• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende yazacaktım ama bdv de görünce iyi olduğunu anladım 😂

Blackkcat Blackkcat 'e özelden yazmıştım. Biraz sıkıntılı geçiyor. Sizlerin modu düşmesin, morali bozulanlar olmasın diye yazmayıp, uzaktan takip ediyorum böyle zamanlarda. ^_^

Bunlarda güzel ama bu olsun diyemiyorum işte Alparslan da olabilir sanki ama 😂
Kuzey, Güney bunları düşünmüştüm.
Alp ve kağan listemdeydi ama kaan istemiyorum Kağan da yumuşak g yüzünden sıkıntı olabilir 😂 o yüzden vazgeçtim.
Hala bulut ve aslana yakınım sadece sanki🙄
Eşimin adının Tuğçağ olduğunu söylemiş miydim 🤣 İki yumuşak g li. Kayınpederimin eşimle alıp veremediği varmış sanırım

Tesekkur ederim canim. En kisa zamanda insallah. ☺

ne demek ya moralimiz neden bozulsun lütfen böyle düşünme yahu.
sen iyi hissedeceksen yaz, ama hissetmeyeceksen yazma tabi.
ben de hep aynı muhabbet sıkmış olabilir diye gittiğini düşünmüştüm :olamaz:

ay ben de kaan alp ya da alp kaan düşünüyorum erkekte iki isime karar verdik eşimle.
kızda zaten tek koyacağım.
kısmetse tabi.

Blackkcat Blackkcat 'e özelden yazmıştım. Biraz sıkıntılı geçiyor. Sizlerin modu düşmesin, morali bozulanlar olmasın diye yazmayıp, uzaktan takip ediyorum böyle zamanlarda. ^_^
Çok geçmiş olsun🙏🏼 Ben de çok merak ettim seni cidden. Bayadır yoksun. İyi olmaya bak içinden geldiği gibi davran 🤗 o kadar etkilenen zaten burayı hiç okumasın😅

Ben her sekilde tek isim koyacagim ama isim yok aklimda harika 😁 cinsiyet belli olsunda bakalim artik es dost tanidik herkesten fikir istiycem :) Aslinda esime birakmak istiyorum ama isim zevkini hic bilmiyorum. Arasta hic dusunmemistik çünkü sevgililik zamanimizdan belliydi.
Benim sevdigim kısa isimler. Kısa ve sesli harfle baslayan

ay ben de kaan alp ya da alp kaan düşünüyorum erkekte iki isime karar verdik eşimle.
kızda zaten tek koyacağım.
kısmetse tabi.

Bizde erkek yıllardır belli bulut aslan ama niyeyse kıza ikim isim istemiyorum 😐 eşim sürekli iki isim derdinde niye anlamadım iki ismi kızda sevemedim bi türlü 😐 herşeyimi erkeğe göre ayarlamıştım belkide o yüzden 😂

Eşimin adının Tuğçağ olduğunu söylemiş miydim 🤣 İki yumuşak g li. Kayınpederimin eşimle alıp veremediği varmış sanırım

ahahaha ben bu mesajı görmemişim yaa
ay gerçekten neden böyle deneysel isimler koyarlar hiç anlamıyorum.
en güzeli standart bir isim koy geç di mi yani?

bu arada alparslan diyen arkadaşlarla ben de aynı ismi düşünmüştüm zamanında
ama alp arslan ya da alp aslan şeklinde
sonra çok ne bileyim belli bir zümreye mal olmuş bir isim gibi geldi. o nedenle vazgeçtik.

Eşimin tarafında hep ilginç değişik isimler mevcut. Ben doğurdum zeynep koydum . Millet şok olmuştur heralde zeynep ismine onlada ilginç isimler meşhur.

Ay adaşım benim 😂 söylemeside zor anam bitek sen zorlamıyorsundur isimle hitap etmiyorsan 😂😂 bide kızın 🙈

Back
X