• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar burda yazılanları okudukça kafama takılıyor. Ben de ne bir bulantı ne bir mide yanması, iştahsızlık ya da bel göğüs ağrısı hiç bir şey yok. Sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar. Göğüslerimde doldunluk hissi o kadar. Sizce normal mi. 6+1 oldum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
MERHABA BENDE COK KOTU DEGILIM sabahları mıden bulanıyor hafıf ama hıc bulanmasın daha iyi ınanın ılk gebelık mı bılmıyorum mıde bulantısı cok kotu bırsey ıns bulantısız bır hamılelık gecırırız ıcınızı ferah tutun

Ben bugun cay bardagiyla kefir ictim sade onceden tadi kotu gelirdi ama nedense tadi guzel geldi tiksinene kadar icmeyi dusunuyorum cunku faydasi cok hem kabizlik icin hemde bebisin bagisikligini guclendiriyormus

Ben bugun cay bardagiyla kefir ictim sade onceden tadi kotu gelirdi ama nedense tadi guzel geldi tiksinene kadar icmeyi dusunuyorum cunku faydasi cok hem kabizlik icin hemde bebisin bagisikligini guclendiriyormus
bende arkadasımdan duymustum bırde o kendı yapıyor bende denesem ıcermıyım bılmıyorum mıdem hassas tatlı seylerı cnm hıc ıstemıyor ferah seyler yıyorum dun fırına elma dılımı yapıp sadece tuzlayıp patatess attım hem mıdemı tuttu hem rahat yedım aklınız da olsun bıraz karbonhıdrat lı gıdalar tercıh edıcez proteın daha cok mıde bulandırıyor

Ben de kefir içemiyorum ya aslında çok faydalı ama içemiyorum

Kızlar burda yazılanları okudukça kafama takılıyor. Ben de ne bir bulantı ne bir mide yanması, iştahsızlık ya da bel göğüs ağrısı hiç bir şey yok. Sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar. Göğüslerimde doldunluk hissi o kadar. Sizce normal mi. 6+1 oldum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Benim de bulantım yok. Gogus disinda agrim sizim yok. Bir tek oksurugum var o da mevsimsel alerji oldugu icin. Ben de 5+4 üm. Doktor bulanmayadabilir dedi. Biraz iştahım kesildi eskiye göre sadece. O da gebelikle mo alakalı bilmem...rahat ol sen :)

bende arkadasımdan duymustum bırde o kendı yapıyor bende denesem ıcermıyım bılmıyorum mıdem hassas tatlı seylerı cnm hıc ıstemıyor ferah seyler yıyorum dun fırına elma dılımı yapıp sadece tuzlayıp patatess attım hem mıdemı tuttu hem rahat yedım aklınız da olsun bıraz karbonhıdrat lı gıdalar tercıh edıcez proteın daha cok mıde bulandırıyor
Bende kendum yapiyordum kizim icin ama yazin tatildeyken buzluga kiymadigim icin olmus mayam yok hazir aliyorum sade olani bugun denedim ve hosuma gitti normalde tatliyi cok severdim ama bu ara tatli midemi agritiyor daha cok eksi ve tuzlu seyler rahatlatiyor sade olan boyle hafif bi mayhos bence dene icersin sende

Ya kızlar ben iş yapamiyorum bulantidan yemek de yapamıyorum doğru düzgün işleri eşim yapıyor ama malumunuz her yer berbat. Midesi bulanip da evini de tertipli düzenli tutan var mı aranizda

Ya kızlar ben iş yapamiyorum bulantidan yemek de yapamıyorum doğru düzgün işleri eşim yapıyor ama malumunuz her yer berbat. Midesi bulanip da evini de tertipli düzenli tutan var mı aranizda
Ya benim o kadar ağır değil zorda olsa yemek yapıyorum ki zaten mecburum benim evde kızım da var onunlada ilgilenmem gerekiyor ama yemek yemek bir işkence resmen çay içemiyorum turkkahvesini çok severdim içmekte zorlaniyorum

ben de ayniyim ve basak burcuyum normalde bole seylere cok takarim evin bu hali cok canimi skiyo

yok canım gecen hafta yemek yapabiliyordum en azından ama bu hafta yemek yapamıyorum kokudan, kusma falan yok bende ama bulantı ve yanma günlük hayatımı etkileyecek düzeyde.

yok canım gecen hafta yemek yapabiliyordum en azından ama bu hafta yemek yapamıyorum kokudan, kusma falan yok bende ama bulantı ve yanma günlük hayatımı etkileyecek düzeyde.
Aynen canım bende de henüz kusma olmadı ama bulantı ve yanma beni benden alıyor. Ben mi çok dayaniksizim diyorum acaba bu halde iş yapabiliyor musunuz.bu kokulari fazla alma çok fenaymis

Ya benim o kadar ağır değil zorda olsa yemek yapıyorum ki zaten mecburum benim evde kızım da var onunlada ilgilenmem gerekiyor ama yemek yemek bir işkence resmen çay içemiyorum turkkahvesini çok severdim içmekte zorlaniyorum
Benim de oğlan var evde onla da ilgilenemiyorum yazık kendi halinde dönüp duruyor.uzuluyorum valla geçen hafta böyle değildim

ben diş gebelik yasadim hamile oldugunu ogrendigimde hcg yaptirmistim cok cok az degerler yukseliyodu 6 haftalikti gozukmuyodu ultrasonda we kipkirmizi hic durmayan bi kanamam wardi asiri kendimden gecicek kadar sancilar wuruyodu tuwalete gittim beyaz bi parca dustu sanci kesildi kanama dewam ediyodu kurtaj oldum hepsi gecti sendwki dış gebelik midir bilemeyiz ama bikac doktora daha sor
Merhabalar canım benim de beta çok yavaş yükseliyor adet günümü bilmiyorum önce doktor dış gebelikten supheleniyordu hatta çok yüksek ihtimal diyordu şimdi kese göründü 4mm di 2 gün sonra 6mm olmuş ama kesenin görüntüsü düzensiz dedi yani büyük ihtimal bu sağlıksız bir gebelik dedi kanamam da var önce kahverengiydi şimdi pembe ama hiç ağrım yok. Sen düşükten sonra hemen doktora mi gittin düşükten sonra illa kürtaj yapıyorlar mı

Back