2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
cok haklisin butun bunlari dusunuyorum cigerim yaniyo sen dogru konusuyosun onlarca cocuk hasrrtiyle yananlar war laflarin tokat gibi carpti ama sanirim iyi geldi psikolojikmen kafayi yicem dusunmekten

bak beni guzel anlamissin yillardir guwenlik gorewlisiyim oglumda buyudu istedigim gibi yer icer gezerim ne biliyim bi an ogrenince şok oldum rabbim isteyen hakeden herkese.nasip etsin tabi yine cok sukur bugunlerimize

Selam kizlar bebisi gördük iyi qaliba
BetaHCG 13032 cikti normalmidir haftasina gore?

Hayırlı olsun.
Değer kişiden kişiye değişebiliyor canım. 6. Haftadaymışsın korkulacak kadar az veya öyle ultra çok değil değerin. Bir sıkıntı olsaydı doktorun ikaz ederdi zaten.

Hayırlı olsun.
Değer kişiden kişiye değişebiliyor canım. 6. Haftadaymışsın korkulacak kadar az veya öyle ultra çok değil değerin. Bir sıkıntı olsaydı doktorun ikaz ederdi zaten.
5+4yim doktor artisa bakmamiz lazım dedi bisey daha gorunuyor boru hamileliyi olabilir ya da sarı cisim

Yok kız o kadar da çok yüksek değil aslında, çok çok yüksek olması da sıkıntı. Korkutmayalım anneyi çok çok diyerek.
haklisin zaten bi sorun olsa doktoru soylerdi bende 5 hafta 4 gunlukken gitmistim keseyi gormustuk 2 hafta sonra gel demisti kan testi istemedim

5+4yim doktor artisa bakmamiz lazım dedi bisey daha gorunuyor boru hamileliyi olabilir ya da sarı cisim

İnşallah güzel şekilde artar canım.
Benim 5*+bilmemkaç olduğunda 8bindi değerim. Mol gebelik çıkacak diye çok korktum. Hcgnin çok yüksek olması problem olabiliyor Allah mufaza. Ultrason fotoğrafın var mı canım?

InşaAllah her şey iyi olur mol gebelik olmaz ama sagliksiz bir ikiz olabilir diye korkuyorum bende
Senin karindan gozuktumu?

Merhaba hanımlar konuyu çok severek okudum bütün akşam benimde bat dündü olmadı bu sabahta korkarak gidip baktım yine yoktu inşallah bende aranızda yerimi alabilirim adet veya gebelik hiç bi belirtim yok sadece dün bi kaç defa kasık batması yaşadım göğüs ağrım yok. Dualarınızı bekliyorum

Aralik anneleri.olarak senide aramizda gormekten mutluluk duyariz hemen gelesin insalllaaaah canim ❤

Benim karindan neden gorunmedi o zaman vajinalda göründü ama haftasina uygun dedi doktor anlayamadim

Olabilir bunlar çok spesifik durumlar. Her anne her bebek farklı. Birinin karından gördüğünü diğeri vajinal görür, diğerinin kalbini duyduğu vakitte keseyi bekler. Her hamilelik kendine özel. Doktor haftaya uygun dediyse sorun yoktur kendini strese sokma. İkiz de değildir, sağlıksız da değildir. Korkutma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…