• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de iştahım kapandı. Hicbir şey yiyesim yok. Tatlı şeyler tiksindiriyor. 🙄 bir de canlı derslerimiz başladı. Ders veriyorum 2 saat bilgisayarda. Ev işleri falan derken. neyse böyle daha hızlı geçer diğer kontrole kadar günler. Allah hepimize güç versin ne diyim 🙈🙈

Kızlar hastaneden geliyorum hamdolsun kalp atışımız görüldü haftasıyla uyumlu dendi hiçbir kağıt verilmedi ama😕
Hadi gozun aydin :)))Işteyin mutlaka bir dahakine. Vermezlerse ekranın fotosunu çekin. Benim telefonuma kadar gönderiyor doktorum. Siz de isteyin

ben de ayniyim ve basak burcuyum normalde bole seylere cok takarim evin bu hali cok canimi skiyo
Ben de aynıyım yaa. Elektrikli süpürge bile açma dedi doktorum. Bide bahçeli evdeyim bi hafta temizlemesen karınca oluyor. O yüzden canım çok sıkkın. Yardımcımız vardı karantinadan dolayı gelemiyor. Yemek dışında İş yapmıyorum ama evin bu hali canımı çok sıkıyor. Dün eşim elektrikli süpürgeyle bir odayı süpürdü. Ama tam temizlenmedi malum. Yine var küçük karıncalar. Şu kahrolası virüs ortadan kalksa da millet yaşantısına dönse ya

Ben de aynıyım yaa. Elektrikli süpürge bile açma dedi doktorum. Bide bahçeli evdeyim bi hafta temizlemesen karınca oluyor. O yüzden canım çok sıkkın. Yardımcımız vardı karantinadan dolayı gelemiyor. Yemek dışında İş yapmıyorum ama evin bu hali canımı çok sıkıyor. Dün eşim elektrikli süpürgeyle bir odayı süpürdü. Ama tam temizlenmedi malum. Yine var küçük karıncalar. Şu kahrolası virüs ortadan kalksa da millet yaşantısına dönse ya
Elektrik süpürgesi neden açma dedi Doktor un? Ben amerikadan kendi kendine süpüren robot almıştım. Odaya kapatıyorum onu. Her yeri süpürüyor 🙈🙈 muadilleri var internette. Aşırı kolaylık

Elektrik süpürgesi neden açma dedi Doktor un? Ben amerikadan kendi kendine süpüren robot almıştım. Odaya kapatıyorum onu. Her yeri süpürüyor 🙈🙈 muadilleri var internette. Aşırı kolaylık
Çok zekice. Bu durumda çok iyi olurdu. Doktorum çok üstüme titriyor uzun zamandır hamile kalamıyordum bi kere kaldım gelişimini durdurdu, sonrasında tüp bebek bile tutmadı( o zamanlar doktorum şimdiki değildi) ona başımdan geçenleri anlattım tatlı bir kadın şevkat gösteriyor hep. Her aradığımda hangi durumda olduğu farketmez hemen açıyor marketteyim kızım çok acil değilse ben seni arayım diyor mesela.
Bir sonraki muayeneye gelene kadar evde hiçbir iş yapma dedi. Düşük riskim yok çok şükür amq ekstra dikkat et diyor yat dinlen sadece diyor.

kizlar bende gittim bu sabah doktira 6 hafta 2 gunlukmus cok kucuk deyip durdu herangi bi sikinti olur mu ya kalp atisida war ama cok kucuk oldugu icin duyulmadi baj simdi endise ettim cok kucuk cok kucuk dedi habire bi sorun olur mu ya

Ben bugün hiç iyi degilim,çok halsizim kafam kalkmıyor yastiktan. Sabah zorla birşeyler yedim , ağzımın tadı çok kötü, canım hiç birşey istemiyor, herşey kokuyor. Hiç iş yapmadım, bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım o kadar 😣

Benimde beta 7 katına çıkması gerekirken 5.5 katına çıkmış bende 5+5 günlük şuan ama herhangi bir ağrım ya da kanamam yok kalp atışını dinlemeye gideceğim günü bekliyorum geçmiyor bir türlü daha 1 haftadan fazla var 😔
sabret canim gecicek gunler betanin cok fazla bi onemi yok bence ya

bide bi suru test istedi doktor fiyati 576 liraymis testlerin wszgectim yaptirmadim dewletin aciline gitsem bu testleri acilde yaptirabilir miyim

Merhabalar canım benim de beta çok yavaş yükseliyor adet günümü bilmiyorum önce doktor dış gebelikten supheleniyordu hatta çok yüksek ihtimal diyordu şimdi kese göründü 4mm di 2 gün sonra 6mm olmuş ama kesenin görüntüsü düzensiz dedi yani büyük ihtimal bu sağlıksız bir gebelik dedi kanamam da var önce kahverengiydi şimdi pembe ama hiç ağrım yok. Sen düşükten sonra hemen doktora mi gittin düşükten sonra illa kürtaj yapıyorlar mı
kanaman kirmizi olmadigi surece tehlike yok dusugu gece yapmistim banyoya tuwaletimi yapiyodum beyaz bi parca dusmustu sancim kesilmisti ama kanama dewam edioydu parca kalmis denildi sabahta gittim doktora hemen kurtaja almislardi zor bi surec rabbim dusmankma yasatmasin o psikolojiyi

bide bi suru test istedi doktor fiyati 576 liraymis testlerin wszgectim yaptirmadim dewletin aciline gitsem bu testleri acilde yaptirabilir miyim
Hangi testleri istedi canım bende de istedi bir sürü test ben sağlık ocağında yaptırdım rubella CVR diye testler var mi

Merhabalar kızlar ben birsuru test yaptırdım rubella igg pozitif ve CMV igg pozitif cıktı bunlar daha önceden geçirip bağışıklık kazandığımı mi gösteriyor yoksa başka birşey mi bu konuda bilgi sahibi olan var mi acaba bugün doktoruma mail attım sonuçlarımı yarın dönüş yapacak ama ben meraktan ölüyorum 🙄🙄

Merhabalar kızlar ben birsuru test yaptırdım rubella igg pozitif ve CMV igg pozitif cıktı bunlar daha önceden geçirip bağışıklık kazandığımı mi gösteriyor yoksa başka birşey mi bu konuda bilgi sahibi olan var mi acaba bugün doktoruma mail attım sonuçlarımı yarın dönüş yapacak ama ben meraktan ölüyorum 🙄🙄
Rubella IgG'nin pozitif olması, o kişinin kızamıkçığa karşı bağışıklığının olduğunu gösterir. İnternette bu şekilde yazıyor canım ama sen doktorunun cevabını bekle, endişe edecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Back