• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhaba kızlar ikili testi yaptırdım çok şükür detaylıda bişey çıkmadı kanda da çıkmaz dedi doktor
ama allah yardım etsin herkese 570 tl para aldılar.sgk geçmiyordu doktorda .
rabbim herkese sağlık sıhhat versin.. bebeklerimizi alalım da sağ sağlam kucağımızda inş.

cinsiyet te kız :) ay herseye zor, şimdide isim bulamıyoruz , bakalım onuda rabbm neylerse güzel eyler inşallah.
yine kontrole gideceğim 2 can sigortası yaptıracağım ben de doğum ücretleri almış başını gitmiş.

rabbim kolaylık versin ...

S seymayaz geçmiş olsun kuzum bende su içerken zorlanıyorum bu ara sık sık serum taktırıyorum o sebepten
Sağol canım sana da geçmiş olsun 🙏 yani mecburuz susuz vitaminsiz kalmaktan iyidir dünden beridir serum takıyorlar onun sayesinde kahvaltımı da yaptım öğle yemeğimi yedim meyvemi yedim çok şükür şuan rahatım biraz

Merhaba kızlar,

Ay anam yok azda yesem çokta yesem bende safra olayı bitmiyor. Tek iyi tarafı sarayı atınca bir süre rahatlama.. Ama kusmaktan nefret eder hale geldim. İlk hamileliğimde bir kere bile kusmaya ben guguklu saat gibiyim. İlaçta kar etmeyecek sanırım😒

Sağol canım aynen su bile içemiyorum birde idrar yollarında enfeksiyon vardı bulantıdan dolayı ilaçları kullanamadım şuan daha da artmış doktor mecburen yatacaksın dedi yoksa geçmez daha kötü olurmuşum enfeksiyon da mide bulantısı yapıyomuş 😞

Aynen daha çok mide bulantısı yapıyor inşallah çabucak geçer canim 😊

Merhaba biz geldikkk🐣çok şükür meleğimde hiç bir sıkıntı yokmuş doktor herşeyin yolunda gittiğini söyledi,ben çok endişeliyim dedim boşuna stres yapıyorsun sıkıntı yok ki dedi epey rahatlattı,prilam verdi zorla ilaç vermek istemiyorum dedi,serum taktık su içemediğim için ayrıca sebze ve bir çok şeyi yiyemediğim için Forever daily diye bi vitamin ve mineral verdi,ilişki yine önermiyorum dedi 1ay sonra kontrole çağırdı,progestanı leke olursa kullan dedi ve 3cm kisti öylece duruyormuş ama bebekle alkası yok dedi😊

Oh maşallah bebisine ❤

Maşallah🧿 Ben kız diyorum👼🏻
Ben erkek hissettim💙
bebişin erkek canım :)
B

ana erkek gibi geldi canım 😊 kaç haftalık oldu
Bakalım kız mı erkek mi yolum uzun doğumda öğrenicem tahminleri kenara yazarım bakalım tutacak mı😅çocuklar kız istiyolar ama eşimle benim cinsiyetle işimiz yok doğuma kadar😊ay sağlıklı olsunlar ya🤲🏻

merhaba kızlar ikili testi yaptırdım çok şükür detaylıda bişey çıkmadı kanda da çıkmaz dedi doktor
ama allah yardım etsin herkese 570 tl para aldılar.sgk geçmiyordu doktorda .
rabbim herkese sağlık sıhhat versin.. bebeklerimizi alalım da sağ sağlam kucağımızda inş.

cinsiyet te kız :) ay herseye zor, şimdide isim bulamıyoruz , bakalım onuda rabbm neylerse güzel eyler inşallah.
yine kontrole gideceğim 2 can sigortası yaptıracağım ben de doğum ücretleri almış başını gitmiş.

rabbim kolaylık versin ...
Amin,kız bebiş ay maşllh🐣🐣isim için zamanımız var düşünürüz uzun uzun☺️

Back
X