Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide ekleyin sali gununeBenimde 2. Randevum salı günü salı günü gidecek 3 kişi varız sanırım inşallah güzel haberlerle geliriz
dimi ilerde musait zamanda dewlete giderim yaCanim ben bunlarin hepsini yaptırdım ama 150 tl falan tutmuştu one 576 tl yaaa yazik gunah devlet hastaneside yapar canim
Ne diye canimmmAy kizlar birisi konu açmış cok güldüm baksaniza bi
Benide ekleyin sali gununuüeBenimde 2. Randevum salı günü salı günü gidecek 3 kişi varız sanırım inşallah güzel haberlerle geliriz
Bence hemen yaptır o testleri ni.doktoruna goster canim beklemedimi ilerde musait zamanda dewlete giderim ya
Umarim her kes hamile kalirda bilmem ne uzun adıNe diye canimmm
Bakiyorm canimUmarim her kes hamile kalirda bilmem ne uzun adı
Bak bak bu kadar da olmaz ya bende kendimi endiseli bilirdimBakiyorm canim
Basak ile yaylar acayip uyumsuzdur simdiden kolay gelsinben de ayniyim ve basak burcuyum normalde bole seylere cok takarim evin bu hali cok canimi skiyo
Aynen benimde öyle oldu ama ilişkiyi yasakladı. Ayrıca vajinal ultrasonda azcık ucundan giriyor 2sm kadar.Alttan bakıldığında düşünüldüğü kadar içeri girmiyor böyle bir risk yok. Eşle ilişkideki kadar bile girmiyor. Böyle bir risk olsa doktor istemez alttan muayeneyi canım. Benim ilk muayenem alttan yapıldı ama eşimle birlikte olmamı yasakladı mesela.
Bende basagim kuzenim yay aslinda iyi anlasirizBasak ile yaylar acayip uyumsuzdur simdiden kolay gelsin
Yok abiii toybe estgflllaaah bizde endise falan yokmustu abartmismi sakami yapıyor toybe yarabbim ben şokBak bak bu kadar da olmaz ya bende kendimi endiseli bilirdim
Kiz gel konu var InşaAllah herkes hamile kalirda gibi adıAynen benimde öyle oldu ama ilişkiyi yasakladı. Ayrıca vajinal ultrasonda azcık ucundan giriyor 2sm kadar.
Kiz diyolarki bu kocasina hamilelik haberini karnina kurdele takarak vermisYok abiii toybe estgflllaaah bizde endise falan yokmustu abartmismi sakami yapıyor toybe yarabbim ben şok
Bende 2ayrı uni sandim. Gence devlet unisi mi okudun yoksa bakü'de mi?2si bir de okuna biliyor ben tarih sevmem cografya için sectim ama ikisi bir olan daha iyi olur dusundum
Gence calisiyormusun senBende 2ayrı uni sandim. Gence devlet unisi mi okudun yoksa bakü'de mi?
Uçarak geliyorum benden konu kaçmazKiz gel konu var InşaAllah herkes hamile kalirda gibi adı
Onu ben okuduydum çooook trajikomik bi olay. Dediyin konuya bakiim onu gelip anlatcam sizeKiz diyolarki bu kocasina hamilelik haberini karnina kurdele takarak vermis