çok teşekkür ederim.Merhaba hoşgeldinizhayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim.Merhaba hoşgeldinizhayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah☺
Bende yazacaktım ama bdv de görünce iyi olduğunu anladım![]()
Neyin var canim? Cok gecmis olsun insallah her ne iseBlackkcat 'e özelden yazmıştım. Biraz sıkıntılı geçiyor. Sizlerin modu düşmesin, morali bozulanlar olmasın diye yazmayıp, uzaktan takip ediyorum böyle zamanlarda. ^_^
Neyin var canim? Cok gecmis olsun insallah her ne ise
Eşimin adının Tuğçağ olduğunu söylemiş miydimBunlarda güzel ama bu olsun diyemiyorum işte Alparslan da olabilir sanki ama
Kuzey, Güney bunları düşünmüştüm.
Alp ve kağan listemdeydi ama kaan istemiyorum Kağan da yumuşak g yüzünden sıkıntı olabiliro yüzden vazgeçtim.
Hala bulut ve aslana yakınım sadece sanki![]()
Çok geçmiş olsun canım, dinlen bol bol ve sağlıkla yanımıza dön inşallah.Blackkcat 'e özelden yazmıştım. Biraz sıkıntılı geçiyor. Sizlerin modu düşmesin, morali bozulanlar olmasın diye yazmayıp, uzaktan takip ediyorum böyle zamanlarda. ^_^
Çok geçmiş olsun canım, dinlen bol bol ve sağlıkla yanımıza dön inşallah.
Tesekkur ederim canim. En kisa zamanda insallah. ☺
Çok geçmiş olsunBlackkcat 'e özelden yazmıştım. Biraz sıkıntılı geçiyor. Sizlerin modu düşmesin, morali bozulanlar olmasın diye yazmayıp, uzaktan takip ediyorum böyle zamanlarda. ^_^
Blackkcat 'e özelden yazmıştım. Biraz sıkıntılı geçiyor. Sizlerin modu düşmesin, morali bozulanlar olmasın diye yazmayıp, uzaktan takip ediyorum böyle zamanlarda. ^_^
Eşimin adının Tuğçağ olduğunu söylemiş miydimİki yumuşak g li. Kayınpederimin eşimle alıp veremediği varmış sanırım
ay ben de kaan alp ya da alp kaan düşünüyorum erkekte iki isime karar verdik eşimle.
kızda zaten tek koyacağım.
kısmetse tabi.
Valla nerden gelmiş bilmiyorum .Ilk defa duydum böyle bi isim nerden aklına gelmiş acaba![]()
Eşimin adının Tuğçağ olduğunu söylemiş miydimİki yumuşak g li. Kayınpederimin eşimle alıp veremediği varmış sanırım
Eşimin tarafında hep ilginç değişik isimler mevcut. Ben doğurdum zeynep koydum . Millet şok olmuştur heralde zeynep ismine onlarda ilginç isimler meşhur.Ilk defa duydum böyle bi isim nerden aklına gelmiş acaba![]()
Eşimin tarafında hep ilginç değişik isimler mevcut. Ben doğurdum zeynep koydum . Millet şok olmuştur heralde zeynep ismine onlada ilginç isimler meşhur.
Eşimin tarafında hep ilginç değişik isimler mevcut. Ben doğurdum zeynep koydum . Millet şok olmuştur heralde zeynep ismine onlarda ilginç isimler meşhur.