• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizde cok sukur iyiyizzz teyzesiiii
Birazcik kafamizi dinledik yatip uyuyoruz bolbol esimde evde tadilat var evde baslicaz bakalım biraz yoğunuz arada grer yazarim yineee size merk etmeyin cok sukur iyiyiiiz❤😍😘
Ben dunden beri ilacin etkisiyle devamli uyuyorum😴😴😴

Kızlar prilam dr kullanan var mı doktor hiç bir zarari yok dedi ben bulantı için başlayacağım bu akşam. Bir de idrar yolu enfeksyonu için toz verdi 2 tane

Canim bende progestaran kullaniyorum ama agizdan almak bana daha mantikli geldi vajinadan koymak istemedim ikisininde etkisi ayniymis sadece agizdan alinca biraz uyku hali ve bas agrisi bas donmesi yapar dedi ben agizdan almayi tercih ettim hamileylen alttan fitil koymam canim cunku ilk gebeligim o fitil koyma yuzunden sonlandi akintiyla gittim fiti verdi hamile oldugumu bilmiyordum kullandim sonra bebek karnimda oldu o yuzden agizdan almaya devam edicem
Tamam canım senin tercihin. Psikolojik olmuş herhalde. Benim de ilk gebeliğimde kürtaj olduğum gün kanama başladığında bir yemek pişiriyordum o zamandan sonra ilk defa dün pişirdim aynı yemeyi ama o gün hiç aklımdan çıkmıyordu ödümm kopuyordu aynı şeyleri yaşıycam diye.

Canim bende progestaran kullaniyorum ama agizdan almak bana daha mantikli geldi vajinadan koymak istemedim ikisininde etkisi ayniymis sadece agizdan alinca biraz uyku hali ve bas agrisi bas donmesi yapar dedi ben agizdan almayi tercih ettim hamileylen alttan fitil koymam canim cunku ilk gebeligim o fitil koyma yuzunden sonlandi akintiyla gittim fiti verdi hamile oldugumu bilmiyordum kullandim sonra bebek karnimda oldu o yuzden agizdan almaya devam edicem
Sizi kontrol etmedimi nasil farketmez hamiliegi nasil bir doktor o

Kızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyor 🤢 geçmesi için napablirim?

Kac gun sürüyordu kuzum adet kanaman ?ben gittigimde doktora 5 diye gittim bana pat doye 4+3 sun dedi bende ona bagladim artik 😊
5 gün sürüyor canım. Ben geç gittim adetimi 10gün geçti. Kan vermedim direkt keseyi gördük. 2gün sonra inşallah kalp atışı için gidicez canım o zaman öğrenicem tam kaç haftalık olduğumu

5 gün sürüyor canım. Ben geç gittim adetimi 10gün geçti. Kan vermedim direkt keseyi gördük. 2gün sonra inşallah kalp atışı için gidicez canım o zaman öğrenicem tam kaç haftalık olduğumu
Bende yarin gidicem hemen hemen ayniyiz kalp atisi duyarsak etiketlerim seni😇

Soda yok ama çizi kraker var çubuk değil. Şu an onu yeme düşüncesi bile midemi bulandırıyor. :KK43:
Ayy devam ederse mecbur ilac kullancan kuzum. Bisiler yiyenler pek ilac kullanmuyor ama hic bisi yiyemezsen mecbur du bakalim tecrube yasayanlarda yazar simdi

Bir sorun yok canim sukur bu sefer doktorla daha ayrintili konusma firsati buldum kesede sorun yok sekli duzgun icindeki basincta duzgun yalniz kese disinda altta hafif bir kanaman gozukuyor tekrar olabilir korkma dedi bu arada gecen bebek gorunmemis halada gorunmuyor bu korkulacak bisey degil kese olustuktan sonra 15 gun 20 gun sonra olusabiliyormus bebek muhtemelen gec dollenme olmus cuma tekrar cagirdi ama cumada gozukmeyebilir endiselenme daha onumuzde iki hafta var dedi progestani kullanmaya devam et icersen yan etkisi yapabilir fitil olarak gunde 3 defa koy kan sulandiriciyada devam et dedii bende fitil olarak kullanmak istemiyorum dedim ozaman agizdan al 3 defa dedi yani boyle korkulacak bisey yokmus ama bebegin kesede gozukmemesi beni biraz endiselendirdi ama olmumsuz bisey soylemedi sukur
Cok şükür kötü birsey dememis daha çok erken hamilelign başı gecicek bu günler hayirlsiyla görünecek bebekler 😍

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....
Başınız sağolsun zor bir süreç Allah sabır versin

Benim de bu kafama takiliyor bu gunlerde. Ultrasonda 7w3d yaziyordu. Bu 7. Haftanin 3. Gunu demekse 6 hafta bitti 7. Haftanin 3. Gunu demek. Yani 6haft3gun. Yoksa 7hafta +3gun mu demek? Bir bilen aydinlatsin lutfen
6.hafta bitti
7.haftanin içindesin
7w+6d den sonra 8.haftaya gireceksinz

Benim de bu kafama takiliyor bu gunlerde. Ultrasonda 7w3d yaziyordu. Bu 7. Haftanin 3. Gunu demekse 6 hafta bitti 7. Haftanin 3. Gunu demek. Yani 6haft3gun. Yoksa 7hafta +3gun mu demek? Bir bilen aydinlatsin lutfen
6.hafta bitti
7.haftanin içindesin
7w+6d den sonra 8.haftaya gireceksinz

Back