2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amin Amin Amin canim hic bir annenin karnida kucagida bos kalmasin sen bide dogunca gor neler degisiyor sende her yaptigi seye mutlu oliyorsun ben kizim kokusuna hala asigim
Ohh ohh hep gulelim canim yyuzumuzden gulucuk kalbimizden dua eksik olmasin bu zamanlarda en ihtiyacimiz olan sey dua Allahim gunahlarimizi affetsin
Amin canimm o gunleride görürüz insallaah allahin izniyle❤❤❤

Ya dün sağlık ocağında folat 20 çıkmış benimki aile hekimi de düzgün ilacını kullan dedi Bi tane kadın doğuma da sordum kullanmaya devam et dedi
Canım benim de folat 16 çıkmış bana da kullan dedi sağlık ocağı bakalım kadın doğum ne diyecek ama sanki kullanmamak gerek

Günaydın anneler midem çok fena bir tek uyurken hissetmiyorum gözümü açmadan başlıyor sabah ve bütün gün dahada geçmesine çok var 4. Aya

Canım benim de folat 16 çıkmış bana da kullan dedi sağlık ocağı bakalım kadın doğum ne diyecek ama sanki kullanmamak gerek
Kendi doktoruma değil ama başka bir kadın doğum doktoruna sordum kullanmaya devam et dedi

2 gündür mide yanmasıyla uyanıyorum. Bulantı da değil direk yanma
Simdiden geçmiş olsun umarım benim gibi olmaz cok berbat birsey cidden.. Benim böyle devam ederse hastaneye gidip serum taktırmak gerekirmiş düzenli dün doktorum öyle söyledi hiç gitmek istemiyorum böyle bir zamanda ya umarım ilaçlar fayda eder

2 gündür mide yanmasıyla uyanıyorum. Bulantı da değil direk yanma
Al benden de o kadar. Açlıktan gebererek uyanırdım şimdi yanma var. Ve ara ara ani bulantı geliyor o yüzden iştahım kaçtı ya. Şu saat oldu midem hala sinyal vermedi

ilk once betadan ogrendim 300 küsürdu beta sonucu 50 50 artiyodu 6.haftamda sancilarim kanamalarim baslamisti zaten canim
Benimde beta 7 katına çıkması gerekirken 5.5 katına çıkmış bende 5+5 günlük şuan ama herhangi bir ağrım ya da kanamam yok kalp atışını dinlemeye gideceğim günü bekliyorum geçmiyor bir türlü daha 1 haftadan fazla var

İnşallah azalır zamanla senin. Evet hep derlerdi olur miden kötü diye. Ama başa gelince anlaşılıyormuş

Al benden de o kadar. Açlıktan gebererek uyanırdım şimdi yanma var. Ve ara ara ani bulantı geliyor o yüzden iştahım kaçtı ya. Şu saat oldu midem hala sinyal vermedi
Ben yedim zorla bişeyler bastırdı. Yemeye çalış az az. Sonra güzel kahvaltı yapcam

insallah hersey yolunda gider canim. Benim sali günü daha ilk kontrolüm ve günler o kadar yavas geciyor ki anlatamam. Biran önce gitsemde doktora baslasalar takip etmeye hersey yolunda mi degil mi diye diyorum.

Ben yedim zorla bişeyler bastırdı. Yemeye çalış az az. Sonra güzel kahvaltı yapcam
3saat dolapla bakıştım. Neye baksam midem kalktı. Bisküvile çay içtim. Birazdan belki yerim birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…