2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Vallaa sigara paketini.aldim elime.içine baktim ah dedim suan yicem sigarayida seni icmicem baay bay dedim 13 gundur agzima surmedim saka gbi kaç yildir icen ben bianda biraktim valla helal bizeee be
Valla canim bende ayni durumdayim esim icersen ic dedi bende sasirdim nasil olsa tiksinirsin canin bidaha istemez dedi canim istesede inatla icmiycem dedim cok sukur ilk zamanki gibi aklima dusmuyor bende senelerdir icerim normal nefes darligi olsa doktor birak dese birakamam ama hersey karnimdaki melek icin onu dusunuyorum ve kararla inatla icmiyorum icmiycemde

Al bendende okdr benimki sasirdi bukdr nadil hizli biraktigim icin bende kendime inanamiyorum rabbim nelere kadir isde canim acaip istesede onu düşünüp herseyi unutuyorum allahim her isteyene bu günleri 4 gözle bekleyen kullarina tez zamanda sen nasip et mevlam

Canim bebek dondukce bulantilar oluyormuş hehrlde arkadasim bana oyle demisti senin minnak hareket ettikçe migdene vuruyor herhlde doktor bana kusmalarin başlayabilir dedii bakam nolcak
Benim doktorda dedi sarhosluk hali olur miden bulanir kusabilirsin bunlar normal endiselenme dedi biraz birbirimize alissak espiriyi patlatirdim dunya bana hep donuyor diye ama sustumkendi icimden soyledim kendim guldum anliyacagin

Benim doktorda dedi sarhosluk hali olur miden bulanir kusabilirsin bunlar normal endiselenme dedi biraz birbirimize alissak espiriyi patlatirdim dunya bana hep donuyor diye ama sustumkendi icimden soyledim kendim guldum anliyacagin
Hahahah inanki guldurdun beni yattigim yerdeee valla doktor bana dedide bisiler.ben kalp.ritmimin atisindan pekde bisi anlamadim heyecandan anlattı anlatti doktorcum daaa isde ben.kendimde bile degildim allahim.kalp.atisinda herhlde bayiliriz

Neyse aralik 2020 guzel anneleri
Ben yatiyorum artik sabah görürsek uzere allaha emanet olun kendinize iyi bakin gunler sular selleer gbi gecsin

Amin Amin Amin canim hic bir annenin karnida kucagida bos kalmasin sen bide dogunca gor neler degisiyor sende her yaptigi seye mutlu oliyorsun ben kizim kokusuna hala asigim

Hahahah inanki guldurdun beni yattigim yerdeee valla doktor bana dedide bisiler.ben kalp.ritmimin atisindan pekde bisi anlamadim heyecandan anlattı anlatti doktorcum daaa isde ben.kendimde bile degildim allahim.kalp.atisinda herhlde bayiliriz
Ohh ohh hep gulelim canim yyuzumuzden gulucuk kalbimizden dua eksik olmasin bu zamanlarda en ihtiyacimiz olan sey dua Allahim gunahlarimizi affetsin

Bende sutumu ictim yatiyorum ruyanizda meleklerinizi gorursunuz umarim gideyim minik mercimegimle konusayim biraz bugun kosturmadan sohbet edemedim mercimegimle ozledim hepiniz opuldunuz sabah gorusmek uzere Allaha emanet olun sizde meleklerinizde

Tadi cok kotu ya

Bende ole dusunuyorum eger doktorunuza guveniyosaniz cok fazla stres yapmayin. Emin oln yavas yavas bizim enerjilerimize hissetmeye baslayacaklar pozitif olun

Kalp atislarini duyan annisler nabizdan hissedebiliyomusunuz yavrunuzun kalp atisini önceden ordan bakilirdi kalp atisina bebislerin bi deneyin bakalim

Kalp atislarini duyan annisler nabizdan hissedebiliyomusunuz yavrunuzun kalp atisini önceden ordan bakilirdi kalp atisina bebislerin bi deneyin bakalim
Çok ilginç , ilk kez duyuyorum bunu. Peki nasıl bakılıyor acaba?

Çok haklısınız benim doktorum ilk doğum da doktorum ben dahil 5 arkadasim daha gitti ve gidiyor çok çok ilgili son dakika ya kadar ilgilenen bı doktor

Evet oyle bi agrim yok hic bi lekelenme falan yasamadim
ben diş gebelik yasadim hamile oldugunu ogrendigimde hcg yaptirmistim cok cok az degerler yukseliyodu 6 haftalikti gozukmuyodu ultrasonda we kipkirmizi hic durmayan bi kanamam wardi asiri kendimden gecicek kadar sancilar wuruyodu tuwalete gittim beyaz bi parca dustu sanci kesildi kanama dewam ediyodu kurtaj oldum hepsi gecti sendwki dış gebelik midir bilemeyiz ama bikac doktora daha sor

bekle bakalim ya umitsizlige dusme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…