2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Al benden de o kadar. Ama çarşambaya randevu aldım. Muayenehaneye gideceğim için biraz daha rahat gibiyim. hastanelerden korkuyorum :,(
Kesinlikle canım birde ilk saatleri alırsan o hijyeni hissediyorsun ben gittiğimde 1 eşim 1 doktor 1 sekreter 1 de ben vardım kimse yoktu ve gayet rahattı korkma hiç

Canım silkinip kendine gel diye öyle sert yazdım. Bide gece o paylaşımı görünce sinirden ne yapacağımı bilemedim. Hakkını helal et. İnşallah tez zamanda toparlanırsın.
yok canim ne demek ne hakki ben alinmadim bencillik yaptigimin farkina waramamisim ben ozur dilerim asıl cok tesekkur ederimbana boyle bise lazimmis ❤❤

Kısa bir uyku uyuyabilirsin canım am şahsen benim uyku duzenim çok bozuldu nasıl olacak böyle bilemiyorum
Uyucam herhlde bastırdı dunde bu saatlerde bastirdi gene bu saatlerde bastirrdiiiii

Teşekkür ederim canım rahatladım biraz allah sağlıkla kucagımıza alacağımız günü nasip etsin insallah

Hanımlar sabah yazmıştım adet günüm dündü olmadım bugünde olmadım diye az önce kahverengi bi akıntı farkettim su gibiydi . Kıvamlı değildi umarım anlatabildim sizce ne olabilir doktora yarın gidebilicem en erken idrar testide akşam yapabilirim

Kahverengi olan yerleşme kanaması olabiliyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…