Fotoya baksana anlarsin sende iki tane resim var hangisine benziyo kesemi bebekmiOlabilir bunlar çok spesifik durumlar. Her anne her bebek farklı. Birinin karından gördüğünü diğeri vajinal görür, diğerinin kalbini duyduğu vakitte keseyi bekler. Her hamilelik kendine özel. Doktor haftaya uygun dediyse sorun yoktur kendini strese sokma. İkiz de değildir, sağlıksız da değildir. Korkutma kendini.
iyimis wala masallah diyelim darisi bizlere olsun bakalim ben virus nedeniyle korkuyorum aslinda gitmeye
Fotoya baksana anlarsin sende iki tane resim var hangisine benziyo kesemi bebekmi
Insallah en kısa zamanda sende aramıza katilirsin canimMerhaba hanımlar konuyu çok severek okudum bütün akşam benimde bat dündü olmadı bu sabahta korkarak gidip baktım yine yoktu inşallah bende aranızda yerimi alabilirimadet veya gebelik hiç bi belirtim yok sadece dün bi kaç defa kasık batması yaşadım göğüs ağrım yok. Dualarınızı bekliyorum
Çok az büyütebiliyorum, yakınlaştırmıyor çok. Kese bu attığın. Sağ taraftaki hareketli kısımda da yolk sac denilen 2. Kese gibi bişey ve bebek oluşacak yüksek ihtimalle.
Ikitanemi kese var canim altlı ustlu yoksa tek keseyimi ikitane cikartmis doktorEki Görüntüle 2619019 boyle gozuktu bebekmi kesemi bilmiyorum
masallah canim kese buEki Görüntüle 2619019 boyle gozuktu bebekmi kesemi bilmiyorum
Canim hemen herkesin kalp atisi duyulmaz ki olsun bak kesebi gormussun kalp atisinida.allahin izniyle duyucaksin ah analar biz endiseli analariz nasil gecicek 8 ay dusunmekden blmemBebek yokmu simdi e niye o zaman 1haftaya gel kalp atisini duyalim dedi
Iki tane fotoyumu diyorsun yoksa fotolarda gozuken iki tane seyiIkitanemi kese var canim altlı ustlu yoksa tek keseyimi ikitane cikartmis doktor
Bebek yokmu simdi e niye o zaman 1haftaya gel kalp atisini duyalim dedi
Guzel canim cok guzelsinProfilfotosuda yaptım iyimigizli saklı dedikodu hicbirsey yapmicam artık
Tektir canım bizim doktor da aynı keseyi 2 kağıda basmıştı böyle. Bir görüntü daha yakındı mm görünüyordu diğeri uzaydaki görünüş gibiydi.Ikitanemi kese var canim altlı ustlu yoksa tek keseyimi ikitane cikartmis doktor
Iki fotodakilerde ayni ehrhlse biri yakin biri uzak cekmis ikitanemi kese var tek.mi kese canımIki tane fotoyumu diyorsun yoksa fotolarda gozuken iki tane seyi
InşaAllah canım tesekkur ederim yazdiklarin içinBenimde yoktu kuzum. Böyle bir tarafta hareketlenmeler vardı aynı senin gibi, sonra gittiğimizde bebek oluşmuştu. Yavaş yavaş sırayla, maşallah şuan güzel görünüyor korkma sen.Direk bebek oluşmuyor ki aaa seninki neden yok diyelim. Sırayla oluşuyorlar işte.
Vallaa elime.ultroson kagidi vermediki doktorum keseyo gitmeyince ben kactane veriyorlar blmiom da herhlde arkadasinki.ikiz sandimTektir canım bizim doktor da aynı keseyi 2 kağıda basmıştı böyle. Bir görüntü daha yakındı mm görünüyordu diğeri uzaydaki görünüş gibiydi.
Iki fotodakilerde ayni ehrhlse biri yakin biri uzak cekmis ikitanemi kese var tek.mi kese canım
Bi tane olması gereken yerde var ama bitane daha bisey goruyormus boruda ne olduğu tam bilinmiyo
InşaAllah canım tesekkur ederim yazdiklarin için
3yildan sonra oldu bu o yuzden bu endisem
Vallaa elime.ultroson kagidi vermediki doktorum keseyo gitmeyince ben kactane veriyorlar blmiom da herhlde arkadasinki.ikiz sandim
o kanli lekelenme 5 haftalikken oldu 1 gun surdu sonra durduBende çok korkuyorum. Kalp atışını duymaya bile isteye gitmedim. Buraya da yazdım. Gece kanlı lekenmem oldu o sebeple gittik korka korka tabi. O gün hasbelkader duyduk kalp atışını.
Tüm isteyenlere nasip olur inşallah