2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben 5+3 üm ben de de yok hiç biri hatta ara ara batmalar olurdu şuan o da yok sen de batma var mi ? :)

kizlar bende gittim bu sabah doktira 6 hafta 2 gunlukmus cok kucuk deyip durdu herangi bi sikinti olur mu ya kalp atisida war ama cok kucuk oldugu icin duyulmadi baj simdi endise ettim cok kucuk cok kucuk dedi habire bi sorun olur mu ya
Gözün aydın canım.6+2 ise küçüktür telaş yapma.Endişe edecek bir durum olsa doktorlar çat çat söylüyor zaten.

Bende öyle okudum inşallah da öyledir zaten şuan geçirdiğimi hissettirecek bir belirtim yok anlamadığım doktor bunları neden bu kadar erken istedi

Canım benim rubella negatif çıkmıştı doktorum kızamıkçık geçirmemişsin dikkat et kızamıkçık olanlara yaklaşma sakın dedi. Yani negatif olması bu hastalığı daha önce geçirmediğim için bağışıklığım yokmuş

Vlla benim de iştah gitti. Sabah bulantılarım var. Halsizlik var. Karnım aç acıkıyorum. Ama canım hiç bir şey almiyo ya ne olacak böyle şu içiyordum 3 4 litre onu da icemiyorum

kizlar bende gittim bu sabah doktira 6 hafta 2 gunlukmus cok kucuk deyip durdu herangi bi sikinti olur mu ya kalp atisida war ama cok kucuk oldugu icin duyulmadi baj simdi endise ettim cok kucuk cok kucuk dedi habire bi sorun olur mu ya

Çok küçük olması haftasına göre normal bence. Ultrason fotosu verdi mi bi baksaydık.
Kalp atışını da duydun kendisini de gördün bence endişe etme

Merhaba kizlarr
Ben de Aralık annesi olucam inşallah
Adım Nazli, 29 yaşındayım. Bebeğimin beklenen doğum tarihi 21 Aralık. Daha çok yeni 4+2'deyim. 69 kilo ile hamile kaldım. İlk çocuğum olacak inşallah. 6 senedir bekliyoruz, olmadı. Normal olması çok zor demisti doktor. Biz de bıraktık 2 senedir falan hiç gitmedik doktora. Bu ay kendiliğinden geldi, bizi çok şaşırttı ve mutlu etti mercimek
brnbrr beni de ekler misin listeye?

Ben bide varya kınadğımı yaşıyorum hep kzıardım çocuğu olup kendini salan insanlara. Al başıma geldi
Sakın sakn kınadığınz başınıza geliyor biz ilk evlendigimizde çocukları olan arkadaşlarımızla görüştüğümüz de eşim çocugun ağlamasına sinir olurdu söylenirdi benim oğlum da aynısı oldu durduk yere ağlardı sonra anldikki kimseyi hiçbir şeyi kinamiyacaksin eşimde akillandi

bu benim kuzum masallah deyin teyzeleriiiii
Maşallah canım. Ben bişey göremedim gerçi. Çok kalitesiz mi çekilmiş yoksa sen mi çektiğinde ışık olmuş. Sadece bembeyaz görüyorum orayı. Gözün aydın canım yine de. Sağ salim kucağına alırsın inşallah endişelenme boşuna

Hayırlı olsun canm gözünüz aydın bu zaman da sizin için çok güzel bir haber olmuş sağlıcakla doğsun inşallah

yok canım gecen hafta yemek yapabiliyordum en azından ama bu hafta yemek yapamıyorum kokudan, kusma falan yok bende ama bulantı ve yanma günlük hayatımı etkileyecek düzeyde.
Bende aynı kusma yok ama bulantı hissi halsizlik var ve çocuğum var yemek yapmak zorundayım

Hoşgeldin canım. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin sağ salim kucağına alırsın ne güzel ya mucize olmuş benim tüp bebek tutmadı 2.transfer için adetimi bekliyordum ki gelmedi bebeğim gelmiş meğersem . Rabbim bizim için en hayırlısını biliyor işte

Hmm anladım canım hiç sormadım anneme de geçirdim mi geçirmedim mi hatırlamıyorum da neyse pozitif olması güzel o zaman en azından tekrar geçirme şansım yok Yarın maile dönüş bekliyorum umarım düşündüğümüz gibidir canım

Hayırlı olsun canm gözünüz aydın bu zaman da sizin için çok güzel bir haber olmuş sağlıcakla doğsun inşallah ☺☺
Aminnn canım hepimizin ki inşallah
Yaaa seninki de çok güzel tam zamanında gelmiş Biz de normal olma ihtimalini silmistik aklımızdan. Sorana tüp bebek ivin bekliyoruz diyorduk. Regl olmayınca ne de olsa hamile değilimdir ama aklımdan ihtimali gitsin de rahatliyim diye test yaptım anında çıktı ikinci çizgi. Testin başında yarım saat ağladım inanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…