2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İsim konusu ah ah
Bu sefer ne isim koyacağımız hakkında hiçbir fikrim yok
Evet beğendiğim isimler var fakat Hiçbiri içime sinmiyor. Heh bu diyebileceğim bir isim bulamadım.
Aslan istedim ama sadece aslanda ne bileyim garip mi durur emin olamadım.
Keza bulut ismi de öyle. 2 isim koymak istemiyorum sonuçta teki kullanılacak yük etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Fikirlere talibim.

Bende kesinlikle tek isim koyarım,bizde düşünüyoruz şimdiden kız erkek ikisini birden aklıma bir şey gelmiyor o an bulacaz heralde

Ben de merak ediyorum. Üniversite hastaneleri tercihimdi fakat yeni gebe kaydı almıyorlar ne poliklinik ne özelde. Medical park düşüncelerim arasında
Bende pınar hanimdan 1 tane sikayet bulamadım herkes çok memnun sıcak da hissetim haftaya bir tanisma randevusu talep ettim bakalim

Memnun musunuz doktorunuz kimdir? Ben biraz da batıkentde olmamdan dolayı medical de pinar hanima sıcak bakiyorum
Ben medıcal parkın acılıne gıtmıstım devlet hastanesı gıbı gelmıstı Zaten medıcalpark b kategorıde bana memorıala gıdersenız demek ıstedıgımı anlarsınız doktorum nesrın fener ınstagramdan bakabılırsınız cok memnunum

Eymen,alp,ege,kuzey bunları begenıyorum

Benim için yakınlık da önemli olunca medicalpark da ertan ve pınar hoca da onerilince fazla düşünmemiştim üstüne. Bi inceleyim canim Nesrin hocayı da

Hayırlı olsunn canımm. Bir tane prenses daha geliyor demekki doktor kız diye kesin mi konuştu? Ben hala emin olamıyorum da

Ben aslan ismine burada alıştım bence tek başına güçlü bir isim. Ama bulut ismi daha naif sanki. Zaten tek isim seviyorum ama kesinlikle erkekte güçlü bir isim olmasını isterdim heralde

Lider cok guclu bır erkek ısmı:))))

Erkek ismi çok zor ya kız olsaydı seçenekler arasında kalıyordum ama arasında kalacak seçim bulamıyorum işte bu diyemedim bende bide terazi burcuyum ki doğana kadar karar veremiyeceğim heralde ben de tek isim yanlısıyım şuan

Eymen,alp,ege,kuzey bunları begenıyorum
Bunlarda güzel ama bu olsun diyemiyorum işte Alparslan da olabilir sanki ama
Kuzey, Güney bunları düşünmüştüm.
Alp ve kağan listemdeydi ama kaan istemiyorum Kağan da yumuşak g yüzünden sıkıntı olabilir o yüzden vazgeçtim.
Hala bulut ve aslana yakınım sadece sanki

Ablamda ikizlerine Alparslan ve Alperen koyacak

Herkese merhaba, uzuuuun bir aradan sonra anneler kulübüne tekrar dönmek kısmet oldu, ağustos ayında 3. bir çocuğumuz olacak kısmetse, sürpriz yumurta :)
herkese sağlıklı kolay bir hamilelik dilerim.
Merhaba hoşgeldinizhayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…