• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bide beni düşün bu hesabın içinde nasıl bocalıyorum 😂 3nisanda keseyi gördüm nokta kadardı. Doktorum 3haftalık dedi ama 3.haftada kese gözükmez ki en az 4haftalık olması lazım dimi? Doktorum bu konunun üstünde çok durmadı onun için önemli olan rahmimde keseyi görmekti böylece dış gebeliği eledi. Ve ilaç yazmak için keseyi görmem şart dedi. O yüzden çok takmadı ya 3 haftalık deyip şutladı beni 😂 20 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Bence 6 haftalığız 😍

Bide beni düşün bu hesabın içinde nasıl bocalıyorum 😂 3nisanda keseyi gördüm nokta kadardı. Doktorum 3haftalık dedi ama 3.haftada kese gözükmez ki en az 4haftalık olması lazım dimi? Doktorum bu konunun üstünde çok durmadı onun için önemli olan rahmimde keseyi görmekti böylece dış gebeliği eledi. Ve ilaç yazmak için keseyi görmem şart dedi. O yüzden çok takmadı ya 3 haftalık deyip şutladı beni 😂 20 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Bence 6 haftalığız 😍
Yani 3haftalık kese nasıl görünecek bana da saçma geldi 😂 tamam 6 haftalık ol ya ikisinin ortası ideal 🥰😘 sağlıkla duyarız inşallah geçmek bilmiyordu günler

Benim de bu kafama takiliyor bu gunlerde. Ultrasonda 7w3d yaziyordu. Bu 7. Haftanin 3. Gunu demekse 6 hafta bitti 7. Haftanin 3. Gunu demek. Yani 6haft3gun. Yoksa 7hafta +3gun mu demek? Bir bilen aydinlatsin lutfen
7+3 yedinci haftanın üçüncü günü demek oluyor,yani sekizinci haftaya girmişsin. ama ultrason şimdi tam tarih veremiyor benim de geçen hafta kesem 6+6 görünürken embriyo 5+6 gözüktü fakat SAT a göre 5+5 idim 🙈😂

Ben de çıktım doktordan çok şükür kalp atışını da duyduk 6 haftalık mis tam. Çok mutlu oldum rabbim hepinize nasip etsin insallahhhh🤲🏻 bulantılarım için de bulantı bilekligi verdi ise yarıyormuş cok
Günlerimiz sizinle aynı benim de ilk randevum yarın inşallah bende duyarım 🙏🏻🥰 çok sevindim sizin adınıza

Bende şimdi yarın ki randevu saatimi belirledim çok geç ama ya nasıl sabredecem 15.45 randevu saati 14.30 başlıyor zaten ilk saatlerde dolmuş aslında ilk saatler daha iyi oluyordu ama neyse hayırlısı buymuş

Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim 30 çıktı degerim sanki hiç yasamamısım gibi Bi duygu olustu içimde oysaki oglum henüz 14 aylık 😊adetime 1 gün kala 30 iyi degil mi
Guzel canim olumlu karsilamanda cok guzel boyle olunca korkuyolar nasil olacak nasil gidecek diye aldiranlar bile oluyo Rabbimin hediyesi gelmis size farkinda olman ne guzel😊

Bende şimdi yarın ki randevu saatimi belirledim çok geç ama ya nasıl sabredecem 15.45 randevu saati 14.30 başlıyor zaten ilk saatlerde dolmuş aslında ilk saatler daha iyi oluyordu ama neyse hayırlısı buymuş
Benimkide 13.00 da kan tahlili vermek istiyodum artik sonuclar icin ne zaman gidebilirim bilmiorum cuma acik olurmi devlet hst acaba 24 nisan 🤔

Benimkide 13.00 da kan tahlili vermek istiyodum artik sonuclar icin ne zaman gidebilirim bilmiorum cuma acik olurmi devlet hst acaba 24 nisan 🤔
Şuan bi toplantı devam ediyor çıkan sonuçlara göre belli olur canım muhtemelen 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilir açıklama gelir 1 2 saate

Mesajın başını okuyup muhteşemi tıkladım çok sevindim bebeğinin kalp sesini duyduğun için. Sonra o üzücü olay 😔 duygudan duyguya girdim resmen :KK43: Allah rahmet eylesin. Çok dikkat edin eşine falan bulaşmış olabilir mi? Allah korusun.
Yok ayrı şehirlerde yaşıyoruz, amin...

Merhaba hanımlar ben kendimi kasım annesi sanıyordum sat a göre ama sanırım Aralık annesi olucam doktor adet tairhimi 2 mart olarak düzeltti ilk defa bugün gidebildim doktora bebişim 7 haftalıkmış hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız İnşallah 🤲🏼
Hg aramiza ha kasim ha aralik kardeş aylar :KK70: kalp atışı duyabildinizmi

Şuan bi toplantı devam ediyor çıkan sonuçlara göre belli olur canım muhtemelen 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilir açıklama gelir 1 2 saate
Artık internetten bakicam ilac ismide alayim doktora ole ulaşacağım gecse su zamanlar artik azicik rahatlasak😩

Hoşşş bulduk 😍 aynen kardeş aylar bakalım sürpriz yapıp kasımda pırtlayabilir abisi de 2 hafta erken geldi 😬 kalp atışını duydum bide doktor ekran da gösterdi kalbini minicik pıt pıt 😍
Ayy cok sevindim masallah masallah ♥️

Back