2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay

Çarşambaya az kaldı.
Senin ultrasonuna da bakacağız, kesene bakacağız.
Insalllaaaah canimmm insalllah adetime gore bgun 5 hafta 5 gunlukkk
Ama.doktora.gidinxe 4 hafta cikcam.kesin

bu da benimki kese gorundu dedi yollamisti 5 haftLikti burda

Eklentiler

• IMG-20200405-WA0006.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 24
Selam kizlar bebisi gördük iyi qaliba
BetaHCG 13032 cikti normalmidir haftasina gore?
Xoş geldin bebişi yoxsa keseni? Bebişi gördünse eyer ürek döyüntüsünü eşitdin? Boşver hcgni uje hesablama esas uzidi

cok haklisin butun bunlari dusunuyorum cigerim yaniyo sen dogru konusuyosun onlarca cocuk hasrrtiyle yananlar war laflarin tokat gibi carpti ama sanirim iyi geldi psikolojikmen kafayi yicem dusunmekten

Canım silkinip kendine gel diye öyle sert yazdım. Bide gece o paylaşımı görünce sinirden ne yapacağımı bilemedim. Hakkını helal et. İnşallah tez zamanda toparlanırsın.

Canım silkinip kendine gel diye öyle sert yazdım. Bide gece o paylaşımı görünce sinirden ne yapacağımı bilemedim. Hakkını helal et. İnşallah tez zamanda toparlanırsın.
Ay bende gordum onu yaaa kusmaktann bebegini aldirmis kadina bal yarabbim allahim sen buyukkksuuunn

Şu istifra edince aldıran dimi? 5 dk evvel okudum hala şoktayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…