek hiçbir şey kalmadı.![]()
Bugün patates ve mantarın da cok gazlı hatta ekmeğinde olduğunu öğrenince saldım bu işi kimyona rezene ye devam gerisi ilahi takdiriGenlde pAteltes yemekleir ispanak mantar ole besleniyorm ben
Afiyet olsun canım ye valla arada bende yiyiyorum kayınvalidem falan yapınca onlarda ne yapayım. Onu yeme bunu yeme insan çıldıracak gibi oluyor. Basıyorum kimyonu tabağın içine öyle yiyiyorum üstüne de bir bardak rezene içiyorum.. Artık olursa da napayım diyorumEn son bu akşam ekmeginde çok gaz yaptığını öğrenince bittim zaten o hisimla gidip nohut ıslattımçok severim ne olacaksa olsun gazını alırım kimyon atarım üstüne kimyon rezene içerim yiyeceğim yani
Hamileyken dikkat et çok kilo alma diye bir taraf süt vercen ye diyor bir taraf gaz eee aç kaldım ben 
![]()
Sol değil canım sağına yatmak istemiyor emerken bende ağrısı mı var acaba diye düşündüm ama yok gibi mesela az önce emzirdim ve sağına yatırdım, ağrısı olsa şimdi de uyanırdı bence yada derin uykuda diye uyanmıyor. Bir kaç gün gözlemleyeyim bakalımSol tarafına dıkkat ettınmı agrıyan bi yerı mı var acaba
Yok canim agzima ne domates ne de meyve koydugum yok portakala hasretim ama hicisey fayda etmiyo. Diyorum hicjisey hemiyorum hala dünya kadar gazı var ilginçAynen canm ne yazikki. Onlar ise yaramazsa turuncgiller ve kirmizi sebze meyveyi de cikar. Domates,nar vb. Uc ay dolana kadr biraz zor . Ben neler cektm her gece acildeydik
Gün içinde uyurken diğer tarafına yatırmaya alıştırın derim yavaş yavaş. Doğal olarak aslında hepimizin bedenimizin sağı ile solu farklı esneklikte ama bebekler çok hızlı geliştiği için onlardaki bu farklılık yanlış yatırmayla soruna dönüşebilir. Hep aynı tarafa yatmaktan bir taraf boyun kasları esnerken diğer taraftakiler gergin kalıyor olabilir. Bu yüzden sağına yatıp emerken boynu zorlanıyor olabilir. Uyanıkken kol egzersizi, başını hafif hafif sağa sola çevirmek gibi boyun egzersizi ve kantaron yağı ile boynunun sağına, köprücük kemiği hattına, pazu ve koltukaltı kısmına nazikçe masaj yapabilirsiniz.Evet canım dün gece uyku arasında almadı sonrasında yarım saat uğraştım her denememde ağladı bende iyice uykusu açılmasın diye diğerini verdim ama bugünde devam etti.gunebakan_ in dediği gibi koltuk altından ters tutarak denedim o şekilde aldı. Sanırım derdi sol tarafına yatarak emmek. Biraz böyle idare ederim de umarım düzelir
![]()
Patates nişastalı olduğu için size gaz yapabilir ama alerji yoksa bebeğe gaz yapacağını zannetmiyorum ben. Mantar da alerji diyeti yaptığım aylar boyunca yiyebildigim nadir sebzelerdendi. Alerjik kızımdan sonra oğlumda çok temkinli besleniyorum, gün içinde çok az şey yiyorum. Patatesi haşlama şeklinde denedim, koyun eti, soğan, sarımsak, kimyon, karabiber(alerjiktir), bol zerdeçal ekledim. Bebeğimi hiç etkilemedi.Bugün patates ve mantarın da cok gazlı hatta ekmeğinde olduğunu öğrenince saldım bu işi kimyona rezene ye devam gerisi ilahi takdiri![]()
Un ve susamı da bir test edin bence, bizim oğlanın gazının faili bu ikisi çıktı.Yok canim agzima ne domates ne de meyve koydugum yok portakala hasretim ama hicisey fayda etmiyo. Diyorum hicjisey hemiyorum hala dünya kadar gazı var ilginç