• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....
başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin. genç ölüm çok zor.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....
Allah rahmet eylesin...

arkadasim basin sagolsun. esin de eminim yikilmistir. ailede baska varmi gozetimde olan. esinin de uzak durmasi gerekicek cok kotu olmus

Başınız sağolsun çok zor 😔 bebeğin içinde çok sevindim kucağımıza almak nasip olur inşallah

arkadslar buarada bugun ben de kontrole gittm. bilen bilir kusmaktan klozetle kardes oldum artik. doktor metpamid hapi verdi bana. gunde 2 tane iceblrsn skinti yok dedi. bugun 1 tane ictm. nasl rahatladm. ama vicdan azabi cekiyorum ya😥

arkadslar buarada bugun ben de kontrole gittm. bilen bilir kusmaktan klozetle kardes oldum artik. doktor metpamid hapi verdi bana. gunde 2 tane iceblrsn skinti yok dedi. bugun 1 tane ictm. nasl rahatladm. ama vicdan azabi cekiyorum ya😥
Birsey olmuyor canım için rahat olsun bende aynı durumdayım metpamid beni kesmedi başka ilaca geçtik mecbur içiyoruz yoksa 9 Ay geçmez. Belirli süreden sonra bebek gelişimi acisindan da iyi değil bukadar kusmak.

başınız sag olsun canım. eşinin de senın desteğine ihtiyacı olduğu, senın de eşinin desteğine ihtiyacın oldugu zamanlar tam ama gene de bu durumun gundemde oldugu sohbetlerden kacınmaya calıs bu surecte. bebeğin için çok sevindim inşallah güzel haberler devam edecek bugun

Benimde 1 martta ama 6 haftalık gözüküyor şuan
Benim de bu kafama takiliyor bu gunlerde. Ultrasonda 7w3d yaziyordu. Bu 7. Haftanin 3. Gunu demekse 6 hafta bitti 7. Haftanin 3. Gunu demek. Yani 6haft3gun. Yoksa 7hafta +3gun mu demek? Bir bilen aydinlatsin lutfen

Mrh bende 7+3 hamileyim 13 yıllık evliyim 12 yaş oğlum 8 yaş kızım var bu üçüncü hamileliğim içimde hep üçüncü çocuk isteği vardı 8 yıl aradan sonrada rabbim nasib etti. çocuklarım çok heyecanlılar eşimde sevindi ama kaynanam duyduğundan beri etmediği olumsuz kelime brakmadı bir kız bir oğlunuz vardı zaten bu virüste ne zorunuz vardı eziyetini düşünmedinizmi şimdi bulantı çekersin böyle diye sürekli laf sokma derdinde sinirlerimi alt üst etti
Son adetiniz ne zaman baslamisti

arkadasim basin sagolsun. esin de eminim yikilmistir. ailede baska varmi gozetimde olan. esinin de uzak durmasi gerekicek cok kotu olmus
Yok çok şükür, diğerlerinin negatif çıktı, onlarla aynı şehirlerde yaşamadığımız için eşimin de tehlikelisi yok çok şükür

cok gecmis olsun canim rabbim mekanini cennet eylesin. Kronik rahatsizligi varmiydi?
Gercekten cok zor bir durum rabbim tüm sevdiklerimizi korusun.
Yoktu ancak tespitinde gec kalındı,
cok gecmis olsun canim rabbim mekanini cennet eylesin. Kronik rahatsizligi varmiydi?
Gercekten cok zor bir durum rabbim tüm sevdiklerimizi korusun.
Yoktu ancak ancak hastaneye gidilmekte geç kalınmış, bildiğimiz sadece çok sigara içiyordu
Etkilenmemeye calis canim stres üzüntü en buyuk dusmanimiz
Evet inşaallah, kalp atışları bugün bize moral verdi , önceki gebeliğimde ikizlerimi kaybetmiştim gelişimleri durmuştu bir de onun tedirginliği de var üzerimde, o yüzden maneviyata sığınıp, guzel gunler düşlemek çok önemli...

Mesajın başını okuyup muhteşemi tıkladım çok sevindim bebeğinin kalp sesini duyduğun için. Sonra o üzücü olay 😔 duygudan duyguya girdim resmen :( Allah rahmet eylesin. Çok dikkat edin eşine falan bulaşmış olabilir mi? Allah korusun.

Birsey olmuyor canım için rahat olsun bende aynı durumdayım metpamid beni kesmedi başka ilaca geçtik mecbur içiyoruz yoksa 9 Ay geçmez. Belirli süreden sonra bebek gelişimi acisindan da iyi değil bukadar kusmak.
beni kesti ama simdide elim kolum kalkmio kusmaktam yorulmusum galiba durunca halim kalmadi

Back