- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Canım ben 5+3 üm ben de de yok hiç biri hatta ara ara batmalar olurdu şuan o da yok sen de batma var mi ? :)Kızlar burda yazılanları okudukça kafama takılıyor. Ben de ne bir bulantı ne bir mide yanması, iştahsızlık ya da bel göğüs ağrısı hiç bir şey yok. Sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar. Göğüslerimde doldunluk hissi o kadar. Sizce normal mi. 6+1 oldum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Gözün aydın canım.6+2 ise küçüktür telaş yapma.Endişe edecek bir durum olsa doktorlar çat çat söylüyor zaten.kizlar bende gittim bu sabah doktira 6 hafta 2 gunlukmus cok kucuk deyip durdu herangi bi sikinti olur mu ya kalp atisida war ama cok kucuk oldugu icin duyulmadi baj simdi endise ettim cok kucuk cok kucuk dedi habire bi sorun olur mu ya
Bende öyle okudum inşallah da öyledir zaten şuan geçirdiğimi hissettirecek bir belirtim yok anlamadığım doktor bunları neden bu kadar erken istediRubella IgG'nin pozitif olması, o kişinin kızamıkçığa karşı bağışıklığının olduğunu gösterir. İnternette bu şekilde yazıyor canım ama sen doktorunun cevabını bekle, endişe edecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Afiyet olsun canimInşallah canım sizinle konuştuktan sonra gittim 2 portakal yedim ceviz aldım yanıma şimdi inşallah onuda yiyim
Canım benim rubella negatif çıkmıştı doktorum kızamıkçık geçirmemişsin dikkat et kızamıkçık olanlara yaklaşma sakın dedi. Yani negatif olması bu hastalığı daha önce geçirmediğim için bağışıklığım yokmuşMerhabalar kızlar ben birsuru test yaptırdım rubella igg pozitif ve CMV igg pozitif cıktı bunlar daha önceden geçirip bağışıklık kazandığımı mi gösteriyor yoksa başka birşey mi bu konuda bilgi sahibi olan var mi acaba bugün doktoruma mail attım sonuçlarımı yarın dönüş yapacak ama ben meraktan ölüyorum
ama normalde 7+0 di haftasi bi sorun yoktur dimi yaGözün aydın canım.6+2 ise küçüktür telaş yapma.Endişe edecek bir durum olsa doktorlar çat çat söylüyor zaten.
Geç döllenme olmuştur canım okuduklarım kdarıyla zamanla farkı kapatıyorlarmış zaten :)ama normalde 7+0 di haftasi bi sorun yoktur dimi ya
kizlar bende gittim bu sabah doktira 6 hafta 2 gunlukmus cok kucuk deyip durdu herangi bi sikinti olur mu ya kalp atisida war ama cok kucuk oldugu icin duyulmadi baj simdi endise ettim cok kucuk cok kucuk dedi habire bi sorun olur mu ya
Sakın sakn kınadığınz başınıza geliyor biz ilk evlendigimizde çocukları olan arkadaşlarımızla görüştüğümüz de eşim çocugun ağlamasına sinir olurdu söylenirdi benim oğlum da aynısı oldu durduk yere ağlardı sonra anldikki kimseyi hiçbir şeyi kinamiyacaksin eşimde akillandiBen bide varya kınadğımı yaşıyorum hep kzıardım çocuğu olup kendini salan insanlara. Al başıma geldi
Maşallah canım. Ben bişey göremedim gerçi. Çok kalitesiz mi çekilmiş yoksa sen mi çektiğinde ışık olmuş. Sadece bembeyaz görüyorum orayı. Gözün aydın canım yine de. Sağ salim kucağına alırsın inşallah endişelenme boşunabu benim kuzum masallah deyin teyzeleriiiii
Hayırlı olsun canm gözünüz aydın bu zaman da sizin için çok güzel bir haber olmuş sağlıcakla doğsun inşallahMerhaba kizlarr
Ben de Aralık annesi olucam inşallah ❤
Adım Nazli, 29 yaşındayım. Bebeğimin beklenen doğum tarihi 21 Aralık. Daha çok yeni 4+2'deyim. 69 kilo ile hamile kaldım. İlk çocuğum olacak inşallah. 6 senedir bekliyoruz, olmadı. Normal olması çok zor demisti doktor. Biz de bıraktık 2 senedir falan hiç gitmedik doktora. Bu ay kendiliğinden geldi, bizi çok şaşırttı ve mutlu etti mercimek
brnbrr beni de ekler misin listeye?
Teşekkür ederim canım artık kendimi zorlayıp yiyeceğim yoksa olmaz öyle beslenmedenAfiyet olsun canim
Bende aynı kusma yok ama bulantı hissi halsizlik var ve çocuğum var yemek yapmak zorundayımyok canım gecen hafta yemek yapabiliyordum en azından ama bu hafta yemek yapamıyorum kokudan, kusma falan yok bende ama bulantı ve yanma günlük hayatımı etkileyecek düzeyde.
Merhaba kizlarr
Ben de Aralık annesi olucam inşallah ❤
Adım Nazli, 29 yaşındayım. Bebeğimin beklenen doğum tarihi 21 Aralık. Daha çok yeni 4+2'deyim. 69 kilo ile hamile kaldım. İlk çocuğum olacak inşallah. 6 senedir bekliyoruz, olmadı. Normal olması çok zor demisti doktor. Biz de bıraktık 2 senedir falan hiç gitmedik doktora. Bu ay kendiliğinden geldi, bizi çok şaşırttı ve mutlu etti mercimek
brnbrr beni de ekler misin listeye?
Hmm anladım canım hiç sormadım anneme de geçirdim mi geçirmedim mi hatırlamıyorum da neyse pozitif olması güzel o zaman en azından tekrar geçirme şansım yokCanım benim rubella negatif çıkmıştı doktorum kızamıkçık geçirmemişsin dikkat et kızamıkçık olanlara yaklaşma sakın dedi. Yani negatif olması bu hastalığı daha önce geçirmediğim için bağışıklığım yokmuş
Aminnn canım hepimizin ki inşallahHayırlı olsun canm gözünüz aydın bu zaman da sizin için çok güzel bir haber olmuş sağlıcakla doğsun inşallah ☺☺
Yaaa seninki de çok güzel tam zamanında gelmişHoşgeldin canım. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin sağ salim kucağına alırsınne güzel ya mucize olmuş benim tüp bebek tutmadı 2.transfer için adetimi bekliyordum ki gelmedi bebeğim gelmiş meğersem . Rabbim bizim için en hayırlısını biliyor işte
valla bikere gittm. 5 haftalikttim orda da sormadm hic bilmiyordum. bi sonraki randevum 1 hafta sonfaSenin ultrason satla uygun mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?