Amin inşallah hepimiz içinBenim de bir kimyasalım var. Bilirim o korkuları. İnşallah hayırlısı olur.
yok canim ne demek ne hakki ben alinmadim bencillik yaptigimin farkina waramamisim ben ozur dilerim asıl cok tesekkur ederimbana boyle bise lazimmis ❤❤
Bilene ne kadar kolay geliyor bak. Biz böyleee bakıyoruz bilmeyene zor
yok allah razi olsun beni kendime geturdigun icin sende cok fenaymissin heSen böyle yazdıkça ben daha çok utanıyorum sert tepkim için
Keşke herkes senin kadar anlayışlı olsa. ❤
yok canim korkma bebeginin dunyada yiyecek ekmegi warsa hic bisey engel olamaz icini ferah tut allaha birakZeytin ekmek peynir can dostum oldu midem bulandikca ona sarıyorum başka birsey istemiyor canım çubuk krakerdende gına geldi bu gece çok kötü bir rüya gördüm düşük yapiyordum sanırım çok kafaya takıyorum çarşamba görürüm inşallah kuzumu.. Midem fena fena fena.. Allah yardımcımız olsun
Canim karşıma cikti hangi topikte blmiyorum bende 4 yildir agladim hepNerde hangi topikte ben gormedim ama kadina icten ice cok kizdim yazik gunah Allah nasil biliyorsa oyle yapsin ben 3 senedir her hastalandigimda agliyodum bir cocugum olmasina ragmen ikinci olmuyor diy
Öz həkimim işləmir başqa biriydi qarından görünmədi altdan baxdı dedi uşaqlıqdadi yaxwidi açılış təhlükəsi falan yoxdu həftəsinə görə normaldı ama dedi boruda nəsə görünür ya sarı cisim di ya da boru hamileliyiBoruya o nece baxa biler ki? Borudaki birşeyi nece göre biler. Seni suallara boğmaqdan başqa heçne etmiyib hekimin
al bendende o kadar cok uykum war gozumu acamiyorum ama calisiyorum sen ewdeysen benim yerimede uyuNe uykum var benim halaaa var nabcsm uyudukca uyuyasim.geliyor
Uyudum uyandim yeni yani gozumu kapasam yine uyucam yaaaaal bendende o kadar cok uykum war gozumu acamiyorum ama calisiyorum sen ewdeysen benim yerimede uyu
Beta baktirdinmi yenidenÂdet tarih en son 4 Mart ama geç döllenmis
Yaaaaaaa hissedebilir kiyamamKedim bütün gün karnımda yatıyor.Hissediyor kardeşini sanırım.
Eyvahhh eyvah son bat ne zamandi canim suan nekdrlik hamilesin insalllaah bidaha gelmez kusmaaansu saat oldu daha yeni kendime geldim kizlar. uyandigimdan beri kusuyorum bole bisey yok
Yaaaaaaa hissedebilir kiyamam
su saat oldu daha yeni kendime geldim kizlar. uyandigimdan beri kusuyorum bole bisey yok
Kizlarrr doktorumun sekreteri.aradi carsamba gunu randevumu yarim saat geriye çekebilirmiyiz dediler tabiki dedim burda beklememeniz acısından haber vermisler cok heyecanlandim