How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de bu kafama takiliyor bu gunlerde. Ultrasonda 7w3d yaziyordu. Bu 7. Haftanin 3. Gunu demekse 6 hafta bitti 7. Haftanin 3. Gunu demek. Yani 6haft3gun. Yoksa 7hafta +3gun mu demek? Bir bilen aydinlatsin lutfen
6.hafta bitti
7.haftanin içindesin
7w+6d den sonra 8.haftaya gireceksinz

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....
Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Bebeğin için sevindim inşaallah eşine bir teselli olacaktır bebeğiniz. Rabbim sabır versin.
arkadslar buarada bugun ben de kontrole gittm. bilen bilir kusmaktan klozetle kardes oldum artik. doktor metpamid hapi verdi bana. gunde 2 tane iceblrsn skinti yok dedi. bugun 1 tane ictm. nasl rahatladm. ama vicdan azabi cekiyorum ya😥
Vicdan azabı duyacagin bir durum yok ki canım, zararlı olsa doktorun vermezdi ben de bir sürü ilaç kullanıyorum bu dönemde ama hepsi bebeğimin sağlıklı olması icin ve benim iyiliğin için.
Canim bende progestaran kullaniyorum ama agizdan almak bana daha mantikli geldi vajinadan koymak istemedim ikisininde etkisi ayniymis sadece agizdan alinca biraz uyku hali ve bas agrisi bas donmesi yapar dedi ben agizdan almayi tercih ettim hamileylen alttan fitil koymam canim cunku ilk gebeligim o fitil koyma yuzunden sonlandi akintiyla gittim fiti verdi hamile oldugumu bilmiyordum kullandim sonra bebek karnimda oldu o yuzden agizdan almaya devam edicem
Canım önceki yaşadığın olumsuz duruma üzüldüm, benim de bir kaybım oldu oncesinde ama progesteron fitil ile senin daha öncesinde kullandigin fitil birbirinden çok farklı şeyler. Ben vajinadan Progesteron jel kullaniyorum mesela ve jeli tüple vajinadan içeri sikiyorum zararlı olmuş olsa doktorlar böyle birşey kullandirmazlar asla. Progesteron fitilin yan etkisi çok az ama hap ciddi baş dönmesi ve uyku yapıyor yatmadan önce almanı tavsiye ederim.
Kızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyor 🤢 geçmesi için napablirim?
Bana çubuk kraker ve çizi iyi geliyor canım.

Adet gunu gitmistim alttan bakti erken oldugu icin anlamadi muhtemelen simdi kendi capimda kendimi korumaya aldim daha dikkatlo davraniyorum bu yuzden
Doktorlar adet gunu cagirmazlar genelde , nasibi yokmus 😔

Kızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyor 🤢 geçmesi için napablirim?
Çubuk kraker iyi geliyordu ilk zamanlar sonra onu düşününce bile kusasım geliyor artık. Ama yine en iyi birseyler yemek bastırıyor ve geçiriyor benim sürecimde gerci oda kesmiyor artık. soda beni kusturuyor.ilac sadece kesiyor beni 😔 yeşil elmada iyi diye duymuştum ama

Tam akşam yemeğim olan haşlanmış patateslerimi yerken mesajları okuyordum 🙈😂 benim 2 gündür yediklerim peynirli tost ve haşlanmış patates. Hiç kusmadım ama her şey kokuyor. Normalde de koku hassasiyeti olan bir insandım şuan herşeyin kokusu x10 geliyor. O kokuyla iştahta gitti bu ikisi kokmuyor allahtan ❤️

Prilam dr diye ilaç verdi bugün bana.ben de artık dayanamadım.butun gün cekiyordum. Hiç bir zarari yokmuş sadece gebeler için. Içinde b6 falan var.bu gece başlıyorum icmeye

Kızlar biz şimdi eve girdik. Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimin. Gözyaşlarımı tutamadım. Yarın kalp atışı için gidecek tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Mutluluktan ağlayın sizler de inşallah 🙏 🙏
Allahim mucizeeee ya insalllaaah saglicaklaa bizde duyariz❤😍🤲🏻

Gerçekten mi bir var dediler bir yok yalan haber... Benimde cuma günü randevum vardı
Şuan açıklama yapıyir canım basbakan sokağa çıkma kesinleşti ama randevunu bilemiycem doktorun çalışıyorsa gidebilirsin sonuçta hastanelere gidenlere birşey demiyorlar randevu evrakini gösterdikten sonra

Kızlar prilam dr kullanan var mı doktor hiç bir zarari yok dedi ben bulantı için başlayacağım bu akşam. Bir de idrar yolu enfeksyonu için toz verdi 2 tane
Idrar yolu için bende tek dozluk bir ilaç kullandim canım doktorun ne dedi sana sonuçların nasıldı ben bu konuda biraz tedirgin oldum 🤔🤔

Kızlar biz şimdi eve girdik. Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimin. Gözyaşlarımı tutamadım. Yarın kalp atışı için gidecek tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Mutluluktan ağlayın sizler de inşallah 🙏 🙏
Canım benim inşallah ya nasıl duygulandırdın beni ❤️ Rabbim kucağımıza almak nasip etsin

Back