2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Özel hastanemi canim
Insallah duyarsin allahin izniyle
Evet canim ozel hastane bu durumda devlet hastanelerine gitmeye guvenemem birde bana en yakin hastane oldugu icin arabayla bes dakka normalde devlet hastaneleri bana hep uzak 45 dkk suruyor gitmek

Evet canim ozel hastane bu durumda devlet hastanelerine gitmeye guvenemem birde bana en yakin hastane oldugu icin arabayla bes dakka normalde devlet hastaneleri bana hep uzak 45 dkk suruyor gitmek
En iyisi bencede en guvenilir o suan en azindan sorularımı soruyorum doktor cevapliyor seviyorum doktorumuuu❤❤

hangi diziydi buuuu ben de istiyorummm

Randevusu olan canlar yarın güzel haberlerle gelin inşallah çubuk kraker yiyorum şu an kuscak gibiyim

Selam güzel hamişler. Bi uyuyakalmaya gelmiyosunuz ya sayfalarca sohbet muhabbet anca bitirebildim yazdıklarınızı. Ben bugün 7+0 olarak gittim. Daha önce 4+6 da keseyi görmüştük. Bugün bebeğimi kesede gördü ve kalp atışını duydum çok şükür. Her şey yolunda olduğunu söyledi doktor. Bulantım var olduğunu söyledim ki 24 saat başımı kaldıramıyorum sürekli yatma halindeyim. Hiç kusmadım ama. Bir ilaç yazdı. Yarın kontrole gidecek olanlar da güzel haberlerle gelin inşallah bebişime maşallah lütfen

Son düzenleme:
Kızlar bişey soracağım hamilelik sırasında yapmayı istemediğim bişey ama eşler malum istiyorlar ilişki sıkıntı olmuyor mu hamilelik döneminde?
Ben 3 düşük yaptığım ve şuan kan sulandırıcı hap kullandığım için 12 haftaya kadar yasakladı dr. Kanama olursa ilaçtan dolayı kanaman durmaz riskli dedi. Biz de korkumuzdan yaklaşamıyorduk zaten.
Kızlar içimizde kalp atışı duyabilen oldumu. Olduysa kaçıncı haftasında duydu.
🖐 7+0 da bugün duydum ben çok şükür

selam kızlar. 7+0 da kalp atışını duyan ama aynı zamanda haftası daha az çıkan oldu mu hiç?
Ben canım bugün 7+0 da duydum ultrason kontrolünde 6+5 çıktığını söyledi doktor.

Kizlarrr 5+6haftalik suan adetime gore
Sizin doktora gitiniz zamanda doktorun dedigi ile aynimi acabaa nasil hesapliyoruz
Benim oğlumda eksik çıkıyordu doktora gittiğimde adete göre. Sonra ilerleyen zamanlarda 1 hafta ileri çıktığı oldu. Ama oğlum beklenen doğum tarihinden 1 gün geç doğdu. Onu da dr doğumu zorunlu başlattı. Yani canım sanirim ilk zamanlar oluyor sonrasinda normale dönebiliyor o hesaplama.

Çalışan anneler işyerine kaçıncı haftada söyleyeceksiniz?
Ben şuan zaten evdeyim bize zorunlu tatil oldu öğretmen olduğum için. Ama olmasaydı söyler izine çıkardım durumum müsaitse. Çünkü riske atilacak bir durum değil bence.

Ya kızlar tutunamayanlar izleyeniniz var mı? Bayılıyorum ben bu diziye yaa. İzlemeyenler hemen başlasın karantina döneminde izlenecek bişey arıyorsanız eğer mikemmel bi dizi ya
Ben 7 gün survivor izliyorum ya. Bütün diziler ara verince zorunda kaldım diyelim.

kizlar ben de 7+0 dayim. haftaya gitmek istiyorum kalp.atisi icin umarm hersey yolundadir hepimizin
ben bugün 7+0 da duydum canım kalp atışını. Haftaya gidersen duyarsın büyük ihtimalle.

Ben bi başlarken izledim bi kaç oyun. Bide geçen birleşme partisini izledim çok televizyon başında oturan biri değilim normalde izlediklerimi gündüz yemek yaparken falan YouTubedan bakıp izlerim ama Survivor da tam bölüm olmuyor ya YouTube da. O yüzden hevesim kaçtı.

Ayyyy yaaaa kesenin içindeki şu tatlılığa bak maşallah Rabbim hepimize göstersin o duyguyu canım sağ salim kucağına alırsın inşALLAH

Ne mutlu size gözünüz aydın Allah bizlere de nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…