2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
insallah hersey yolunda gider canim. Benim sali günü daha ilk kontrolüm ve günler o kadar yavas geciyor ki anlatamam. Biran önce gitsemde doktora baslasalar takip etmeye hersey yolunda mi degil mi diye diyorum.
Bi aklım kalk özele git diyor Bi aklımda daha kalp atışı duyulmaz bebek de gözükmez neye gideyim diyor dünden beri düşünmekten beynim döndü ne olacak ne bitecek diye

Bi aklım kalk özele git diyor Bi aklımda daha kalp atışı duyulmaz bebek de gözükmez neye gideyim diyor dünden beri düşünmekten beynim döndü ne olacak ne bitecek diye

inanirim lütfen pozitif olmaya calis ve dua et. Iyi düsün iyi seyler olsun. Elimizden baska birsey gelmiyor. Benimde sag kasigimda ara ara batmalar hafif sancilasma oluyor. Korkuyorum bende acaba dis gebelik mi var diye internette o kadar seyler okudum ki, iki gündür ara ara panik anlari yasiyorum. Sonra yine sakinlesiyorum.

Kızlar burda yazılanları okudukça kafama takılıyor. Ben de ne bir bulantı ne bir mide yanması, iştahsızlık ya da bel göğüs ağrısı hiç bir şey yok. Sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar. Göğüslerimde doldunluk hissi o kadar. Sizce normal mi. 6+1 oldum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Bende öyleyim canım bünyeden bünye değişiyor korkulacak bir şey yok bence

Oğlumda hic birşey hisstemedim sadece adet olacagim haftadan vir hafta öncesinde asiri midem agridi gaz yapmis.. ama ne gunum gecince ne daha sonra birşey ağrı bile yaşamamıştım. Ama şimdi cok bulantim geve gündüz hemde... arada ağrım oluyor ve patliyorum sistim...

Kızlar merhaba eğer hesaplamaların doğruysa bende Aralık ayında doğum yapacağım inşallah tabi bir sorun çıkmazsa pazartesi doktora gittiğimde ultrasonda bile gözükmedi ama kan pozitif çıktı salı tekrar gidicem zaman geçmiyor ve bende de sadece kasık ağrısı var belirti yok aklıma kötü kötü şeyler geliyoo

Bende ara ara ani bulantilar oluyor ama karnim sanki sis gibi geldi bana da ondan biraz panik yaptim galiba. Ilk Gebelik olunca ve daha kimseye demeyince akilda sorular kaliyor

kacinci haftadasin canim? aklina kötü kötü seyler getirmemeye calis insallah birsey olmayacak. Bende böyle kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Dün dis gebelik hakkinda o kadar seyler okudum ki, kalbim küt küt atmaya basladi bi korku basti beni. Iste bu bebegine de iyi gelmeye bilir. Duani et ve kendi vucudunu dinle. uykun mu var uyu, dinlen. Kafani baska seylere vermeye calis. Bende simdi ofisdeyim ama eve gelince ister istemez yine belirtiler ariyorum. Kendini oyaliyacak birseyler bul, doktora gidene kadar. Hersey iyi olacak insallah

cnm sen kacinci haftadasin?
Bir bilsem sata göre 7.haftam doktora göre 5.haftam bana göre 6 keseyi çok erken gördüm 3 haftalıktı 3 nisanda. Doktorum öyle dedi. Ama 3haftada kese gözükmez ki en az 4te gözüküyor diye kafam çok karışık. Gelecek haftaya randevu verdi o zaman daha net söyleyecek. 3nisanda nokta kadar olduğu için ölçüm yapamadı rahimde keseyi gördük ya yeter şimdilik dedi

Evet bende de öyle. Sadece adet olacakmışım gibi belirtiler hissetmiştim ilk zamanlar. Sonra Bi ara karnımda şişkinlik vardı. Ama şimdi hepsi geçti. Umarım her şey yolundadır

Kaçıncı hafta olduğum belli değil canım benim durum biraz karışık yaklaşık 20 gün gecikmem var 2 hafta önce gecikti diye doktora gittim negatif çıktı aradan 1 hafta geçti idrar testi pozitif çıktı pazartesi doktora gittim açıkçası hiç memnun kalmadım hiçbir açıklama yapmadı aslında o da korkuttu beni biraz o yüzden bu hafta başka doktora gidicem inşallah

Bwnse 5+1 bendede arabadaykan midem bulaniyor goguslerim gece ve sabah coksisiyo acio gun icinde iyiyim

Hadi bakalim herseyin hayirlisi olsun ben SATa göre tam 6. Haftadayim. Baska hesaplamalara göre 4+7 veya 5+0. Cok karisik ya. Sali günü doktorum acaba ne diyecek bilemiyorum. Bakalim artik Bende ara sira tek böyle ani bulanti oluyor ama baska bir belirtim yok. Ara ara tek biraz kasigim hafif agri yapiyor gibi ama sonra hemen gidiyor. Gögüs hassasiyeti yada baska bir belirti falan hic yok

insallah hayirlisi ile iyi haberlerini de alacagiz canim. Benim Sali günü kendi doktorum yok malesef. Ötekini kabul etmek zorundayim, ama icim hic rahat degil. insan güvendigi doktoru ister. Bizim ofise hamilelerin girmesi yasak suan korona durumundan. O yüzden bir an önce Patronum ile konusmam gerek aslinda. Ama hersey daha yeni iken da adama konuyu acmak istemiyorum. o yüzden ilk doktorum ile görüsüp gerekirsede ikinci randevudan sonra, hersey yolundaysa diyecegim adama.

Canım 6+5 benim benimde mide sorunum yok.Sadece göğüs dolgunlugu ayaga birden kalktıgımda gözlerim kararıyor bir de aşırı halsizlik var.O da sürekli yattığımdan diye düşünüyorum.

Doktor gerçekten çok önemliymiş bende onu anladım sen içini ferah tut mecburi olarak sonuçta doktoruna tekrar gideceksin benim daha doktorum yok

Allah aydınlara çıkarsın hepimizi Bi de tecrübesizim çevreye sorunca herkes başka bişey diyor hastaneye gidene kadar sabretmeyiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…