Slm benimde midem çok bulanıyo doktor randevumada 3 hafta var daha bu prilam denen ilacı eczaneden kendim alabilirmiyim
25 şubatSon adetiniz ne zaman baslamisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 şubatSon adetiniz ne zaman baslamisti
Benimde 25 subat ama dongum 31 32 gun ondan sanirim 1 hafta var aramizdaSlm benimde midem çok bulanıyo doktor randevumada 3 hafta var daha bu prilam denen ilacı eczaneden kendim alabilirmiyim
25 şubat
Ayy insallah. Evet bizimki erken döllenmiş sanirim. Normalde 5+2 idi 5+5 dedi drGözün Aydın bebek çok erken görünmüş kalp atışını da duyarsın inşallah
Olabilir benim döngüm 27 28Benimde 25 subat ama dongum 31 32 gun ondan sanirim 1 hafta var aramizda
Aynen canim o döllenmeye gore falan degisiyor sanirim. Takilma haftalaraHarika :)) ya çok farklı ölçümlere göre mi değişiyor bilmiyorum. Kimisi 7. Hafta duyuyor kalbi, ben 5+3 te duydum. Kimisinde 6. Hafta bebek görünmüyor. Kimisi 5 teyken görüyor. Ben en iyisi haftalara takilmayayim tebrikler
Az kaldı geçecek inşallahArtık internetten bakicam ilac ismide alayim doktora ole ulaşacağım gecse su zamanlar artik azicik rahatlasak
Değer aralıklarına baktın Mı canım?Bende bugün kan verdim ama geç kaldım yarın sonuç alıcam benimde 2 günüm var.Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim 30 çıktı degerim sanki hiç yasamamısım gibi Bi duygu olustu içimde oysaki oglum henüz 14 aylık adetime 1 gün kala 30 iyi degil mi
Gerçekten mi bir var dediler bir yok yalan haber... Benimde cuma günü randevum vardıŞuan bi toplantı devam ediyor çıkan sonuçlara göre belli olur canım muhtemelen 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilir açıklama gelir 1 2 saate
Hayirli geceler Nasilsiniz annisler arada güncelleme geliyor sanirim giremiyorum siteye cidden seniseviyorum- nerelerde
Kızlar cok şükür iyiyimAmin duyarız canm seniseviyorum- nerde iyidir inşallah sesi çıkmıyor
Cok guzel canim ben 33 ile öğrenmiştimMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim 30 çıktı degerim sanki hiç yasamamısım gibi Bi duygu olustu içimde oysaki oglum henüz 14 aylık adetime 1 gün kala 30 iyi degil mi
Keseyi 5 haftalikken gördükKuzular kalp atışı duymak için ne zaman gittiniz 6. Haftada mı 7. Haftada mı
Canim bende progestaran kullaniyorum ama agizdan almak bana daha mantikli geldi vajinadan koymak istemedim ikisininde etkisi ayniymis sadece agizdan alinca biraz uyku hali ve bas agrisi bas donmesi yapar dedi ben agizdan almayi tercih ettim hamileylen alttan fitil koymam canim cunku ilk gebeligim o fitil koyma yuzunden sonlandi akintiyla gittim fiti verdi hamile oldugumu bilmiyordum kullandim sonra bebek karnimda oldu o yuzden agizdan almaya devam edicemNe güzel ya görüyormusun canım olumsuz bişey söylememiş çok şükür herşey yolundaymış. İnşallah cuma görürsün canım erken demekki. Fitil niye kullanmıyorsun en etkilisi fitil diyor doktorum. Ben de kullanıyorum adı utrogestan. Hatta geçen eşim bulamadı eczanede doktorumu aradım bulamıyoruz başka bişey tavsiye edebilirmisiniz dedim. Ederim tabi ama 3-4 eczane daha baksın şu an en iyisi o dedi.
Şimdi lekelenmen falan yok dimi?
Bende 10 gün sonra gideceğim bi an önce geçsin istiyorum ama zaman da zor geçiyor inşallah sağlıkla duyarız bebeklerimizin kalbiniKeseyi 5 haftalikken gördük
2 hafta sonrakalp atisi icin cagirmisti doktorr canim 9 gun kaldi 7 haftalikken duycam insalllah allahin izniyle
Kuzum allah korusun kendine dikkat et bisi olmaz allah yardimcin olsun meleğini sana bagislasinnnn insalllaaah dualarimdasin rabbim saglicakla kucaklarimiza aldgimiz günleri gostersin ❤Kizlar gunaydin bugun cok uzgunum sabah kalktiyimda peceteye silince az bi koyu renkte kan geldi hemen doktorumu aradim progestan kapsul 100 mg basla hemen gunde uc defa devam ederse beni ara yoksa yarin sabah 9 gel dedi cuma gidicektik kalp atisi icin dua edin melegime bisey olmasin ilaci aldim yatiyorum bide gunde 3 tane dedi sabah oglen aksammi alicam sormadim eczacida sabah aksam demis ilacin icine baktim sabah bir aksam iki kapsul yaziyor kafam karisti morelim cok bozuk
Aynen canim Allah canlarina saglik versin korusun kucuk melekleri karnimizida kucagimizida bos birakmasinBence doktor çok güzel şeyler söylemiş canım kanama konusundaki endişelerini yok etmiş kesede bebeğin görünmesi konusu sanırım herkese göre farklı doktor korkulacak birşey yok dediyse yoktur çünkü doktorlar genelde en kötü senaryoya hazırlar demekki bir olumsuzluk yok ki kötü birşey dememiş benimde bebek yoktu kesede yarın gidecem bakalım ne diyecek içimizi ferah tutalım Rabbim ol dediyse olur
Aminnn insalllah canim insalllaaaahBende 10 gün sonra gideceğim bi an önce geçsin istiyorum ama zaman da zor geçiyor inşallah sağlıkla duyarız bebeklerimizin kalbini
Amin canim cok sukur doktor olumsuz bisey konusmadi biz iyiyiz teyzesi sen nerelerdesin bakalim dun gorunmedin hicKuzum allah korusun kendine dikkat et bisi olmaz allah yardimcin olsun meleğini sana bagislasinnnn insalllaaah dualarimdasin rabbim saglicakla kucaklarimiza aldgimiz günleri gostersin ❤
Basiniz sagolsun mekani cennet olsun Allah geride kalanlara sabir versin35 yaşındaydı çok genç kaybettik
Bizde cok sukur iyiyizzz teyzesiiiiAmin canim cok sukur doktor olumsuz bisey konusmadi biz iyiyiz teyzesi sen nerelerdesin bakalim dun gorunmedin hic
Mekanii cennet olsunnn cok zor ya su gunler bitsin hemen☹Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....