• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar merhaba, Bende yeni öğrendim Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım. Cuma günü doktora gideceğim. İlk çocuk olacak nasipse 34 yaşındayım. Allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:dua:
Sende hosgeldin cnm saglicakla kucagina al insallah

Ben daha önce bir düşük yaşadım canım birde akıntıda kırmızılık görünce ben çok endişlendim ondan başladı bana muhtemelen. Gerekli görürse başlayacaktır zaten progestan aslında bir hormon onu arttırıyor. Ama değerlerin normal çıkarsa içmene gerek yok . kırmızılık yoksa telaş yapma enfeksiyonda olabilir su iç derim belkide hormonal bir şeydir. İçini ferah tut korkacak bir şey gözükmüyor canım inşallah cumartesi iyi haberler alırsın kaç haftalık😇
Daha once dusuk yasadiginizi doktorunuz biliyormu, ogrenir ogrenmez kullanamya baslamalidiniz progestani canim

Bu gruptam değil canım. Gece biri konu açmış kusmalara dayanamadım kan kustum korktum aldırdım 8.haftada.. kürtajın üzerinden 35 gün geçti testler pozitif hamilemiyim diye konu açmış. Herkes linç etti. Ki etmekte de haklılar. Keyfinden kürtaj olmuş bide üstüne yeniden hamile kalmış
Bencede haklılar. Biz burda akıntının bile rengine korkup şekilde şekile giriyoruz Rabbim nasip etmiş aldırmış mı. Allahım nasıl bir vicdan. İnsanlara akıl fikir ama önce vicdan versin Rabbim. Sinir oldum çok. Sağ ol kuzum aydınlattığın için

Hanımlar bugün 2 dir düşünüyorum ya ilki tez canliliktan perdyi düzenliyordum o ara eşim geldi ineyim derken 3 basamak bi den indim hafif düştüm az öncede oturduğum sandalye kırıldı 🤔üstümde bir anormallik var korkuyorum şimdi kanama felan olurr diye
Oku canim kendine 7 deFa ayetel kursu , suan enerjilerimiz cok fazla insanlarin dikkatini cekebiliriz bilmeseler bile durup dururken size bakiyor olabilirler. sık sık kendinize okuyun koruma saglayin Rabbim koruyor ama olsun

Hanımlar merhaba, Bende yeni öğrendim Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım. Cuma günü doktora gideceğim. İlk çocuk olacak nasipse 34 yaşındayım. Allahım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:dua:
Hg aramiza tatli annis , sende benim gibi ilk cocugu gec gorenlerdensin 31 im bende ☺️

Arkadaşlar iyi geceler. Size bir şey sormak istiyorum. Sizler de nefes darlığı oluyor mu? Daha çok nefes alma ihtiyacı gibi böyle, nefesin yetmiyor gibi. Bu durum normal mi? İnternete biraz araştırma yaptım, hamileliğin ilk ve son aylarında bu durum normal yazıyor. Sizlerden yaşayan var mı merak ettim. Biraz kilolu hamile kaldım. Ondan mı acaba diye düşünüyorum.

Daha once dusuk yasadiginizi doktorunuz biliyormu, ogrenir ogrenmez kullanamya baslamalidiniz progestani canim
Bilmiyordu canım ben tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım değerlerin hepsi iyi çıkınca 6.haftayı bekliyordum. Ama 5. Haftada akıntı geldi ondan gittik muhtemelen benim trioitten oluyor ona da başladı o da ilk hafta çıkamadı akıntının olduğu gün yapılan tahlilde çıktı.

Arkadaşlar iyi geceler. Size bir şey sormak istiyorum. Sizler de nefes darlığı oluyor mu? Daha çok nefes alma ihtiyacı gibi böyle, nefesin yetmiyor gibi. Bu durum normal mi? İnternete biraz araştırma yaptım, hamileliğin ilk ve son aylarında bu durum normal yazıyor. Sizlerden yaşayan var mı merak ettim. Biraz kilolu hamile kaldım. Ondan mı acaba diye düşünüyorum.
Kilo etken olabilir bende biraz hareket edeyim nefes nefese kalıyorum canım

YENİ GELEN ARKADASLAR HAYİRLİ OLSUN SAGLİCAKLA KUCAGİNİZA ALİN , LİSTEYE EKLENMEK İCİN MSJ ATARSANİZ SEVİNİRİM TOPİKTE ETİKETLEME OLMAYİNCA GÖREMEDİĞİM OLUYOR

evet ya onu konusuyorduk eşimle bız dehiç belli olmaz diye, bakalım artık hele bir ilk 3 ayı sağlıkla atlatabilelim :KK66:
Aynen cnm hayirlisiyla hep birlikte atlaticaz biraz baska seyler dusunelim aklimiz dagilsin dedim yoksa dusun dusun kafayi yicem

Back